Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 januárban indul a babaprojekt! fórum

2012 januárban indul a babaprojekt! (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
343. KovácsnéRami (válaszként erre: 342. - Dd874e511d)
2012. febr. 29. 15:49
Szorítok Flower! Kitartás!!!
2012. febr. 29. 14:09

Sziasztok!

Hát el se tudom mondai mennyire fel vagyok dobva:)

A barnázásom tuti mostmár, hogy nem csak "odaképzelt" dolog. Most voltam wc-n és egy igazi barnás foltom van, pedig észre se vettem, mert ma mrár neméreztem olyan folyást mint tegnap és tegnapelőtt:))))

Ma vagyok a 21. napon azaz

a 8. dpo-n szóval elvileg egy hétmúlva van a mensi napja és ez van:)))

Be van kicsit keményedve a hasam lent középpen és olyan hogy alig birom begobolni a nacimat:)


Olyan sokat csalódtam már, és olyan nagyon nem merek hinni meg bizni semmiben, de ez most nem lehet más:)

Ugye????

És ugye ha már van a beágyazódástól barnázás akkor az azt jelenti, hogy sikerült beágyazódjon, ugye????Nem lehet oylan már hogy nem sikerül ugye?

2012. febr. 28. 10:24

Sziasztok!

Éjjel piszok vadakat álmodtam,állandóan temetéssel. Hú nagyon rossz volt. Reggel végre mikor már felkeltem meg a hasam meg a hátam olyan mensis volt de aztán ahogy jöttem mentem elmúlt,viszont a tegnapi folyásom továbbra is fennáll, nem folyamatos hanem olyan köketszerű, néha rájön és akkor ugy érzem egy liter kifolyt:) És olyan enyhén barnás.

Hát velem ez van.

Vettem tizes tesztet szombaton reggel fogom ellőni az egyiket:)

340. dd874e511d (válaszként erre: 339. - KovácsnéRami)
2012. febr. 27. 08:30
Átérzem amit irtál. Körülöttem is mindenki terhes és piszok szar bár azért biztos nem teljesen olyan mint neked mert azért nekem itt a tündérkém, szóval igazából sztem senkinek eszébe se jut, hogy min megyek keresztül.Biztos mindenki azt hiszi azért nincs második mert nem akarunk. Közbe meg ha tudnák :(
2012. febr. 26. 18:24

Élettelen élet

Szemem kiszáradt patak

Könnyem régen elapadt,

Nem tudok már sírni

Nincs is már miért,

A sok bánat megedzett

Lelkem megkeményedett.


Ajkam néma barlang

Zokszóra nem nyitom,

Bánatom megtartom

Úgysincs kinek mondom,

A világ felé nevetek

Hej de boldog az életem!


Testem sötét kripta

Életnek nem hordozója,

A fogamzás csodája

Elkerüli méhem,

Ezért oly bánatos,

Szívem és lelkem!


Nem bírom tovább! Most tudtam meg fészről, hogy tegnap 2 ismerősömnek is megszületett a babája. Hétfőn egyik barátomnak is. Körülöttem mindenki terhes. :( Én ezt nem bírom tovább!!!! Ebbe bele fogok pusztulni! Miért kell szenvedni már ennyit egy kisbabáért? Miért ver az Isten? Mit csináltam rosszul? Nekem nem jár kisbaba?

2012. febr. 26. 08:16

akik olvasták a naplómat: titkosban folytatom,24 olvasóm volt, ennyit beengedek, és aki küldött jelet gondolom javarészta azok olvasták szóval még nem tudom mi alapján döntöm el, de aki azokon a fótumokon szól hozzá mint én azt beengedem.

Bocsi utólag is, de jobb igy, nem akarok ország világ elé tárni az életem:)

337. KovácsnéRami (válaszként erre: 336. - Nusi1986)
2012. febr. 25. 11:54
Szia! Szorítok neked nagyon! A Barnás lehet a beágyazódás is vagy késöbb ovuláltál mégis és annak a jele. Mi ebben a hónapban sajnos nem voltunk sikeresek. :( Nem volt érett tüsző a closti ellenére sem. Hétfőn is voltam UH meg csütörtökön is hátha... de 1,2cm-nél nagyobb nem volt. Még hétfőn megnézi a doki. Ha nem akkor neki állok szedni a norcolutot, hogy legyen vérzés és kövi ciklusban Megy a Merionál meg a closti egybe! Remélem ez más hatásos lesz! Apának is adtak clostit, hogy több legyen a katonája. Szóval nálunk ennyi!
2012. febr. 25. 10:01

Hát sziasztok!!

Kicsit el voltan..de itt vagyok!! :) És ti????

Mához egy hétre kiderül, hogy ügyesek voltunk e a párommal..

De nem tudom mi van, mert ma sétáltam a gyógyszertárba, és hazafelé azt éreztem hogy "folyt" valami és mikor haza értem megnéztem, és kicsit barnás volt..ez mi lehet???

:)

És ti hogy vagytok???

2012. febr. 23. 10:00
Nincs róla tapasztalatom, nem használtam. De tudom mi ez és amondó vagyok, hogy ha szarok a hormonok és/vagy ott vannak a policisztá is a petefészekben, akkor fölösleges szurkáltatni magad bármivel is, mert lehet a hüvelyed ph-ja tökéletes és lehet apa húgycsöve is "tiszta" ha nincs mit megtermékenyitsen az a szerencsétlen spermium.Szóval szkeptikus vagyok a dologgal szemben.
2012. febr. 23. 09:10

Flower!

Mi a véleményed a gynevac injekciós kúráról? Én most ezen gondolkodom! Meg a D vitamin szint megnézéséről! Írj! Köszi!

333. dd874e511d (válaszként erre: 332. - KovácsnéRami)
2012. febr. 22. 17:52

Nincs baj a 30 milis tüszővel, hisz abból várjuk most a babót és lehet ha az nem, akkor a 16 milis is jó lehet még. NIncs ezekkel az értékekkel semmi gond.Sőt hiába mentem volna el 2 nappal korábban, mert akkor a 14 és 16 milisek sehol nem lettek volna és az az egy lett volna ami akkor kb 28 lett volna, szóval igy jó ahoy van.

:)

332. KovácsnéRami (válaszként erre: 327. - Dd874e511d)
2012. febr. 22. 15:33

Na én épp ezt próbáltam sugallni a minden másnapi UH-val! Én biztos vagyok abban, hogy minden másnap megnézte volna a doki UH-n és csak úgy kaptam volna meg a következő szurit!Így észre veszi időben és nem adja be a következő szurit, hogy ne ne legyen 30mm tüsző! Nem csak vaktába adjuk az injekciót! A káliba ezt valahogy pontosabban kiszámolják meg ott nézik szerintem normálisan UH-n! Úgyhogy ne aggódj!!! Fel a fejjel!!! Kitartás!!!!!!

Kislányod hogy van? Nem beteg?

2012. febr. 22. 09:35

Látom meg van halva a fórum.

:(

2012. febr. 20. 21:03
Holnap felhivom a Kaálit és kérek egy időpontot.
2012. febr. 20. 17:28

Magam sem értem ezt az egészet.


A closti meg se mozgat semmit. A merional meg ezt műveli.

Mi a fenét lehet igy csinálni?


Ha megműt és ugysem lesz semi és menni kell inszemre, akkor fogalmam sincs hogyan fognak petét érlelni mikor igy sem sikerül.

2012. febr. 20. 17:27
Mondta higy menjek vissza pénteken de kérdeztem, hogy mit tud csinlni és azt mondta smemit, szóval ha a repesztő nem tünteti el akkor majd hátha a mensi, szóval hiába megyek vissza nem tud vele mit csinálni. Ezért nem megyek.
2012. febr. 20. 17:23
Vigyázz a merional-al. Nekem az csinélta a 30milist. Tulstimu. Elég lett volna a closti.De nem értem, hogy egy túl nagy, ennek sok volt a stimu. A másik kettő meg még kicsi szóval azolnak meg nemvolt elég. Nem értem.
326. KovácsnéRami (válaszként erre: 325. - Dd874e511d)
2012. febr. 20. 16:08

Hát jól meg volt keveredve a dokid! De ne foglalkozz vele! Abból a 16mm-ből még bármi lehet, a 30mm már túl nagy. A repesztőszuri segít, hogy 30mm eltűnjön onnan és a többi szépen megrepedjen.Mondjuk az én dokim biztos visszahívott volna a 30mm miatt 3-4 nap múlva. Biztos csak a nagy átjáróháztól volt ilyen megkeveredett ez a doki, de tuti tudja mit csinál! Ne add fel! Tessék holnap apukát elcsábítani és sikerülni fog!

Nálam nem sok jó van. Van sok 8mm-es, van egy-egy 10-12mm. Nagyobbakat vártunk, de még csütörtökön megnézi, addigra már előfordul, hogy egyik megnő. Hát adtunk egy utolsó esélyt a clostinak és kövibe már megy a Merionál. Megbeszéltük, hogy a férjemnek is felírja a clostit, mert a 25 millió épp jó, legyen neki több. Én még reménykedem a csütörtöki UH-ba,még nem temetem el azt a hónapot!


Flower kitartás! Bízom benned!

Nusi merre vagy?

2012. febr. 20. 14:41

Vagyok.

Na hát először majdnem bőgtem, most meg fogalmam sincs mi van.

Bementem,épp átjáróház volt, kurvára nem tudott odafigyelni a doki, nem is a saját asszisztense volt, a felét sem irta le amit mondtam.

Na szóval először közölte, hogy nem jó ami van, és holnaputántól szedjek duphastont és amikor megjön akkor menjek az5. napon uh-ra mert meg kell nézze, hogy amit látot az eltünt e.

Utána modta, hogy hát akkor ettől a clostis hónaptól nem tudtunk meg semmit, és jöhet a merional. Mondom dehát most is volt 3 ampulla.

???


Ekkor fogta magát, beadott 2 ampulla pregnyl-t és közölte, hogy holnap este legyünk együtt, és ha a nemvárt 3 napot késik akkor teszteljek, ha megjön akkor az 5. nap menjek uh-ra.


Szóval csak ülök és nézek ki a fejemből.

Nem értem, hogy mi a különbség ha csak closti után van ez az eredmény, vagy ha clost+merional után???


??????????????????????????????????????????????


Először ugy értettem, hogy tök szar minden,és örülhetek ha letisztul a petefészkem, utána meg hirtelen váltás és jöna szuri a repesztő 2 doboz5000NE és holnap este lehet próbálkozni.


Most azt se tudom örülünk vagy sirunk?!


Ja nem is irtam: bal oldalon 2 db egy 14 és egy 16milis. Jobb oldalon egy db 30milis.


Vélemény????????????


Most akkor mi van????

2012. febr. 19. 19:47

Én ma vagyok a 7.napon és igen szúrkod a petefészkem, főleg a bal oldalon és úgy hogy hányinger is van amikor olyan erősen beleszúr. Mintha kést szúrnának bele.

Akkor ezek szerint használnak a cuccok mindkettőnknek! Nagyon bízom benne hogy minden rendben van és nem vagyok túl stimuzva.

Beszélgettem egy ismerősömmel neki lombik volt és 19 tüszőt szívtak le, ő nem érzett semmit,pedig jóval több cuccot kapott mint mi.Mondjuk utánna befektették a kórházba mert nagyon begörcsölt és kiderült, hogy nagyon túl volt stimulálva. Milyen érdekes az emberi szervezet. A 19ből 13-ban volt petesejt és 11 termékenyült meg, 2kapott vissza és egy baba lett. :D

Holnap gyertek! Szorítok Flower!

2012. febr. 19. 16:24

Ennek fele sem tréfa. Ugy görcsöl, nyilall szurkál, hogy alig birok ülni állni és feküdni talán a legrosszabb.

Hányingerem van a fájdalomtól.

2012. febr. 19. 13:59

Duphaston az egy alap gyógyszer. Sárgatest hormon,persze hogy beállitja a v érzést de kb egykutya mint a fogigátló mert a duphaston után is megvonásos vérzés van , nem spontán, szóval nagyon nem jó ha ezzel j csak a ciklus. Ez nem túl pozitiv. Mármint ha csak ez van akkor ez van, nekem is csak ettől van meg, de ez nem normális.

Az ovuteszt max 2 napig lehet pozi, ha több napig gondolod pozinak akkor az biza nem pozi és nincs rendben a pé. 2 napnál tovább majdnem pozi ovuteszt egyértelműen jelzi hogy gáz van.

Sajna, ez van.

2012. febr. 19. 13:43

Hát csajok nemrég jöttem meg 26 éves vagyok, és életemben először szánkoztam az apámmal.. :)

Nagyon jó volt, élveztem, de akkorát estem hogy a fél arcommal végigszántottam a pályát,a szánkó meg a hátamon landolt.. :)))Ja,és a szemöldököm alatt van 3 piros folt, ami szerintem holnapra be fog lilulni...de nagyon jó volt.. :)))


Hát igazán pé szerintem először volt, mióta műtöttek, mert ugyanazt éreztem, mint te Flower.. :) szerinte ez jó jel!!!!


Hát igazán én azért mentem el orvoshoz, mert nagyon fáj a hasam ha megjön, felkelni sem tudok olyankor, és mondom ha megjön (de remélem nem) akkor nem szeretnék megint így lenni...meg a műtét óta 10 napokig volt meg, az utolsó előtt kezdtem el inni a cickafark+palástfű teát, és így már csak 7 napig volt meg..szóval szerintem sokáig, meg 33-34 naponta jött meg..

Aztán a doktornő azt mondta, hogy jó hogy ezeket a teákat iszom, mert szerinte is azért csökkent le 7 napra..de azért, hogy beálljon Duphastont írt fel, azt mondta, hogy ez nagyon jó kis gyógyszer, és napra pontosan beállítja 28 napra..de ebben a hónapban már nem tudom elkezdeni, csak a köv. Ja és az a jó benne, hogy ez segít a teherbeesésnél is, mert erősíti a méhet..ha viszont nem jön meg, akkor meg nem kell kiváltanom..


Ja és ma van a 21. napom.. és márc. 3.-án remélem már nem fog megjönni...

csinálom ezt az ovu tesztet is és olyan furi, hogy már 4. napja erős két vonalam van rajta, ezt is kérdeztem, hogy mennyire biztosak ezek, és azt mondta, hogy lehet hinni nekik..


Hű ez jó hosszú lett, bocsi.. :)

Úgy látom már csak mi 3-an vagyunk itt aktívak..

Hajrá csajok!!!!!!

:)

2012. febr. 19. 12:55

Sziasztok!

Igen holnpa énis a 12. napon leszek, megyek uh-ra. Tegnap megkaptam az utolsó merionalt,mára meglett az eredmény. Az első után másnap éreztem változást, a második után kétségbe voltam esve mert nem éreztem jóformán smemit, most meg...jujj. Szóval:hőhullámok,izzadás, aztán elmulik. Hasaamba ugy beleszúr néha hogy lépni sem tudok,egy egy leülésnél mikor nem figyelek oda, vagy csak egyszerűen nem is zámitok rá, ugy belenyilall hogy aszta...

Folyamatos szurkálás lefele a hüvelyem irányába, főlegg jobb de időnként bal oldalon is.

Hát kiváncsi leszek mit átok holnap. Mióta tavaly január 17-én elkezdtem az első closti-s hónapomat, azóta még egyszer sem voltak ilyen "tüneteim" sose , még a szuritól sem.

Remélem ez jelentheti azt, hogy most végre érnek bent a kicsikék:)


Most is nyilall mint állat :)


Délelőtt holnap megyek a Fiat szalonba megtudom mi lesz a kocsival,totálkár vagy sem. Már apa kinézte nekem a következőt, nem aprózta el,azt mondta, hogy nem fog azon izgulni soha többet, hogy milyen hülye barom jön belém, mert ugyis én leszek a nagyobb :) Este el is mentünk megnézni, hát izé vannak kétségeim,d e hát hajthatatlan. Régen egy Corsa-m volt,sose volt balesetem. Mióta ez a Fiat meg lett véve kétszer jöttek belém, és most ez csak akkor lehetett volona rosszabb szitu ha benne maradok, szóval ennyi. Nem várjuk meg a 3.-at. Én jobban szeretem a kcis kocsikat, mármiknt nem a törpéket de ugy normális méretűt.A Bravo is olyan normál méretű (volt) mostmár nincs ugye eleje:( szóval én megint valami ilyesmit akartam volna, Honda Civic vagy volvo c30.

Azt mondta nem. Ide nagybb kell. Szóval nélkülem eldöntötte, hoyg egy utcai terepjárót veszünk, és nincs mese, ott aztán jöhet majdhogynem bármi.

Ugyhogy kocsi fronton ez a helyzet.

Már csak magamat kell agyban helyre tennem, mert egyenlőre ugy érzem nem nagyon akarok kocsiba ülni.


Rami te hanyadik napon leszel holnap? Nusi te?

319. KovácsnéRami (válaszként erre: 318. - Nusi1986)
2012. febr. 19. 11:06

Kedves Nusi! Ennek örülök!!! Milyen gyogyit kaptál?

Holnap én is megyek UH. Megnézzük mit érleltem! Biztos, hogy használ a closti mert érzem a szúrásokat a bal felembe. Remélem holnap már lesz 2 cm-es is és meg tudjuk repeszteni, mert az kövi 3 napban itthon leszek és így együtt tudunk lenni, de ha csúszunk utána meg olyan sűrű a beosztás, hogy nem biztos itthon leszek a kellő időben. Ezt meg nem szeretném!


Flower! Hogy vagy? Megnyugodtál kicsit? Remélem minden ok! Holnap neked is tessék ám beszámolni! :)

Ahogy nézem lassan lemorzsolódnak az emberek. :( Jó formán Flower meg én élünk csak a fórumba! Írjatok mindenki!!! :D

Vigyázzatok magatokra!

2012. febr. 19. 09:33

Hááát tegnap voltam az orvosnál, és nagyon boldog vagyok, de reméltem is, hogy névnapomon nem mondhat rosszat. . . :)

Most már 100% hogy van pé. . Látta az uh-on!!!!

Azt mondta, hogy lehet akciózni. . :)

Ja, meg felírt nekem egy gyógyszert, ami majd ha mégis megjön, akkor utánna kell elkezdenem szedni, és beállítja a mensimet, meg rásegít a dolgokra. . .

Annyira boldog vagyok!!!!!!


Többiek ki hogy van?


Flower nagyon sajnálom!!!


Rami megy a drukk, szerintem ez a hónap a mi hónapunk!!!

:)

2012. febr. 17. 20:34

Innom kellett egy jó nagy pohár bort. Pedig nem szoktam.

Még csak most jön le bennem a balesetem.

Éjjel biztos nem fogok aludni.

Olyan dolog ez az egész, hogy csak vagyok és nézek ki a fejemből de körülöttem mi történik nem tudom.

Sose volt még balesetem, most meg egyből totálkár frontális.


Naplómban a részletek.


Pocak rendben, hétfő uh kedden inzulin eredménx.

2012. febr. 17. 10:10
Én megvagyok! Azt vettem észre, hogy nekem hat a closti, mert rendesen neki állt szurkodni a bal felem. Mintha kést döftek volna a petefészkembe. Meg olyan nehéznek érzem a hasam. Remélem csak hat és nem túl hat. Gondolkozom azon, hogy beugrok UH-ra.
2012. febr. 16. 17:03

Rami,Nusi,Manócska,Bugs Hol vagytok? Sehol senki sosem.

Irjatok, kivel mi történik.

Nálam helyzet változatlan, vároma szuri eredményét, ma kaptam meg a 2.-at.

Holnap mégegyzser leterhelnek inzulinra hátha most meglesz...

Holnap hivom a dokimat mikor akarja megkuksolni mi van odabent:)

2012. febr. 15. 19:43
Meg emlékszem rá tavalyról, hogy ahogy teltek a hónapok ugy csökkent a tüszők száma és lettek egyre kisebbek mignem elfogytak és azóta nem volt, csak most egy db 11mm-s, szóval nem biztos, hogy minden hónapban van.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook