X-faktor 2013 (beszélgetés)
És ugye már reklámozzák, hogy megint lehet jelentkezni az X-faktorba, tehát idén is indul egy.
Azért a minőségnek megvan a közönsége ma is.
SZerintem nem csak a tehetségkutatók számlájára lehet írni a jelenséget, az emberek zenehallgatási, "rajongási", érdeklődési szokásai változtak meg nagyon. Minden olyan súlytalan lett, olyan lényegtelen, kiváltható, cserélhető, felejthető, kiköphető, instant, gyors, felületes....sorolhatnám.
Hát igen, ahogy gyarapodnak a tehetségkutatók, úgy csökkennek a lehetőségek.
Igen, Krasznai Tündéről sincs semmi hír azon kívül, hogy Tereh Öcsi lett a menedzsere.
A BTW-nek állítólag sok fellépése van, de önálló produkcióról nemigen hallani.
Mondanám, hogy jó munkához idő kell, csak valahogy nem hiszek benne az említett előadókkal kapcsolatban :))
Elég nagy a csönd a faktorosok körül, nem?
nekem se tetszik, sose tetszett. Várom, ki kezd vele valamit és mikor.
nekem Dóra hangjával is bajom van.
így van, sőt, nálam az a dal elérte az elkapcsolási szintet
Hát az sem volt egy világszám, de ehhez képest...
Én is így gondolom, csak a tavalyi győztes (OG) győztes dalát mai napig hallom a rádióban. AZt gondoltam, a műsor és pár rádió közt megállapodás van ilyesmiről... de mégsem.
Nem csodálom, valami borzalom az a dal.
Nem igazán jött be a rádióknak Danics Dóra "győztes dala", egyszer sem hallottam még.
[link]
Mindenki meglökte egy kicsit a hintát a Story gálán....
Természetesen felröppentek az első pletykák a "munkakapcsolatról"
[link]
[link]
az x-faktoros Csordás Ákos méri a sört Harsányi Levente sportkocsmájában
magyarul nem megy a szekér... szomorú ez, mert családos ember, fontos lenne az anyagi biztonságot megteremtenie, csak hát ebben a szakmában....mint a kutya vacsorája, olyan bizonytalan . Szerintem civil szakma mellett szabad csak muzsikálni hobbiból, ha az embernek családja van, vagy pedig olyan magas szinten kell művelni a dolgot, hogy tényleg bőséges és kényelmes főállás legyen az. Ez pedig keveseknek adatik.
én szoktam figyelni, mi van vele, de mostanában fellépései sem igen voltak kiírva.
egy ideig volt egy zenekara, volt pár daluk, amolyan zúzós. most meg valami tucctucc formációval állt össze.
franc se tudja mennyire volt kicsapongó. semmilyen szinten nem követtem az életét, pályáját. de tény, hogy felelőtlenség volt ez a korai családalapítás.
nyilván nem a munka lehetett az ok. hanem az esetleges kicsapongó életmód. nem kell 20 évesen házasodni, meg gyereket vállalni....
ez úgy borítékolható volt az elejétől. bár nem értem a hölgy sirámát. ha pénz kell, ahhoz dolgozni kell.
Most néztem meg ezt a dalt, nagyon jól sikerült, pedig Majka és a "termékei" nem a világom
A klip is kifogástalan .
Köszi:)
Csányi a metrós filmmel lett nagy sztár, mi is volt a címe, na?
Majkának van ez a száma: "Elvitted a szívemet"... Prozódiailag szörnyű, de egyébként vicces dal, szerintem jó.
Rúzsa Magdi régen tetszett, de mostanában baromira zavar, szerintem szörnyen affektál.
[link]
Romokban hever Király L. Norbi magánélete. Az X-Faktor egykori sztárja ráadásul az éneklés miatt válik. Felesége ugyanis nehezen viselte, hogy legtöbbször egyedül töltötte az éjszakát a tizenhat hónapos Dominikkal.
tudja valaki,h. mikor lesz a Dal,és melyik adón?
További ajánlott fórumok: