X-faktor 2011 (beszélgetés)
Nem csak ő, SzabóZ a másik. Tényleg csak ketten vannak.
Döbbenet.
Nekem nem tetszik, a szám, mégis egyszer hallottam belőle egy részletet, és azóta is egyfolytában énekelem... Szóval fülbemászó, el kell ismerni. De azok a magas, nehezen kiénekelhető hangok nem jönnek be.
Amúgy meg R.Viktor lett a nemzeti dalszerző, vagy mi? Miért ő ír mindenkinek? Rajta kívül nincs senki sem?
galuska? na ilyet se hallottam még.
sztem gyönyörű tónusú hangja van :) szép és érzelmes :) főleg a mély régiókban :)
Köszi. Nem rossz ez sem. :)
Kellemes kis dal. Ami engem mindig zavar, az Csabi galuska hangja. De ez az én hülyeségem tudom. Sajnos a hideg ráz az ilyen hangú emberektől. Ez valami orrmandula gond lehet én legalábbis azt gondolom.
VCS dala. inkább csak hallgasd, mert a playback engem kvára zavart. komolyan nem értem, hogy mikor tudnak szegények élőben énekelni, akkor minek kínozzák őket playbackkel? (Enikőé és és Tibóé is playback volt)
kedves elbb,
az én környezetemben pedig, hála az égnek, nincs olyan rengeteg válás. talán ezért vagyok pozitívabb, és nem nyilatkozom vészjóslóan KLN babája miatt...mert megadom nekik a lehetőségét, hogy normális életük lesz, és szerető családban fog felnőni a gyermek. lehet, hogy mégsem így lesz, nem tudhatom. de majd ráérünk akkor sajnálkozni, ha ez bekövetkezik. HA :) mindig vannak meglepetések :)
Kedves pearl1975!
A rokonszenv és az ellenszenv az nem feltétlen abból fakad, hogy ki mit tesz, akár ellenem akár más ellen...vagy éppen senki ellen. :)
A környezetemben ( és elég széles körről van szó) nem egy ilyet látok. Lassan elmondhatom, hogy a több száz ismerősöm közül eddig 1 % olyan házaspár van, akik nem váltak el. Ez a kor hozománya. Ilyen kifordult világot élünk sajnos. Ne legyen igazam, mert én is jobban szeretem azt olvasni, mikor sokadik házassági évfordulót ülnek az emberek, mikor több gyermeket előre TERVEZNEK és várnak, mikor életük alkonyán a sok unoka körülveszi őket....
Egy "sztár" élete pedig sajnos ettől ezerszer nehezebb. Hol vannak már a híres " Záray-Vámosi" párosok? Alig tudunk ilyet mondani.... Szinte nem divat a holtomiglan-holtodiglan, de annál nagyobb divat, pár hetes kapcsolatokról azt nyilatkozni, hogy ő az igazi és vele akarom leélni az életem....kár, hogy ezt sokan évente-két évente teszik.
szerintem ő nem rossz véleményt mondott, hanem gyakori tapasztalatot.
Én kívánom, hogy szép, stabil legyen ez a friss, de nagy változás előtt álló kapcsolat! Legfőképp a gyermek érdekében.
Azért vannak fiatal szülők, akik szépen nevelik a gyereket.
Én inkább attól félek, hogy lassan megkopik Király L Norbi "fénye" és jönnek a hétköznapok. Remélem, hogy a fiatal lány/anya számára a közember-Norbi is ugyanolyan érdekes lesz.
Legyen neked igazad :))))
De sajna nem lesz :(
Rakonczai Viktor szerzői estje lesz ??
:DDD
Wááá korán van:-))))
Ezt a vv fórumhoz akartam:-))))))
Bocsi,bocsi,bocsi:-)
Kíváncsi vagyok hogy ki esik ki:-)
Remélem Attila,mert hiába láttam már Vera filmjét,hiába a sajtreszelős hiszti,nekem egy őszinte okos nőnek tűnik,nem is értem Párom miért utáljaXDDDD
Azt hiszem ma megnézzük,mert nagyon szeretné,hogy Vera essen ki,én meg hogy Attila:-)
Mindenben mi sem érthetünk egyet,viszont várom már,hogy vége legyen..kezdem már unni.