Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de......... fórum

Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de......... (tudásbázis kérdés)


19. dora68 (válaszként erre: 5. - Bunnydrop)
júl. 18. 12:02
A síbérlet nem a síeléshez kell, hanem a felvonóhoz.
18. dora68 (válaszként erre: 5. - Bunnydrop)
júl. 18. 12:01
Ha eljutsz a hüttéig léc és felvonó nélkül, akkor simán beülhetsz.
2008. nov. 4. 21:29

Mennék,na ná! A csajnak nem mindegy,hogy síelsz-e vagy sem? Megnyerted, a tied!

Én sérülés miatt nem síelek(térd) de a családdal minden évben 2x elmegyek. Hüttében ücsörgök,sétálok,iszom a finom forralt bort, napozom, olvasok, bámulok ki a fejemből, ismeretségeket kötök. Dél körül lejönnek kajálni, az eltart 2-ig, utána 2 órát még elvagyok. Általában du. 4-5 között zárnak a sípályák. Én így is élvezem a jó levegőt. Menj el, nagyon jól fogod magad érezni!!

16. Bunnydrop (válaszként erre: 14. - Bucimami)
2008. febr. 26. 23:11

másnap,ahogy bejelentették a változásokat, töröltés 2 napra az oldalt, és megujitották az egészet. leszedték a szabályzatot is, még jó, hogy lementettem. :)

de hogyha kiváncsi vagy rá, akkor szívesen megadom, a youtube linket, ahoval felraktam a videom.


[link]

2008. febr. 26. 23:08
Menjetek el és érezzétek jól magatokat! A többieknek nyugodtan tojjatok a fejére, gondolom ők is azt csinálnak majd amit akarnak! ha elvitték volna az első 10-et, biztos bőven meglett volna a csoportos kedvezményük!
14. bucimami (válaszként erre: 13. - Bunnydrop)
2008. febr. 26. 23:05

Aki ilyet csinál, attól igazán nem lehet elvárni, hogy normálisan viselkedjen. Mondjuk, sieljen egy sítúrán...:-)

Kerestem, de nem találtam a nyertes videókat az oldalon.

13. Bunnydrop (válaszként erre: 11. - Klimpírozi)
2008. febr. 26. 22:54

mostmár szerintem késő is lenne, mert csütörtökön indulunk, meg nem is szeretném... mert én is megdolgoztam a nyereményért, szerintem az én munkám jobb is lett, mint a 6. nak.

a feladat egy video és képsorozat készitése volt, nyilvános helyen, és annyi ruhát kellett magunkra húzni, amennyit csak tudtunk és igy kellett majmoskodni. :) nagyon jol megcsináltuk szerintem, sokat vágtuk a videot. Ez felkerült a közösségi oldalra /www.tictactuti.hu/ és ott tudtak ránk szavazni a felhasználók, és így kerültünk be az első 5 be.

12. bucimami (válaszként erre: 10. - Bunnydrop)
2008. febr. 26. 22:53

mert olyan jó másokat cseszegetni...:-)

De mi lesz ez, úttörőtábor? Zászlófelvonás meg napiparancs? Szerintem akkor sem szólhatnának egy szót sem, ha egész idő alatt részegen fetrengenétek a szobátokban. :-))) Persze, nem tudom, milyen feltételekkel lehetett indulni a nyereményért.

2008. febr. 26. 22:49
nem kell megvenned a síbérletet egyáltalán, anélkül is be tudsz ülni a hüttébe...felhúzod a hótaposód, beöltözöl, viszed a könyved, és gyönyörűen elvagy egész álló nap...de ha nem a pályára mégy, akkor szétnézel a környéke, túrázol egy óriásit, térképpel a kezedben:))Síbuszok általában óránként közlekednek, pár euróért, netán ingyen is viszik a jónépet..viszont, ha ennyire bizonytalan és félénk vagy, inkább ajándékozd tovább a nyereményt egy másik klubtagnak..
10. Bunnydrop (válaszként erre: 8. - Bucimami)
2008. febr. 26. 22:48
nem nagyon, tavaly is velük voltam, akkor is nyertem az utat, de tavaly mindet álltak, ezért volt könnyü, akkor sieltem is úgyahogy. maximum olyan volt hogy aki második nap nem akart lejönni sielni, lennt maradt a wellness hotelben áztatni a popsiját. rájuk akkor nem volt rossz szó, pedig akkor a cég is fizette... nem tudom, hogy minket miért cseszegetnek most :(
9. bucimami (válaszként erre: 7. - Bunnydrop)
2008. febr. 26. 22:46

Akkor mondd azt, hogy viszel...Az induláskor már tán csak nem állítanak be másokat helyettetek...

Egyébként, ha ők ilyen szemetek, ti is lehettek inkorrektek

8. bucimami (válaszként erre: 5. - Bunnydrop)
2008. febr. 26. 22:44

Egyszerre írtunk...

Én még soha nem voltam síelni, nem is akarnék, de a sípályán kívül máshová nem lehet elmenni?

7. Bunnydrop (válaszként erre: 6. - Bucimami)
2008. febr. 26. 22:42
igen, erre mi is gondoltunk, csak az a baj, ha ezt mondom, akkor felirják és számitanak arra, hogy meglesz az x fő a csoportos kedvezményhez :S
2008. febr. 26. 22:41
Mondd azt, hogy majd ott bérelsz felszerelést, de aztán ha mégsem, akkor már úgysem küldenek haza.
5. Bunnydrop (válaszként erre: 4. - Klimpírozi)
2008. febr. 26. 22:39

köszi a választ!

azzal vagyok még gondban, hogy 3/4 orára van a sípálya a szállástól, és ott csak egy büfé van. nos, nekünk a 2 napos síbérletet is állni kéne, meg ugye a kölcsönzést.

azt nem tudom, hogy ráléphetek úgy a pályára, meg beülhetek a Hüttébe, ugy, hogy nincs síbérletem?

2008. febr. 26. 22:35

Elmennék síelni, és nagyot napoznék a hegytetőn, ahogy tettem mindig, amikor nem volt kedvem sílécet csatolni!!!

Egy bögre forraltborral a kezemben, a csíkos napágyban, pléddel becsavarva ülnék a szikrázó napsütésben, és nagyívben tennék a szájhúzogatók akármilyen véleményére...

A boros idillt néha megszakítanám a helyi hüttében kapható óriási rántott borjú áfonyÁVAL, CITROMMAL, ÉS A HELYI KRUMPLIS KÜLÖNLEGESSÉG ÉS A VANÍLIASODÓS, MÁKOS GŐZGOMBÓC ELMAJSZOLÁSÁVAL...A TERASZON, PERSZE:)))))a CAPS BEKAPCSOLT, KÉRETLENÜL, DE NINCS KEDVEM JAVÍTANI...SZÓVAL, MENJ SÍELNI, IMÁDNI FOGOD A SEMMITTEVÉST LÉC NÉLKÜL IS!!!!!!

2008. febr. 26. 22:25

Jah, igen, a gond az, hogy eleve úgy volt, hogy az első 10 nyer, benne volt a szabályzatban. Utolso nap, a szavazás lejárta előtt pár órával jelentették be, hogy csak 5 en nyerünk. 1 szabály megszegve.

Szerintem ha nem sielek, ezek után simán megcsinálhatják, hogy kizárnak, és viszik a 6. at, akik sielni szerettek volna... ezzel megszegnének még egy szabályt ugye, de miért is érdekli őket?

2008. febr. 26. 22:23

A szabályzatban benne volt, hogy NEM KÖTELEZŐ SÍELNI. Megnyertem a versenyt, 5-en nyertünk, 4. lettem.

Amikor felhivott a csaj, hogy nyertem, kérdezte, hogy viszem e a sícuccot vagy ott bérlem? Erre én mondtam, hogy nem síelek, de elkezdett kötöszködni, hogy ez egy sítúra, ha nem síelek miért jelentkeztem?

Azt mondtam neki, hogy megpróbálom megoldani /ami persze nem sikerül anyagiak miatt, mondtam is ezt neki/.

Csütörtökön van az indulás, megkötöttem a biztosítást síelésre, de félek, hogy kötöszködni fognak, és ki fognak rekeszteni, mert mindenki más síel, csak én meg a párom nem.

Ti mit tennétek?

2008. febr. 26. 22:18
Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de.........

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook