18-19 évesen teherbe esni, anyának lenni? (beszélgetés)
Ha teherbe estem volna, akkor semmiképpen nem vetettem volna el, de tettem ellene, hogy ez ne történjen meg.
Ennyi idősen még "felnőtté" kell válni, befejezni az iskolát, dolgozni néhány évet.
Ha van komoly párkapcsolat, ahol az apukára is lehet számítani, van önálló jövedelem és persze nagy türelem és szeret egy pici lény érkezésére, akkor jöhet a baba. Addig nem.
én annak tartom!!!!!!!!
lehet hogy csak a kor az ellen szemvem?? passssssssz........
ennyi...no comment........!!!
a pénz nem boldogít ,de jó ha van!!!
Szia:)
A mi anyáink is 18-19 évesen estek teherbe. A nagyszüleink pedig még korábban:) Mindenbe bele lehet tanulni. Nem attól lesz valaki jó anya, hogy hány éves. Vannak előnyei és hátrányai.
Én csak személyes példából tudok kiindulni...
Egy ismerősöm fél év ismerettség után vár babát a nőjétől, aki amúgy még suliba jár... Szerintem felelőtlenség, hiszen a lánynak lenne még jópár éve arra, hogy gyereket szüljön... Befejezhette volna előtte a sulit, és így nem az anyjának kellene majd nevelnie az unokáját, míg a lánya éli világát.
Ráadásul, fél éves kapcsolat sem alap egy ilyen komoly döntésre, főleg, hogy a srác az összes nőjét pár hónap után megcsalta mindig... nem tehet róla, ilyen a "vére"... :)
Én érdeklődve várom, mi lesz az egész vége.. Drukkolok nekik persze, hogy ne így legyen, de nekem erős sejtésem, hogy pár év múlva szétmennek majd, pont a srác előélete, "szokásai" miatt...
Szóval, szerintem nagyon ritkán alakul csak úgy, ha vki fiatalon szül, az együtt is marad a gyereke apjával. Persze, egyedül is lehet nevelni a gyereket utána, de az nem lehet könnyű....
Az sok mindentől függ....
Igen is és nem is.
? Ez alatt mit értesz?
Azt hozzá kell tenni, hogy a tökéletes körülmények mondjuk adottak (pénz, stb.)
További ajánlott fórumok:
- 8 órát dolgozó anyának lenni...
- Anyának lenni - majdnem nagymama korban
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- 40 felett anyának lenni
- "Anyának lenni szuper dolog" azaz a szülés utáni első pár hét tapasztalata
- Anyának lenni a legjobb dolog a világon!