Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Gombás mártogatós(Dip) recept

Gombás mártogatós(Dip) recept

A Gombás mártogatós(Dip) hozzávalói:
30 dkg gomba
2 dkg vaj
2 dkg liszt
2 dl tejszín
2 dl joghurt
1 cs.metélőhagyma
őrölt bors

szerecsendió reszelve
citromlé ízlés szerint


A Gombás mártogatós(Dip) elkészítési módja:
A gombát jól megmossuk nagyobb darabokra vágjuk.A vajban megpároljuk,fűszerezzük,liszttel megszórjuk,kicsit pirítjuk.A tejszínnel felengedjük és felfőzzük.Ha kész botmixerrel pépesítjük.Hozzáadjuk a joghurtot,a citromlevet és az apróra vágott metélőhagymát.Fakanállal elkeverjük. Sült krumplihoz,apró húsgombóchoz,vagy nyárson sült falatokhoz kínáljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A gombás mártogatós(dip) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook