Villámcsapás, vihar nélkül (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Villámcsapás, vihar nélkül
8. andi6020 (válaszként erre: 6. - Globus)
2013. nov. 3. 10:20
Én olykor arra ébredek. Kakukkos óra hangeffekt van beállítva a telefonomon ébresztőnek. :D
7. Boyocka
2013. nov. 3. 10:19
Meg voltam győződve, hogy csak fröcsögő elítélendő kommentek fognak várni:) Köszönöm, hogy bebizonyítottátok, hogy nem:)
Igen visszaírtam neki, bár hezitáltam...:) Két órát fogdostam a telefonomat, mint más a légzőkészüléket:D Végülis visszaírtam, és nemrég találkoztunk is:) De sajnos a helyzet változatlan...
6. globus (válaszként erre: 3. - 4740439ec6)
2013. nov. 3. 10:17
Arra aztán nem :)))
5. vkatka
2013. nov. 3. 10:17
Nincs ennek vége :)
4. andi6020
2013. nov. 3. 10:15
Ugye válaszoltál az üzenetre? Remélem, hogy igen.
3. 4740439ec6
2013. nov. 3. 10:14
Az élet marha rövid!Minden lehetőséget meg kell ragadni a boldogságra,mert egyszer csak arra ébredsz,hogy kakukk!
2. szaturnusz74
2013. nov. 3. 10:10
Nagyon szép!!!!!
Remélem válaszoltál az üzenetre!!!!!
Nem szabad feladni!
1. Boyocka
2013. nov. 3. 09:08
Február, a hideg szél még csípi az arcomat, a tavasz közeledte még messze messze jár, mégis szikrázó napsütötte a délután, mely meghatározza az életem hátra levő időszakát. A február, hol mások fázva bújnak sáljaik mögé, és remélnek egy melegebb holnapért, én a legforróbb nyáron nem voltam olyan boldog, mint attól a naptól kezdve, négy hónapon át..
Ezen a februári napon történt, hogy az addigi életem fenekestül felfordult. Nem kerestem én társat, nem kívántam beállni az elvált nők klubjába, még akkor sem, ha a férjemmel eléggé eltávolodtunk egymástól...
Ugrás a teljes írásra: Villámcsapás, vihar nélkül
Ezen a februári napon történt, hogy az addigi életem fenekestül felfordult. Nem kerestem én társat, nem kívántam beállni az elvált nők klubjába, még akkor sem, ha a férjemmel eléggé eltávolodtunk egymástól...
Ugrás a teljes írásra: Villámcsapás, vihar nélkül
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Őszinte barátok korhatár nélkül
- Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
- Mi alapján mérik fel a villámcsapás okozta károkat?