Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vörösboros mártás, de hogyan? fórum

Vörösboros mártás, de hogyan? (tudásbázis kérdés)


2011. aug. 31. 16:22

ha profi kell, akkor



[link]


de ennek ételhőmérő nélkül neki se kezdenék

2011. aug. 31. 16:20

ÍNYENC MÁRTÁSOK RECEPTJEI


Mártások, öntetek


Sült, főtt és grillezett húsokat, de akár grillezett zöldségeket is változatos fogásokká varázsolhatunk különböző mártások segítségével. A jól megválasztott szószok, mártások és öntetek a harmonikusan egészítik ki az alapízeket és legnagyobb részük rendkívül egyszerűen elkészíthető!



VÖRÖSBOROS MÁRTÁS

Hozzávalók:

3 dkg vaj, 1 1/2 dl vörösbor, 1 kisebb fej vöröshagyma, 2 kiskanál barnacukor, 1 kiskanál finomliszt, só frissen őrölt bors


Elkészítés:


A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben és 5 perc alatt pároljuk benne puhára a vékonyra felszeletelt hagymát. Szórjuk rá a lisztet és a cukrot, majd süssük 1 percig. Keverés mellett apránként engedjük fel a borral, majd tovább kevergetve főzzük addig, amíg a felére be nem sűrűsödik. Fűszerezzük és tálaljuk! Tipp: Jól illik serpenyőben sült bifsztekhez, vadszárnyasokhoz!



Kerestem és ezt találtam :)

Sok szerencsét kívánok az elkészítéséhez!

3. margareta51 (válaszként erre: 2. - Dinuss)
2011. aug. 31. 16:17
Ird be a googleba
2011. aug. 31. 16:07
Egy baratnomnek kellene recept de csak hozzaertoktol!!!Tud valaki???Elore is koszonom szepen!!
2011. aug. 31. 16:06
Vorosboros martas de hogyan?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook