Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Yi-Ya termékekről vélemények fórum

Yi-Ya termékekről vélemények (beszélgetés)

13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Komor)
júl. 20. 18:37

Bizony-bizony!

Én fermentálok uborkát, céklát és káposztát. Az első 2 itthon megterem. De ha kefirt eszel napi szinten, az is nagyon jó.

12. komor (válaszként erre: 11. - 55Judit)
júl. 20. 18:13
Jó, hogy mondod, itt az ideje a kovászos uborkának! Ha nem aranyárban adják az uborkát, most is készítek. Adjunk a baktériumoknak! :)
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Komor)
júl. 20. 14:42
Szereted a kovászos uborkát? Én már fermentálom az uborkát és a céklát is. A jótékony bélbaktériumok örülnek ezeknek is. Ezekben is sok a rost, és élő élelmiszerek.
10. komor (válaszként erre: 9. - 55Judit)
júl. 20. 14:35

Igen, a táplálkozástól függ főleg a súly kérdés. A múltkor, amikor fogytam, valahogy automatikusan leálltam a nagy evésekről. Este joghurtot ettem teljes kiörlésü rozskenyérrel, Ez teljesen elvette az étvágyamat, nem nassoltam esténként. Nem söröztem, ebédkor is megálltam, hogy ne egyem tele magam és egyszercsak azt vettem észre, hogy a hasam már nem a régi, nem domborodik úgy. Láttam a súlyom is lement. A közérzetem viszont romlott, féltem, hogy a fogyás valami károsnak a következménye, így újra sörözgettem, stb., és vissza is híztam a versenysúlyomra.

Most ezzel a rosttal lehet megint indítok egy ilyen egészséges táplálkozást. Ha sikerül, most tartani is akarom a súlyomat...

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Komor)
júl. 20. 13:45
Ha fogyózol, visszahízol. Régen én is fogyóztam nem is egyszer. Mindig több jött vissza mint amennyivel kezdtem. Rájöttem hogy a folyamatos egészségesebb étkezés a célravezető, megspékelve egy kis testmozgással. Ha elég öreg vagy, ezt tudod te is.😉
8. komor (válaszként erre: 7. - 55Judit)
júl. 20. 12:35

Biztosan igazad van, hogy dagadtnak lenni veszélyesebb. Másrészt tapasztalatból tudom, hogyha dagadtabb vagyok, akkor nyugisabb, joviálisabb, kezelhetőbb vagyok. Egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben.

Ennek ellenére most megint fogyózni akarok, mert egészségesebb soványabbnak lenni. Elég öreg vagyok már, jobb az óvatosság...

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Komor)
júl. 20. 08:41

Én úgy tudom ha a bél mikrobiomja helyreáll nem kívánunk többet tenni a szükségesnél. Ez eredményezhet akár fogyást is. Az hogy dagadtan érzed jól magad furcsa. A ránk rakódott zsírréteg sok méreganyagot raktároz és ösztrogént termel. A kövérség olyan mint egy időzített bomba. Sokféle krónikus betegséghez járul hozzá.

Ha huzamos ideig fogyasztod az Inaveát, előnyöd származik belőle. Most én is ezt használom a Sunfiberrel együtt. Egyiket délelőtt, másikat délután. Ha elfogynak nem szedem egy ideig majd, mert most sok friss zöldséget és gyümölcsöt eszek többnyire bio minőségben.

6. komor (válaszként erre: 5. - 55Judit)
júl. 19. 22:51

Szia! A javaslatodra rendeltem egy zacskó Inavea rostot. Olyan jókat írnak róla, hogy úgy gondoltam kipróbálom. Végül is nem csillagászati az ára, egy próbát megér.

Úgy érzem, talán az emésztésemben segít, no meg szerintem kevésbé vagyok nassolós, mint pár héttel ezelőtt. Volt egy ilyen időszakom, akkor fogytam vagy 10 kilót, lehet ennek is ez lesz a vége. Bár tapasztalatom szerint dagadtabban jobb a közérzetem, mint pocak nélkül, szóval akkor nem örültem felhőtlenül a fogyásnak...

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - 55Judit)
júl. 19. 14:00

Itt vagy-e még Fórumnyitó? Anonimitásodnak köszönhetően nem nézhetek rá az adatlapodra.

Végül nem hagytam el a Yiyát, mert ahhoz túl jó.😉 A több éves rendszeres vásárlásomnak köszönhetően egyszer csak értesítettek hogy mostantól 20% kedvezményt kapok hűségem jeléül. Most is használunk több terméket is tőlük a legnagyobb megelégedéssel.

Ha olyanról kérnél véleményt amit használok, akkor szívesen!

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 55Judit)
2022. márc. 31. 17:21
Köszönöm a válaszod. Azt elárulod mi az a természetes eredetű kiegészítő amire most átállsz?
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 27. 07:32

Több éve használjuk fiammal együtt több terméküket is. Én már 15%-os kedvezményezett vagyok.

Bár a készítményekkel elégedett vagyok, ezeknél többet étrendkiegészítő nem tudhat. Viszont most elkezdtem átállni a természetes, növényi eredetű kiegészítőkre. Ezekben nem ember által összeállított hatóanyagok vannak, hanem a természet által az ideális arányban tartalmaznak mindent. Vitaminokat, enzimeket, nyomelemeket, egymás hatását úgy támogatva ahogy azt kell. Úgy érzem, ez hatásosabb. Van még amit szedek a Yiyából is, de úgy érzem elhagyom hamarosan.

2. biológus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 27. 07:19

Szia!

Én használok. Saccharomyces boulardii-t, és meg kell mondjam, ez legalább ér valamit! Hamarosan elkezdem használni az Lgg nevű probiotikumot is, ami szintén Yiya gyártmány.

Nagymamám is szed tőlük Q10-et, d3k2-t, időskori problémákat csökkenteni. Szerintem jó termékek.

2022. márc. 26. 08:54
Sziasztok! Használ valaki Yi-Ya táplálékkiegészítő termékeket? Érdekelne a véleményetek, tapasztalatok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook