Volt már olyan jóslás, ami bejött neked? (beszélgetés)
Szia Sutyi!
Emlékszel még arra a jósra,akinél voltál a temetés után?
Nagyon köszönöm!
Üdv.: Hedi
Fiatalasszony koromban, hogy gondol rám egy snájdig katonatiszt
a 80-as évek végén még nem törölték el a katonakötelezettséget és joggal gondolhatta a jósnő, hogy a férjem katona, - akkor még amilyen kis naiv hülye voltam, nem zárható ki, hogy elis szóltam magam , mert a tartalékos diplomásokat elég sürün behívták az ország másik felébe - ez a fiatal nők nagy százalékánál bejött
Igen, akivel tartom a kapcsolatot jósnő, folyamatosan 90% ban bejönnek amiket mond.Évek óta vele jósoltatok, emelett más egyéb képessége is van, amikel folyamatosan segíti az életemet.Nem reklámozza magát de ismerősök által megtalálható.Ráadásul nem is kér el sokat.
Fénykép alapján jósol, ingával, és tükörből.Elég durva a nő.
igen. Amikor katona volt a férjem, azt jósolta egy öregasszony, hogy egy snájdig katonatiszt lesz a férjem aki katonaruhában gondol rám.
Fiatalkoromban még volt kötelező katonaság és gondolhatta hogy viszonylag fiatal n őnek katona a partnere.
Én régen egy pasinál voltam Budapesten.
Semmi mellébeszélést nem csinált, elmondta mit kell még megélnem és azt mondta 5 év és jelezz vissza. Nem bohóckodott kártyával, megkérdezte a születési időmet és ennyi. Minden bejött, azóta elköltözött állítólag. Pedig nagyon jó lenne rátalálnom, facebookon fent van biztosan.
További ajánlott fórumok:
- A jóslás egyik fele bejött, akkor a többinek is úgy kellene alakulnia?
- Hol voltatok a családdal legutóbb, ami bejött?
- Volt már akinek bejött a bedolgozásos munka?
- Emlékszel arra, hogy amikor bejött az Eszkimó jégkrém Mo-ra, melyik volt a kedvenced?
- Bejött Neked a kalóriaszámlálgatós "fogyi-módszer"? (feltéve, ha próbáltad:D )
- Jósoltatott már valaki magának?Ha igen mennyire volt igaz a jóslás?