Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyú raguleves recept

Savanyú raguleves recept

A Savanyú raguleves hozzávalói:
40 dkg sertéshús,
15 dkg leveszöldség,
2 db hagyma,
5 dkg rizs,
2 db tojás,
1 evőkanál tárkonyecet,
1 dl tejföl,
só,
bors,
csipetnyi paprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 dl olaj.


A Savanyú raguleves elkészítési módja:
A felhevített olajban megpirítom a kockákra vágott húst. 1 liter vízzel, vagy húslevessel (kockából) öntöm fel és félpuhára főzöm. Hozzáadom a felaprított leveszöldséget és puhára főzöm. A tojásokat elhabarom a tejföllel és állandó keverés közben a levesbe öntöm. Ecettel, vagy tárkonyecettel ízesítem és tálaláskor finomra vágott petrezselyemzölddel szórom meg.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyú raguleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook