Zámbó Jimmy rajongók ide! (beszélgetés)
Nem csodálom, hogy ki van tőletek akadva a pasitok/férjetek/szeretőtök. Ha egy ilyen hülyeségen ennyit rágódtok, akkor képzelem, hogy mit tudtok otthon mantrázni.
Csak h. mindenki értse, hogy miért írtam az előzőt: rátaláltam a fórumra, nekem is megakadt a szemem a címen.... és elolvastam kb. az első 8-10 hozzászólást! Nekem szokatlan volt! Muszáj volt leírnom, bár tudom, ez már lejárt!
Nem értelek...miért kell a b...sztatókat b...sztatni?! :)))))
Érted ugye, mi a gondom? :)))
Nem értelek titeket! Miért kell a másikat egy hibája miatt ennyit b...tatni? Mondta már hogy miért lett ez a fórum címe, sajnálja meg minden, nem tudom mit vártok még tőle! Az meg a másik: nem csak frutty-nak vannak helyesírási hibái, de már nem azért...kit érdekel? A többi 1000 +1 embert miért nem szekáljátok ezzel? Na mind1! Csak leírtam a véleményemet!
"Már 8 éve, hogy elment" :'''''''(((((
Mintha Elvisről lenne szó.
Idejöttem sírni :'((((((
Ott is csak engem találsz...hiába, az ember mindig jobbra számít :))
Köszi...
Megyek "filmezni", megnézem mi történt mióta nem jártam arra. ;)
Bár nem téma ez most, de nagyon szép ékszereket készítesz. Kicsit irigyellek ezért.
Értelek.))
Nekem az apám halt meg 4 éve...azóta nem bírom meghallgatni Máté Péter: Elmegyek c. dalát. Apám vasárnap halt meg. Ebbe a dalban is az áll. Idézni nem fogom, mert ezt a dalt mindenki tudja szerintem. De amikor meghallom, kikattanok....
Nem. Így hívott a nagypapám.
Koszonom a jotanacsot de megvannak cd-en.
Te R-GO rajongó vagy ergóka?
Tulajdonképpen az volt a lényeg, hogy lassú dal legyen! Nem csak Őt hallgattam!!! Mint írtam 17 éve lesz de ha meghallok egy egy édesanyáról szóló dalt azonnal elsírom magam.
Ok! Én túlléptem a témán. Megyek vissza normális kerékvágásba. Sziasztok!
Lehet, hogy nem is tenne jót. De ha akkor erre volt szükséged, akkor mégis volt értelmük azoknak a daloknak.
Megkérdezhetem milyen dalain sírtál az anyukád halálakor? Már csak azért, mert többnyire szerelmes, vagyis inkább álszent dalai vannak...
Remélem nem veszed rossz néven a kérdésemet, csak kíváncsi vagyok.
Tudod ennek már 17 éve lesz, de azóta nem igazán hallgattam!!!!!
Látod, ez egy teljesen korrekt érv. Kösz, hogy ezt megosztottad velünk. Én személy szerint nagyra értékelem.
Tudod, az a gáz, hogy vizuális típus vagyok...blöeee...:)))
Régen ( amikor meghalt az édesanyám ) akkor néha ezt hallgattam!!!! Csak a szomorú dalait és jól kisírtam magam és ilyenkor megkönnyebbültem!
Értékeltem is a többesszámot, csak azért éreztem magam megszólítva, mert először én írtam erről. Tényleg utoljára mondom: nem a helyesírásról, hanem a tiszteletről. Soha nem kötök bele senki helyesírási hibáiba, mert hidegen hagy. De ha rajongok valakiért...na, már én is unom :)))
Testvérei: George, Mariette, Tyhamér, Árpy.
Mi tetszik benne? Komolyan érdekel.
Nem elsőszámú közellenséget kerestem. Éppen ezért kulcsszerepet szántam a többesszámnak.
Én szeretem Imre dalait, sokszor szoktam hallgatni a kandalló előtt és egy korsóból nyálat kortyolgatok hozzá.
Mint embert ( nyugodjék békében ) nem szerettem, de van egy-két dala ami tetszik!
"1958 Január 20-án Budapesten megszületik Zámbó Imre.
1958-1964 Imici, ahogy családon belül szólították, Budapesten nevelkedik a VII. kerületben, de sok időt tölt Hajdúdorogon a nagyszülőknél is. Testvérei: György, Marietta, Tihamér, Árpi.
Már gyerekkorában kialakul vonzalma a zene iránt..."
Na, tovább nem rakom be. Egy dolog itt is szúrja a szemem: naná, hogy egy helyesírási hiba! :)))
Árpy-t elírták :)))))
jojo, ebben az imreben nem vagyok biztos, pedig kozel lakott hozzank :)
További ajánlott fórumok: