Volt már valakinek belső aranyere? (tudásbázis)
Nekem volt belső-külső, végbéltükrözés után kaptam egy nagyon jó kenőcsöt, kis cuki nyomócső is tartozik hozzá.
Asszem Doxiproct a neve, akkor még vény nélkül volt kapható, de szeintem most is.
Ja, és persze kaptam gyógszert is.
Igen, azt megköszönném ha legalább a gyógyi nevét megírnád.
Gondoltam én is fissurára, de hát vizsgálat nélkül csak találgat az ember. Neked viszketett?
Nekem volt végbél repedés,anoscopiát csinált a proktológus,majdnem leszedtem a csempét a vizsgálóban a fájdalomtól.
Nagyon jó szteroid kúpot és ugyanazt kaptam krémben is.Nekem a repedés 4 hét alatt jött rendbe,de szigorú diéta és folyadékfogyasztás mellett.
Priviben a gyógyszer nevét és a doki nevét meg tudom adni.
Nekem is ki szokott sugározni a bal combba, de most másként fáj, és ez nekem nem tetszik.
Most látom mi egy idősek vagyunk, hát ez tök jó, úgy beszélgetünk, mint a 80 évesek. Nekünk még a bulizáson kéne beszélgetni, nem a betegségekről!
Ja, még ha holnap írsz: nagyon fáj a derekam is. Három hete szedem már a legerősebb gyógyikat, amit sérvesek is szednek, de meg sem mozdítja. Lehet szerinted összefüggés?
Évente párszor becsípődik, de ezektől a gyógyiktól rendbe jön egy idő múlva, de most úgy érzem leszakad a derekam.
Ha van még kérdésed, írd csak le, majd holnap válaszolok, de hajnali 023h-kor kelek egész héten, mert a megyeszékhelyen dolgozom, ahová hajnali 04h-kor már megy a busz, ugyanis délelőttös hetem van... Úgyhogy nekem el kell tennem magam holnapra...
Szia!!
Nem semmit szenvedhettél vele. Még belegondolni is! Lehet, hogy nálam a pihenés hiánya miatt húzodik el, sajnos most nálunk én tartom munkaügyileg a frontot. Nem lehetek beteg.
A műtétet már biztos nálunk is sebész végzi, csak a tükrözéseket a gasztró.
Igen, a kamilla meg a cickafark határozottan jót tesz nekem is, csak úgy látszik makacs a dolog.
Főleg műtét után csíp, és mar, mert friss a nyálkahártyás seb, de a műtét után egy nappal már adnak Tisasent, és az első széklet után haza lehet menni...
De addig kizárólag kalóriafolyadékot adnak, ami kakaó, vagy tejeskávé, vagy üres leves...
A tükrözés nem fáj, csak kellemetlen, de kibírható, viszont a műtét az pokolian fáj, utánna egy hónapig nem bírsz ráülni afájdalomtól, és kb. ennyi idő kell, hogy összehúzódjon a végbél, mert ennyi ideig nyitva van... nekem is nyitva volt, és otthon kellett lennem, mert akkor a szobából alig jutottam el a WC-re...
és addig nagybetéttel jártam, de kamillás ülőfürdőt kell használni, amibe én tettem egy kanálnyi svédcseppet, és lassan, fokozatosan begyógyult a seb, és összehúzódott a végbél is... Ennyi a lábadozás ideje, de eltarthat másfél hónapig is...
Nálunk a gasztron csinálnak ilyet, meg egyébként refluxos vok, már jártam ott párszor.
Már a gyógyira is gyanakszom, nem e a híg széklet marja ki nekem, mert gyanús a dolog.
Hát akartam én, először telefonon a gasztrora, de mondták, hogy menjek személyesen. Ma elmentem személyesen, mondták, hogy elment az orvos és csak ő adhat időpontot.
Majdnem sírtam, mert el kellett kéredzkednem a munkahelyemről és mégsem intéztem semmit.
Az csak végbélben történő tükrözés, kb. 15-20 centi magasan...
Kellemetlen, de ki lehet bírni, én is úgy mentem oda...