2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Felsorolom mit raktam be,hátha kihagytam valamit.
hálóing,köntös,fehérnemű,zokni,2 papucs,törölköző,tena lady,tusfürdő,fogcucc,hajkefe,pohár,bögre,kés,villa,kanál,konyharuha,mellszívó,melltartóbetét.
Babónak:textil pelenka,eldobható pelenka,1 rugi,2 hosszúujjú body,hazahozós ruha.
Házassági anyakönyi kivonat és telcsi töltő a táskán.
Van még valami?
Hát én úgy érzem mér a márciust kihúzom,aztán kiderül.Néha belenyilal a combhoz a fájdalom.Anyum szerint készülődik a szervezetem,alakul a szüléshez.
Én is úgy gondolom nem kérek,de egyik ismerős ezt mondja a másik azt.A csaj,aki csinálta az nst-t azt mondta csak több ideig tart a szülés,ha van eda.
Milyen a nyákdugó?Érzem,ha kijön?
Szia!
Csak nem úgy érzed, hogy menni kell a kórházba már szülni? Vagy csak most vetél magadon erőt a kórházi cuccok összepakolására?
Az én eredeti elképzelésem szerint nem akarok fájdalomcsillapítót kérni. Régen sem volt mégis megszülettünk. Meg ha meglátjuk a babucinkat minden fájdalmat elfelejtünk egyből!
Sziasztok!
Épp most pakolom a táskám.
Nagyon nem tudom mi legyen az edával.Ti kéritek?
Sziasztok!:-)
Mindenki jól van?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket és minél kevesebb locsolkodót kívánok!:-)
Pihenjetek sokat, ha sikerül! Puszi!
Sziasztok kismamik!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!
Ja és a legfontosabb locsolóktól menteset!
Remélem mindenki jól van, még a betegek is gyógyulnak!
SZIASZTOK!
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!:-))
Sziasztok lányok,köszi a sok drukkolást,jól esett nagyon..:))
Már egy kicsit jobban vagyunk,hála a sok kamillateának meg citromnak meg pihenésnek.Remélem,ti is jól vagytok,s nem hajtjátok túl magatokat húsvét alkalmából..:))
Jelzek egyből,ha van vmi!
Sziasztok kismamik!
Voltam a héten védönönél,minden rendben,a vizelet is ok,csak igy is maradjon.Most már kéthetente kell menni védőnőhöz,de megint egy uj lesz a mi körzetünkbe,a 3.a terhességem alatt:(
Jó Hétvégét,és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánunk mindenkinek!!!!!
Erithera gyógyuljál!Lehet a nyuszi hozza a babádat?:))))
Pussz mindenkinek!Hana
Sziasztok!
Ma voltunk végre papás szülésfelkészítőn, a nap többi részét sajnos végigmelóztam a cégnél. Mi sajnos most csináljuk a jövő évi stratégiát, mert júbiusban váltunk évet:-(.
De a felkészítő jó volt:-) Szegény Férjecske! Volt egy pillanat, amikor majdnem rosszul lett, kicsit sokat beszéltünk a várható testnedvekről, vérről, magzatvízről:-) Egyébként megtanulta, hogy hogyan kell segíteni, légzést számolni, masszírozni stb:-)))
Erithrea! Én úgy hallottam, hogy a nyákdugó teljesen változó időpontban távozhat. Ha ez igaz, akkor nem feltétlenül jelzi, hogy namostmárazonnalszülés. Remélem, hamar gyógyulsz és csak utána indul a nagy esemény!
Sziasztok!
Sajnos én is náthás vagyok,remélem a hétvégén kilábalok belőle.Már piros az orrom és a szám is fáj.
Sziasztok!
Mindenki jól van?! Remélhetőleg igen!?:-)
Hú, Erithrea a legrosszabbkor ért el a betegség, pihenj sokat, hogy minél hanmarabb kigyógyulj belőle, hamarosan szükség lesz az erődre!:-) Nagyon könnyű szülést kívánok és gyönyörű babát!:-)
Várjuk a fejleményeket!:-) Puszi