Zámbó Jimmy rajongók ide! (beszélgetés)
Én nagyon tájékozatlan vagyok: ki az a Tóth Renáta és Géczi Erika ( bár ez utóbbi sportoló volt nem? Énekelni sose hallottam).
Olyanokat írjál már akiket ismerünk.
Azt nevezem, még hamar birtokba vette a tesó a Mercit. Még akkor se kapcsoltál amikor nem köszönt Rád?
Az a fura amíg élt ez a "jóember" senki sem tudta ( legalábbis kevesen ), hogy testvérei vannak nem beszélt róluk. Talán nem véletlenül....
Még ki sem szállt belőle a lélek, amikor az egyiket élő adásban már meg is ismertük. A kórház előtt nyilatkozott, amíg az orvosok küzdöttek J. életéért. Szerintem nekik jól jött ez a tragédia, azelőtt a Limuzint csak hallomásból ismerték mostanság már azzal érkeznek jeles eseményekre. Tavaly már az Operabálon is megjelentek ( javítsatok ki, ha rosszul emlékszem ).
A pénzéhes család....
Nagyon erős a média-hatás, ha le lehetett ennyi emberrel nyeletni, hogy "nagy tehetség" volt. Az igényesség iránti elemi vágyat tényleg rendesen zülleszti a Tv, sőt csak ilyesmire van példa.
Szegény szerencsétlen, nem az volt a fő baja, hogy gnom, meg tehetségtelen, hanem hogy a gonosz-fajta alkoholisták közül egy. Özvegye tudna erről mesélni, nem véletlen, hogy egyetlen emléknapon sem vesz részt. (Színvonal az emléknapon: Mi ez stóla vagy talár? - Stalán:)
Ennél már csak az volt viccesebb, hogy két héttel később találkoztam vele a Klauzál tér mellett egy kis utcában. Épp akkor szállt ki a kocsiból, amikor én beszállni készültem az enyémbe. Azt hittem hogy meghülyültem. Később derült ki, hogy van egy öccse, meg egy kocsmájuk valahol ott a környéken, a Merci viszont tényleg az övé volt.
:DD
:DDDDDD
Feldühítette a szomszéd kakasa...istenem, van ilyen...
Nekem az legalább olyan röhejes volt amikor az elvakult rajongóit megszólaltatták...magukon kívül voltak a gyásztól...a sok flúgos...
És ez lenne a tragikus vég...méltóságteljes távozás az árnyékvilágba...na ne!
Tudom, hogy a rajongók elvakultak, de azt senki nem mondhatja, hogy ez nem röhejes...
Majdnem így történt, de az nem volt burleszkbe illő..
Ismerőseivel, barátaival pótszilvesztert tartott 2001. jan.2-ára virradóan és már ittasan valóban lövöldözött a szomszéd csirkéire, amelyek zavarták, majd játszani kezdett a revolverével, amit engedéllyel tartott magánál. Elfelejtette, hogy egy golyó még maradt a csőben, mellyel véletlenül agyon lőtte magát.
Nem akart meghalni, hiszen sikerei csúcsán állt, csak "túllőtt a célon"...
Ha nem erősen ittas, ma is élne.
Nagy kár érte, mert óriási tehetség volt.
Jimmy a sztár fm-en :)))
azt mondja, ne adjam fel soha :)))
nemrég jelent meg a Királyi Duettek c. lemeze, nagyon para, hogy a régi dalaban énekel duettet mai énekesekkel, valahogy technikailag megoldva.
Szerintem brutál ötlet.