10 hónapos babám nem eszi a darabosat. Hasonló cipőben járt még valaki? Ötletek? Tippek? (beszélgetés)
Szia!
Az én lányom is 10 hónapos. Milyen darabos ételre gondolsz? Amit a kezébe adsz, vagy pedig apró darabokra a bébiételben?
Nálunk a nagyfiammal (3 éves) volt probléma, ő meg nagyon evett volna mindent, de majszolás-rágás nélkül. Így nagyon sok időbe telt, mire a kezébe kapott ételt, illetve sokáig kemény darabosat sem adtam neki a mohósága miatt.
Először az én kislányom is ezt csinálta, de próbáltam neki pici falatkákat adni a gyümölcsökből, pl. banán, barack.
Utána már nem volt gond a darabosabb ebéddel sem.
Tudom, hogy van még időnk, de aggódom kicsit, mert a 10 hós lányomnak próbálok kicsit darabosabb ételt adni rögtön öklendezik meg hány.
Már 6 hós kora óta próbálkozom, de hiába. Nagyon érzékeny.
Már mindent kipróbáltam...mindent.
Hasonló cipőben járt még valaki?? Ötletek?? Tippek????
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Nincs önkontrollja az óvodás gyerekemnek. Jár valaki hasonló cipőben?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben?