Volt mar olyan, hogy a parotok minden mozzanata idegesitett? (beszélgetés)
Lehet, mert ugyanazok a feromonok felelosek az agresszivitasert mint a szexualis vonzalomert. Vagyis, aki ha melletted van, tud idegesiteni a jelenlete, azzal jo a szex. De ha mar regota egyutt vagytok, nem biztos, hogy neked van kedved pont ilyenkor ramaszni, egyaltalan, nem biztos, hogy ezt abban a pillanatban logikusnak tartod, pedig ilyenkor, ha legyozod azt a pillanatnyi idegesseget, nagyon fergeteges egyuttlet lehetne belole.
Bar ebbe rendszerint senki nem szokott belegondolni, szoval a dolog eleve nem is jut el odaig, azert egyszer probald ki, ez kemia, nem belemagyarazas!:))))
Nekem csak rövid ideig van ilyen, de aztán rájövök, hogy velem van a gond és megbékélek.
A férjemen is észre szoktam venni, hogy minden idegesíti, amit csinálok és ilyenkor megmérem a vérnyomását:)
Az teny, hogy nekem sincs konnyu idoszakom, de az ilyenek jonnek-mennek. Eddig mindig ugy ereztem, hogy o az egyetlen aki mindenben mellettem all, most pedig hogy barmit csinal csak engem akar kikesziteni.
Kicsit olyan se veled-se nelkuled a dolog.
Igen, itt mindenkinek tökéletes a kapcsolata szerencsére :)
Amúgy igen, nálam is volt ilyen...de szerencsére sikerült rajta túllépni. Rájöttem, hogy a hiba nem benne van, hanem bennem :) Így visszanézve elég depis időszakomat éltem akkor és minden idegesített, beleértve őt is..
De elmúlt...:)
Te hogy érzed? Mi lehet annak az oka, hogy idegesít téged?
Torodom vele, jobban aggodok miatta, mint magam miatt es ha nincs velem akkor nagyon hianyzik. De ha vele vagyok 5 perc alatt felidegesit.
Lehet ezt szerelemnek nevezni?
Nem volt ilyen, talán azért, mert soha nem engedtem, hogy ide jussanak a kapcsolataim!;-)
Szereted?
További ajánlott fórumok:
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Utált már titeket a párotok családja minden ok nélkül?
- Miért idegesítenek az emberek? (Munkahely)
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Megsértődnétek, ha a párotok azzal bókolna nektek: "olyan vagy, mint a Tefal, te mindenre gondolsz!"?
- Ti hogyan mutatjátok ki a mindennapokban, egy tartós kapcsolatban, házasságban a párotok iránti szeretet?