Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Zabpelyhes-epersaláta recept

Zabpelyhes-epersaláta recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zabpelyhes-epersaláta hozzávalói:
1 adaghoz:
-15 dkg eper (lehet több is)
-2 ek. zabpehely
-3 ek. natúr joghurt
-édesítő
-vanília aroma/ vanília rúd
-fahéj


A Zabpelyhes-epersaláta elkészítési módja:
A joghurthoz, hozzákeverni az édesítőt (én 3 szem tablettát törtem bele), a fahéjat, a vaníliát és a zabpelyhet. Ezt hagyni állni, hogy a zabpehely megpuhuljon, addig az epret megtisztítani, megmosni és darabolni. 10 perc pihenés kb elég, utána hozzákeverni a joghurthoz és ha kibírod tedd hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek, ha nem akkor nyugodtan fald fel :)!

Ez a recept fogyózok számára is nyugodtan este is ehető, ráadásul a zabpehely miatt laktató is!
Ha nem vagy éhes, csak édességre vágysz, hagyd ki a zabpelyhet.
Ezt a receptet majd barackkal, szilvával, de bármilyen gyümölccsel ki lehet próbálni.

Jó étvágyat!


Kategória: Reform ételek receptjei


A zabpelyhes-epersaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook