Wellness hétvége..., de az lesz ez így? (beszélgetés)
Azért örült régen az esőnek mert akkor megszívták a nyaralók is.
Az volt a mottója, ha neki nem jó akkor másnak se legyen.
Tényleg. Igen rosszindulatú időnként. :(
Volt, amikor tetszett neki az eső.
124723. Elkeseredett eszter
2016. júl. 14. 09:43
"VÉGRE VÉGE a r.hadt melegnek és esik az eső! Végre lehet levegőt venni! Ha rajtam múlna, ilyen idő lenne mindig!!!"
Hú, én nem mertem volna neki bevallani, hogy a Balatonnál vagyok.
Az ott nyaralóknak csak rosszat szokott kívánni.
Valószínűleg ide is kb. annyira fogsz elmenni, mint ahogy Horvátországban voltál. :) (11-én írtad, hogy jövő hétvégén mész, ehhez képest 14-én már megvolt az "élménybeszámoló" is..)
Nem értem mi szükséged van erre, hogy nyitsz egy halom hasonló, fiktív fórumot.
Fura szokás. De te tudod. :)
Szállodafüggő. Tavaly kifogtunk (Sopronban) egy olyan időpontot, amikor teltház volt. Pici volt a wellness-részleg, tényleg kényelmetlen helyzeteket szült. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat: amikor zavarni kezdett a "népsűrűség", elmentünk sétálni, kirándulni.
A kérdés az, a jót akarod-e látni, vagy csak a bosszúságot. Mert mindkettőt találsz, ha elég kitartóan keresed! :)
Én nem vállalnám be, mert szerintem a tavakhoz egy egész nap is kevés, de nem vagyunk egyformák.:)
A kamuzáshoz meg nem tudok hozzászólni, mert nem értem, hogy mire jó.
Tavaly júniusban voltunk itthon nyaralni, olyan pocsék időt fogtunk ki, hogy a szálloda félig fedett termál medencéiből néztük a hideg időt és az esőt. Nagyon élveztük.:))
Rijeka tengerpartja meg néhány résztől eltekintve egy ipartelep. Tengerben fürödni délebbre mennék, de a város csodaszép.:)
Az is kamu lehetett, mert júl. 11-én este írta, hogy köv. hétvégén utazik Horváthországba, de júl. 14-én már írta is, hogy rossz volt.
Szóval időben valami nem stimmelt.
Rákérdeztem én is, válaszra sem méltatott.
Érdekes a viselkedése...
Azt írta, rossz idő volt.
Mást észre sem vett Horvátországból.
További ajánlott fórumok:
- Első randinak wellness hétvége?
- Wellness hétvégére - hova?
- Hol voltatok idén nyaralni? Vagy akár egy wellness hétvége?
- Nyert már valaki kaparós sorsjeggyel kedvezményes wellness hétvégét?
- Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de.........
- Wellness hétvége 2 éjszaka 3 nap...mit tudnátok ajánlani...?