Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Veserizottó recept

Veserizottó recept

A Veserizottó hozzávalói:
40 dkg vese
35 dkg rizs
olaj
10 dkg gomba
1 fej hagyma
10 dkg kemény sajt
só,bors majoranna


A Veserizottó elkészítési módja:
A vesét alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk.Az olajban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát és a gombát, rátesszük a vesét és néhány percig pároljuk.Ezután hozzáadjuk a rizst és a fűszereket, megsózzuk, föleresztjük kevés melegvízzel és puhára pároljuk. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A veserizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook