Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zúzarizottó recept

Zúzarizottó recept

A Zúzarizottó hozzávalói:
1/2 kg zúza,
20 dkg rizs,
5 dkg sajt,
10 dkg gomba,
10 dkg zsír,
1 fej hagyma,
1 nagy csomó petrezselyemzöld,
1/2 szerecsendió,
1-1 csapott mokkáskanál törött fehér- és feketebors.


A Zúzarizottó elkészítési módja:
A zsíron üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, ráteszem a hosszúkás csíkokra vágott zúzát és a felszeletelt gombát. Megpárolom, hozzáadom a rizs kétszeresének megfelelő vízmennyiséget és még 1 decit. Beleteszem a feketeborsot, a szerecsendiót és kuktában 18 percig főzöm. Kinyitom a kuktát, beleteszem a rizst, megsózom és további 12 percig főzöm. Tűzálló tálba teszem, megszórom fehérborssal, reszelt sajttal és 5 percre a sütőbe teszem.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zúzarizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook