Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Zabpelyhes epersaláta recept

Zabpelyhes epersaláta recept

Kalória 69,96
Szénhidráttartalom 12,561 gramm

A Zabpelyhes epersaláta hozzávalói:
15 dkg eper,2(kb.30g) evőkanál zabpehely,3 evőkanál natúr joghurt,fahé,
vaníliarúd/aroma


A Zabpelyhes epersaláta elkészítési módja:
A joghurtot kanalazd egy tálkába, majd add hozzá a fahéjat, és a vanília kikapart belsejét vagy aromát. Óvatosan keverd össze, majd hagyd állni addig amíg a zabpehely megpuhul. Végül borítsd bele a megmosott és feldarabolt epret.

Ízesítsd mézzel, ha nem elég édes.
AZ EPER JÓTÉKONY HATÁSAI:
Szépít, erősíti az immunrendszert, javítja a szem egészségét és az emésztést, csökkenti a gyulladást.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A zabpelyhes epersaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook