Öhöm recept

Az Öhöm hozzávalói:
1 kg burgonya
1 zacskó lebbencstészta
hagyma
paprika

szalonna


Az Öhöm elkészítési módja:
Megpirítom a szalonnát, teljesen zsírjára engedem, majd kiveszem a serpenyőből, és ebben a zsiradékban pirítom üvegesre a felkockázott hagymát. Ezt is kiveszem a serpenyőből, és szintén ebben a zsiradékban pirítom meg a lebbencstésztát. Ha megpirult, ezt is kiteszem. A zsírra visszateszem a hagymát, ízlés szerint szórhatunk rá kevés pirospaprikát(nem árt a színe miatt sem), ezután ráteszem a kockára vágott burgonyát, megszórom a szalonnával és ráteszem a pirított tésztát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megsózom és lassan kb. 30-40 percig főzöm.

Ha fogyókúráztok.....háááát, ilyet ne egyetek:)


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Öhöm elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook