2 macska mellé egy kis méretű kutya (beszélgetés)
Arra lennék kíváncsi , hogy más névvel, más regisztrációval vajon hogy allnatok hozzám...
Ami régen volt , azzal nem ettem miért kell foglalkozni. Én is tojok a múltra, de látom, mások csak az alapján ítélnek. Változni nem lehet...
1 év alatt változott minden ,nemhogy 10 év...
Kutyaellenes vaagy??
Akkor mi a francnak akarsz kutyát?
Simán el van a két macsek,minek zavarnád meg őket?
Egyébként meg olvasgatva a fórumaidat,tuti nem adnék a kezedbe kutyát!
Bocs.
Ha eleve kutyaellenes vagy, nem lenne nagy siker.
A macskák kiválóan elvannak kutya nélkül, szerintem a családod sem akarna azzal kínlódni, ami egy kutya- és macskakedvelőnél rutin. Mármint az összeszoktatással.
Sőt egy nagyobb termetű kutya általában kevésbé izgága, mint egy kicsi termetű.
Ha nem spontán jön a kutyatartás iránti vágy, én lebeszélnélek róla. Nem kell mindenkinek kutyát tartani.
Csak.:))Ahol van egy kutya,ott jut hely egy cicának is..nálam ezért.
Napközben azt a kiskutyát le kell vinni pisilni,amíg kicsike és nem szobatiszta többször is,így aki reggeltől este hatig dolgozik ezt hogyan oldja meg?
A másik nagyon fontos dolog,ha valami baja esik a kutyának,tisztában vagy vele,hogy az orvosi költségek 100ezres nagyságrendűek is lehetnek?Egy patella,egy kis ez egy kis az..
Azt kell,hogy mondjam nagyon őszintén akinek nincs több százezer forintocska a fiókban ne vegyen kutyát,mert nagyon kis cukker a kis yorki..de ha egyszer beteg lesz..a gatyád is rámegy.
Jaa,és lehet nem tetszik Andi stílusa,azért a naplóját kezd el olvasni előről és meglátod miről beszélek.
Nálunk 2 kutya van, és 2, illetve most már csak egy macska.
A macskát a lányom akarta, a kutyát én, aztán a másik kutyát már mindenki.
Nálunk sosincs olyan, hogy 4-5 óránál több ideig egyedül lennének a kutyák.
A macskának tök mindegy, de a kutyáknak nem igazán.
Nem vagyok jós, nem tudom.
Vannak fajtamenő helyek is , de még nem tudom , akkor nem tudom.
Ebből azt veszem észre , hogy aki egyedül él és dolgozik, az ne akarjon kutyát. Főleg ne albérletben.
Pedig nem tervezek soha többet senkivel együtt lakni és gyerekem se lehet már...
Olyan, amilyennek olvasod. Pipa vagy valamiért.
Azt kérdeztem, hogy:
Menhelyről nem szeretnél, és pénzt sem adnál érte, akkor mi az elgondolás, honnan lenne yorkid?
Egyesek stílusa zavar.
Érdekes , más is tudott írni olyat , hogy nem jó ötlet ez ,de nem lenéző és bunkó stílusban...
Ez még csak egy ötlet , maximum március körül szeretnék kutyát , ha szeretnék.
Nagyon lenéző a stílusod, az a bajom....
Mi bajod van? Nem volt kuki az éjszaka? Feltettem egy normális kérdést. Minek indítasz fórumot, ha nem vagy hajlandó válaszolni?
Upsz, ez egy újabb kérdés volt. Bocsi.
Tehát a fiad beleszerelmesedett, és neked is tetszik.
Amúgy sem ugyanaz a helyzet.
:D
Vicces. Pedig tényleg érdekelne, hogy honnan tervezel kutyához jutni :D
nem nekem válaszoltál ugyan, de mi a mopszot Picike játszótársának szeretnénk. A fiam beleszerelmesedett a kollegája mopszába, nekem is tetszik, el is tudnánk látni, csak napközben mikor nem vagyunk otthon el lehetne a két kis állat együtt.
Nagyságra is cca egyformák
További ajánlott fórumok:
- Miért lett "divat", hogy a kutyát vagy macskát gyermekeinknek szólítsuk?
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- 3 éves gyermek mellé panelban kistestű kutya vagy macska legyen? Nem tudom, félek, hogy nehogy allergia jelentkezzen...szerintetek?
- Hogyan lehet kutya mellé macskát szoktatni, úgy hogy ne szedje szét?
- Kutya mellé macska