Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 januárban indul a babaprojekt! fórum

2012 januárban indul a babaprojekt! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2012. nov. 9. 17:28

Sziasztok!

Ki hogy van?

Én szeretném tudatni veletek,hogy október 15 én megszületett a kislányunk Zita

3000 grammal és 51 cm-rel.

372. nusi1986 (válaszként erre: 371. - Dd874e511d)
2012. máj. 29. 14:49

Igen :)

És ti hogy vagytok?

Írjatok magatokról!!!! :)

2012. máj. 28. 21:04
gondolom első gyerek lesz ha ilyeneket mond:)
2012. máj. 25. 16:29
:)
2012. máj. 25. 09:22

Sziasztok!

Nagyon el vagytok tűnve!!! :)

Tegnap voltam vérvételen, és utána csináltak uh-ot, minden rendben van vele, és annyira zárta a kicsi lábait, hogy nem akarta megmutatni, hogy mi lesz, aztán csak egy pillanatra szétnyitotta... :)

És úgy néz ki, hogy kislányunk lesz :D

A kedves férjem, meg nagyon örült neki, és azt mondta, hogy neki itthon vége lesz, mert nőuralom várható és majd ketten fogunk a szekrény előtt álni és mondani ha megyünk valahova, hogy:"nincs egy ruhám se" :)

Ja és azt is, hogy be fog szerezni egy puskát, hogy mire megnő megtanuljon jól célozni... :)

2012. márc. 23. 17:06

Sziasztok!

Itthon vagyok. Tegnap délelőtt kivették a drént és a katétert,ma reggel hazaengedtek mert jókislány voltam:)

Viccet félre téve már a műtét napján fel tudtam kelni,ülni állni, tegnap már a folyosókat róttam, ezért ma már hazajöhettem.

Nincs különösebb bajom, semmi fájdalom vagy ilyesmi nincs.Nem erre számitottam,de ahogy kiment az altatás és nem fájt semmim, elkezdtem belül örülni, hogy nem fáj és szerintem ez kihatott a dolora, mert nem fájt egyetlen pillanatig sem. Minden aznap műtött másnap reggelig feküdt, én meg este már egyedül mentem fürödni:) Nagyon sokat jeletett számomra, hogy nem volt fájdalmam, hogy ez most a hozzáállásomnak, vagy az orvosomnak, vagy annak köszönhető, hogy bejött velem az orvos barátom a műtétre és az altatóst is ismertem, nem tudom, de alényeg, hogy nagyon boldog vagyok hogy nem fájt.

De azért most ugy érzem, hogy nem akarok szexelni egy darabig, és szülni sem.Az előbbia műtétnek köszönhető, az utóbbi meg annak a 6 napnak amit bent töltöttem és látta ezt azt sajna.

A legrosszabb az volt, hogy 3 nap ugy telt, hogy csak feküdtem és vártam a legrosszabb napot a szerdát, és addig velem nem történt semmi.Utána a műtét előtte este átvittek a nagyműtétes szobába ahogy 3 szobatársam volt és mind3 aznap műtött volt és nagyon kinlódtak. Na ez nagyon betett,este még nem féltem,de reggel sirógörcsöt kaptam, már nem az altatástól féltem hanem utána a fájdalomtól. De szerencsére nem votl:) egyetlen egy fájdalomcsillapitó nem kellett, a műtét után lefolyt a 3 üveg infuzio és ennyi.

Az egész procedúra alatt a legkellemetlenebb az volt mikor kivették a drént, de az sem fájt igazán csak éreztem, hogy huznak valamit a hasamból.

Pisi kaka rendben volt már első nap,nem fájt a levegő sem amit belémfujtak, ugyhogy asszem ezután a piszok nagy balszerencse sorozat után amiért engem idén nagyon szuper befejezés volt ez a műtét.Igazából a műtét napján reggel elkezdtem örülni apró dolgoknak és onnantól csak jó történt. A sirógörcs után jöttek beszurni a branürt és álétalában 6-7 szurás kel mire sikerül, most elsőre ment, és én ezt ugy könyveltem el, hogy na micsoda apró kicsi dolog, de már ennek is örülök. És utána minden rendben ment.

Gyertek be a naplómba ha gondoljátok ott leirtam mindent.

367. Avike1
2012. márc. 23. 14:12
Sziasztok megvan a vérvétel eredmény:) ET+14 465mlu/ml:) nagyon boldogok vagyunk!
366. nusi1986 (válaszként erre: 365. - KovácsnéRami)
2012. márc. 23. 13:19

Köszi! :) Szorítok nektek, És remélem nemsokára már jó hírt kapunk tőled is!!!! :)

És amúgy történt valami érdekes?

Nálunk nem, készülök a hétvégére, mert jönnek köszönteni..és várom a páromtól a beígért kék orchideát!!! :D

Vigyázz magadra!!!

Flower remélem minden ok!?

2012. márc. 23. 13:05

Nusi, örülök, h jól alakulnak a dolgot! Irigy vagyok rád! :D

Remélem Flower jól vészelte át a műtétet és minden redben van vele! Gyógyulj meg mielőbb!

Nekem ma reped a tüsző, szóval várakozó állásba vagyok!

Legyetek jók!

364. nusi1986 (válaszként erre: 363. - Dd874e511d)
2012. márc. 22. 21:07
Hát ez nem jó, de hogy vagy???? Bent vagy még?
2012. márc. 22. 19:06
én sajnos naponta láttam mióta bent vagyok 4-5 ilyet,mindet ki is kaparták.
2012. márc. 21. 10:01

Sziasztok!!!


Én is tegnap voltam uh-on, és ugye írtam, hogy a doki szerint a baba még csak 4 hetes volt, de tegnap azt mondta, hogy:"behozta magáta a baba" és a méretek szerint is 7 hetes..ja és ami a legfurcsább volt, hogy hallotam a szívhangot is :)

Olyan furcsa volt, mert semmit nem érzek, nincsenek tüneteim(hányinger..)és Ő mégis ott van..:))))) és a doki szerint nov. 6.-án fog érkezni!!!!

Kaptam beutalót vérvételre megint amit a 12. hétig kell megcsináltatnom :(((

De úgy fel voltam töltve, hogy a következő időpontot hogy mikor kell mennem elfelejtettük, így hívhatom fel őt.. :)

Ő is kicsit nyúzottnak nézett ki, ép azt mesélte, hogy rekord volt a tegnapi napjuk, mert 7 vagy 8 császáros szülésük volt, amiből 3 az ővé..szegény el volt fáradva már du.,ezért egy órát vártunk rá.. :(

Ja, és képzeljétek úgy sajnáltam volt ott egy nő, aki a 6. hétben volt, és vérzett, úgy sírt mikor kijött a dokitől, mert valami nincs nála rendben, és be is kell feküdnie..szegény :(

Flower!!

Nagyon szorítok neked, hogy minél elöbb jól legyél!!!kitartás!!!! :( :)

Na elég hosszú lett, nem írok többet!!

:)

2012. márc. 20. 09:55

Vasárnap óta bent vagyok a kórházban.Már szombaton nagyon fájt a hasam, vasárnap meg már reggel is ugy keltem , hogy alig birtam lépni, felhivtam az orvosom, azt mondta jöjjek be és fel is fognak valszinüleg venni.

Antibiotikumot kapok,délután felkészitenek a műtétre, és holnap lesz a nagy nap.

Meg volt az időpontom március3-án kellett volna bejöjjek, de annyira fájt, hogy muszáj volt, hát itt is tartottak.Igazából már ez a 3. anpom it tbent, qrva szar ugy menni neki a holnapnak, hogy itt rohadok már 3. napja, mert itt sokkal rosszaban tudom feldolgozni hogy mi lesz holnap mint otthon, mert itt látom a többit aki műtött, éshát na...nem tul jó azt látni mi lesz velem holnap.

A lányom még birja, de már csak ma jöhet be, minden nap voltak bent, de honap már nem jöhet. Azt mondták feküdni kell egész nap, csövek fognak lógni belőlem meg katéterem lesz.Na szép.Ugyhogy ma mág látoma kicsi kincsem, utána már csak apa fog jönni szeda csütörtök, és pénteken ha minden jól megy hazamehetek, végre.

Eddig nem féltem, de most hogy fáj anagyon, már attól is kiver a viz, hogy megvizsgáljanak, nemhogy felvágják.

Egyébként érdekes nagyon mert amig ott volt a nagy ciszta nem is éreztem, most meg a jbb tök tiszta csak policisztás, a balban van 2db 3 centis, szóval nem is kell vágni csak kilyuggatják, csinálnak méhtükrözést éss átjárhatóságit.


Hát másabb volt ugy észülni a műtétre, hogy van még 2 hetem és adig minden meglett volna szépen, hát igy meg zutty ejöttem és itt is maradtam, de ez van.

2012. márc. 14. 15:12
Kedves Nusi! Nekem mára jött meg rendesen a vérzésem. Új ciklus, új remény! Tegnap voltam TSH-t csináltatni,1.03 volt. Utána mentem az endokrinológushoz. Azt mondta ez az eredmény tök jó! Kértem tőle még egy cukor terheléses beutalót, de feleslegesnek tartja, ha egyszer valakinek bizonyított az IR meg a PCO akkor nem kell. Szedjem tovább a metfogammát, figyeljek a kajákra és mozgásra! (mintha eddig ezt nem tudtam volna) HA sikerül a baba soron kívűl érkezzek! Ha gondolod gyere a titkos naplómba ott le van írva minden! Várlak szeretettel!
2012. márc. 14. 08:58

Sziasztok!

Flower hogy vagy voltál a dokinál?

Rami és veled?

Én tegnap voltam a dokinál és szépen látszik a petezsák, de amin meglepődtem, hogy idő szerint 6 hetes lenne, de mivel a ciklusaim nem 28 naposak hanem 33-34 így a pici még csak 4 hetes..Hát így még 2 hét mire a 3. hónapba érünk és végre elmondhatom..:(

Kaptam képet is, párom ahogy nézte olyan aranyos volt...azt kérdezte, hogy mit kell nézni.. :))

2012. márc. 11. 21:07

Sziasztok!

Jobb cisztám bent maradt, a bal felére csökkent és szépen ott vannak körülötte a fekete kis 'gyöngyök', uyghogy kedden megyek be a rendelőjébe mert ma a kórházban voltam és a magánrendelőjében vannak az eddigi dolgok a gépén, ott kiadja a papirt, szerdán meg reggel vár bent a kórházban ismét és megnézzüka műtéti előjegyzést.

Azt mondta minden képpen műteni kell.

Nagyon nem értem az érveket és ellenérveket a műtéttel kapcsolatban, van aki azt mondja nem kell félni meghogy csomo embernek volt ilyenje és nem lesz baj, a másik meg az a tábor aki fél tőle. Hát nem tudom mitévő legyek, igazából nem tudom mi hátránya lehet ha megműt, viszont ha meg nem akkor meg nem változik semmi. Ilyenkor legyen okos az ember.

357. KovácsnéRami (válaszként erre: 356. - Nusi1986)
2012. márc. 9. 21:16

Szia Nusi! Örülök, hogy jól vagy! Kitartás neked! Én a te helyedben már szétkürtöltem volna! :D

Kb 4-5 nap és megjön! Köszi a drukkot! Remélem nemsokára csatlakozok a boldog kismamákhoz! Írj ám azért néha, hogy mi van veled!!!!

356. nusi1986 (válaszként erre: 354. - KovácsnéRami)
2012. márc. 9. 14:25

Szia!Most már kicsit jobban vagyok, végre aludtam..használnak a gyógyszerek.. :)

Nemsokára a 6. hétbe lépek, olyan lassan telik az idő, már úgy szétkürtölném, hogy milyen boldog vagyok!!!!

Mikor fog megjönni?Nagyon szorítok neked!!!!Sikerülni fog!!!

Szerintem nekem a teák segítettek, próbáltad már?

2012. márc. 7. 16:09

Sziasztok.

Nekem reggelre leesett a hőm és fáj a hasam meg a derekam olyan jó egészséges mensi szerüen.Megyeka dokihoz ma, hétfőn jelentkeztem be mert akkor még pozi volt a teszt:(

Biztos meg fog jönni, érzem, ugyhogy closti+merional=0

Ma kiderül mikor műt, tud e műteni, eltünt e a ciszta, vagy csak átjárhatósági lesz és mehetek a kaáliba áprilisban.

5.20ra megyek. Remélem ha megjön akkor addig kihuzza, mert tuti kikészülök, ha megjön és még meg se tud nézni.

Most is csináltam egy tesztet tök negativ, meg tegnap is az volt, előtte meg 4 napig pozi. Tegnapra kicsit esett a hőm de gondoltam majd visszameggy, de ma lement 36.4re és bizony még a ciklus . hu is a vonal alá teszi meg énis tudom, hogy 36.7 körül szokott lenni mikor fent van.

De eldöntöttem, hogy nem érdekel az egész. Ma elmegyek megmondja mi lesz és nem érdekel. Tegnap egész nap bőgtem,teljesen kivotlam, mert tudtam hogy vége és nincs remény. Még ugyan nem jött meg de sztem órák kérdése.

Van egy csodás tündérkém, másnak egysincs,ugyhogy ha lesz lesz ha nem nem. Nem fogok ezzel kelni ezzel feküdni mert belebolondulok. Nagyon rossza amikor terhes nőt látok, de csak mikor olyat akinek a 2. van uton. De majd tulélem valahogy.

2012. márc. 7. 15:03

Nusi! Kívánom, hogy minden rendben legyen! Pihizz sokat, semmi meló. Most a baba az első!!!

Én megvagyok, nemsokára megjön és akkor neki lehet állni a következő ciklusnak. 3. naptól clostilbegyt, 5.naptól minden második nap 2 ampulla merionál injekció és közben UH-n nézzük, hogy mi a helyzet! Ennek most sikerülnie kell! Nagyon reménykedem! :D

Vigyázz magadra! Puszi!

2012. márc. 6. 16:33

Sziasztok!


Hogy vagytok?

Nekem már annyira görcsölt a hasam, hogy nagyon fáradt voltam tőle, és bementünk a kórházba, hogy mi ez, és a doktornő majdnem bent fogott, de végül csak gyógyszet kaptam, amitől majd elmúlik, meg sokat kell pihennem..

Ja és a lényeg, hogy látott egy petezsákot, de elég pici még..és jövő hét kedden kell megint mennem hozzá, hogy mi látszik majd akkor, nőtt-e..

Elmondtam apumnak, ő már tudja, meg nemsokára anyósomékhoz is megy a párom, és elmondja nekik is..

Írjatok, hogy mi van veletek!!!

:)

2012. márc. 3. 13:48

Egész nap lefele görbül a szám, pedig este várnak a csajok egy kis koncert lesz este én meg vártam már 1 hónapja ezt most meg ott tartok , hogy menni sincs kedvem.

Mi a szarért vagyok ilyen hihetetlenül levert nem tudom.Megszólalni sincs kedvem.


:(

2012. márc. 2. 14:44

Sziasztok!

Naplómban vannak a tesztek, nem értem... Valaki???Ötlet?

350. KovácsnéRami (válaszként erre: 344. - Nusi1986)
2012. márc. 1. 22:00
:D Gratulálok én is Nusi! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Neked legalább sikerült! További infót is írj majd!
349. dd874e511d (válaszként erre: 348. - Nusi1986)
2012. márc. 1. 21:23
Nincs mire várni, én honap bejelentkeznék, majd megmondja a doki mikor menj.
348. nusi1986 (válaszként erre: 347. - Jennymanó86)
2012. márc. 1. 21:07

Hát köszönöm a bíztatást :)Még nem tudom mikor kellene elmenni, még nem beszéltük meg, de nagyon korán sem szeretnék menni, viszont a méhen kívüli után félek, és nem szeretnék sokáig se várni..

Azon gondolkoztam, hogy jövő héten felhívom az ismerősöm, aki abban a korházban dolgozik, ahol műtöttek, hogy ő mit mond..

347. jennymanó86 (válaszként erre: 346. - Nusi1986)
2012. márc. 1. 14:37

Biztos nem lesz semmi gond :) Nekünk ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk. Csak nekem a párom a külföldön dolgozik szóval nem egyszerű....

Mikor mész orvoshoz???

2012. márc. 1. 14:16

Köszönöm!

Hát nekem már volt egy méhen kívülim amit 2011 júl. műtöttek, aztán azt mondta a dokinő, hogy várjunk 6 hónapot, és utána próbálkozhatunk..de nem tartottuk be :)) és már aug. próbálkoztunk, de csak most sikerült, és remélem, hogy nem lesz semmi gond..

:) És ti?

345. jennymanó86 (válaszként erre: 344. - Nusi1986)
2012. márc. 1. 13:10

:D:D:D A kép alapján ez egyértelmű. Szívből gratulálok nektek :)

Mennyi idő alatt sikerült összehozni a babócát?

2012. márc. 1. 09:43

Hát csajok rég voltam itt..de elég szarul voltam..most szombaton kellene megjönnie,de ma reggelre a másodszor nem aludtam jól, mert görcsölt a hasam..nagyon érzékenyek a cicik,és mintha nagyobbak, meg keményebbek is lennének.a férjem meg piszkált, hogy nőnek a cicik? Mivel kened? :))

Na mondtam neki, hogy igaz, hogy szombaton kéne megjönnie, de csinálok ma reggel egy tesztet..le akart beszélni, hogy még ne, de én megcsináltam..

És KÉT CSÍKOM LETTT!!! :))))

el sem hiszem!!!és még nem akarom beleélni magam, de olyan boldog vagyok, reggel óta csak sírok!!!!

A méhen kívülit annó nem mutatta ki egyáltalán, pedig ott megvártam, míg nem jött meg..

Szerintetek hihetek neki?Ha fel tudok, akkor rakok fel képet!!! :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook