Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zabpelyhes rakott gomba recept

Zabpelyhes rakott gomba recept

A Zabpelyhes rakott gomba hozzávalói:
30 g zabpehely
10 dkg gomba
negyed fej vöröshagyma
1 db tojás
0.5 dl joghurt
kakukkfű
1 teáskanál margarin



A Zabpelyhes rakott gomba elkészítési módja:
A zabpelyhet egy órára enyhén sós vízbe áztatjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a hagymát kockára vágjuk, az olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombát, a kakukkfüvet, és kevergetés közben összepároljuk. A margarinnal kikenünk egy hőálló tálat, és ráterítünk egy réteg kinyomkodott zabpelyhet, egy réteg gombát és újra zabpelyhet. A zabpehely áztatólevét elkeverjük a tojással, joghurttal, sózzuk és a rakott zöldségekre locsoljuk. Forró sütőben 15-20 percig sütjük


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zabpelyhes rakott gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook