"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Hahóóóóóó!
Október van... :-(
Ura vagyok még a helyzetnek,de ez a dulux festék egy csoda. Nem cseppen,jól fed,lemosható.
És baromi szép lett. Holnap takaritás,meg mindent a helyére pakolni. És kezdik a hálót reggel.
Hétvégére puccba vágom a házat. Közben mennem kell dolgozni,meg elutazni péntek szombat.
De vasárnap estére rendnek kell lennie.
Ja,és tényleg nem vagyok herceg.:)))
Nincs kardom,sem fele királyságom.
Nem, még nem varázsolódtam el. Lehet, hogy azért, mert nem vagy herceg, fehér lovon. :-)))))
Nem irigyellek a melóért, de az eredményért, annál inkább.
Csiuribi csiribá,csiribu.
Na,most már elvarázsolodtál?:)
Amúgy élek,vagyok,csak festünk.
Na ki találta ki vajon ezt a jó kis programot? :)))
Étkező konyha,tök szép magnolia szín a duluxtól.
Háló még nem dőlt el milyen szín lesz.
Hát ez eléggé...:-))
Mi történt veled? Valaki elvarázsolt?:-)
Ciccke!
Milyen volt az osztálytalálkozó?:-)
Álarcos!
Gratu a mínusz kilókhoz!Csak így tovább!:-)
Kata!
Mi van Veled? Eltűntél..
Ha addig nem jönnél, érezd jól magad!:-)
És sztem nem kell itt farigcsálni semmit sem..jól nézel ki, és kész!:-)
Nem voltam résen, lecsúsztam. :-)
Nekem holnap este osztálytalálkozó, most nekilátok szépítkezni. Megpróbálok gyorsan 10 évet lefaragni. :-)
Nekem különben egy gramm sem ment le ezen a héten, de nem izgatom magamat. Most egy darabig nem állok mérlegre, csak megpróbálok "jól" étkezni. Pont úgy csinálom majd, mint a "hőskorban". Ritka mérlegelés, nagy meglepetés! :-DDD
Hahóóóóó!
mindenki el van foglalva..mit csináltok, lányok?:-)
Ma már sikerült viszonylag rendesebben ennem (kétszer is), úgyh minden ok! Tornázok egyet, összekapom magam, aztán irány az éjszaka!;-)
Majd jövök egyszer csak..
Talán már most kajálni is fogok tudni rendesen, mert tudom, hogy ez nem jó..két hét alatt lement 4 kila, aminek örülök is meg nem is..óvatosan tuszkolom majd magamba a kaját, ma lement a pöriből 3 szem husi, most meg egy u1 whey drink.
Most pedig megyek, lepihenek egy kicsit.
Köszi, éreztem, hogy gondoltatok rám!:-) Jól sikerült minden, az utolsó pillanatra mindent sikerült kiküszöbölni (mint pl. olyat, hogy egész nap nem volt áram, amiről elfelejtettek tájékoztatni minket..:S)
De minden összejött, a kis öregeink is nagyon jól érezték magukat, és ez a lényeg!:-)
Amit eszek, az szinte mind fehérje: joghurt, tej. Pár napja még lement egész nap egy szelet husi is..
Azért megpróbálok vigyázni, sztem átmeneti állapot.
Igen, még az otthonban vagyok, idősek napja lesz..:-)
Mindegy, ha már így alakult, arra azért vigyázz, hogy abban a kevésben legyen fehérje, és hogy amikor megjön az étvágyad, ne kajálj be nagyon, csak módjával növeld az adagot.
Kívánom, hogy jól sikerüljön a rendezvény. Munkahelyen lesz? Ott vagy még az otthonban?
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.