Volt már olyan jóslás, ami bejött neked? (beszélgetés)
az ex anyosom megrogzott josoltato volt ,bejarta az orszagot minden heten mashoz ment.engem is cipelt magaval fizette is:)
de semmi nem jott be egyiktol sem.pedig nagyon hireseknel is voltunk.aztan en nem mentem tobb mint 10 evig mignem egy napon talalkoztam egy novel akinek az egesz eletet megmondta elore egy jos.hozza elmentem es az egyetlen ember volt aki betalalt.es nemcsak jos hanem olyan volt mint egy pszichologus lassan kielemezte a dolgokat megnyugtatott stb
Szerintem Ő csinálta jól a " dolgát ".
Ugyanis a halált és ilyesmit nem mondhat el.
Illetve aki komolyan gondolja az ilyen tehetségét, nem árul el ilyesmit..
Nekem is volt részem nemrégiben ilyesfajta jóslásban. Azt mondta a nő, annyit adok neki amit szánok, de azt szívből adjam.
Azt mondta lesz még egy fiam. 2 lányom van,szerettem volna kisfiút, de már nem akarok többet. Még sok pénzt látott a tenyeremben, az sem ért még ide :) De úgy összességében igazakat mondott. Csak több pénzt szeretett volna mint amit én szántam...
De egy régi kártyajóslás megmondta a frankót,hogy melyik párkapcsolatom lesz az Igazi :)
Nekem kétszer jósoltak,első alkalommal azt mondta,hogy az akkori páromhoz megyek férjhez,két lányunk lesz és hamar elválunk. Tényleg ő lett a férjem,van egy fiunk és egy lányunk,10 és fél éve vagyunk együtt,nem váltunk el,nem is szeretnénk.:-)
Viszont akkor még gimis voltam,azt mondta,hogy hamarosan gondok lesznek a suliban. Két hónap múlva fegyelmi tárgyalásom volt.:-P Ez bejött neki.
Másodszor egy öreg nő kapott el az utcán,és azt mondta,hamarosan fiam születik. Fél év múlva meg is született,korábban 10 héttel,mint kellett volna. Hozzáteszem,akkor még nem láthatta rajtam,hogy terhes vagyok.
Viszont én úgy mentem oda,hogy meddő vagyok-Ugyanis 23 évesen egy nőgyógyász alapos kivizsgálás után -közölte velem,hogy csak mesterséges úton lehet babám.
Ehhez képest-két gyerekem van-másodszorra egyszer nem vigyáztunk,és rögtön terhes lettem.Ennyit az orvosokról:()
Háromszor voltam jósoltatni-és egyszer sem mondott halálesetet-nem azért mert nem kértem,hanem mert állítólag -nem mondják meg.
Viszont legutolsó alkalommal,2000 -ben voltam egy nagyon "ismert" jósnőnél.
Minden bejött-hogy két gyermekem lesz-előbb jön a fiú,aztán a lány-még az időpontot is nagyjából eltalálta.
Nem terveztünk gyermeket-mégis becsúszott mind a kettő,és pont úgy,ahogy jósolta.
Hát, az 1 éven belül volt, nyilván nem merte megmondani, hogy "mindjárt".
Fiatal volt az illető?
Nekem is bejött sok dolog abból ami jósoltak.
Egyébként aki nekem jósolni szokott,elmondta,hogy nem etikus megmondani halálesetet.Ő nem is szokta.Szerinte aki "komoly-jósnő" az nem is mond el ilyet.Úgy gondolom igaza van.
További ajánlott fórumok:
- A jóslás egyik fele bejött, akkor a többinek is úgy kellene alakulnia?
- Hol voltatok a családdal legutóbb, ami bejött?
- Volt már akinek bejött a bedolgozásos munka?
- Emlékszel arra, hogy amikor bejött az Eszkimó jégkrém Mo-ra, melyik volt a kedvenced?
- Bejött Neked a kalóriaszámlálgatós "fogyi-módszer"? (feltéve, ha próbáltad:D )
- Jósoltatott már valaki magának?Ha igen mennyire volt igaz a jóslás?