Verdák /Verda lego duplo vagy megabloks? (beszélgetés)
Szia!
Nálunk a tesóm kislányának (5 és fél éves) van megabloks Dora a felfedező játékkocka, egy az egyben kompatibilis a lego duploval, nem lötyög egyik a másikon, ugyanolyan passzentos, mint az igazi lego, az anyaga is hasonlóan strapabíró, és még a a mai napig szívesen játszik vele. Én ajánlom, gagyinak semmiképp sem mondanám!
azt olvastam egy fórumon(ahol le is fényképezte az illető) , hoyg az illesztéseknél 1-2mm-t eláll, az egyik szorul a másik lötyög(nem verdásra és sima mega bloksra írta, hanem valami hajót lehetett belőle építeni) szóval ezt a semmi nevű kockákról gondolja az ember, nem a mega bloksról, amit agyon is reklámoznak, ráadásul elég drága ahhoz, hogy ilyen minőségű legyen, majdnem lego árban van, ezért is érdeklődnék..
de akkor ezek szerint a verdás vagy a sima az szépen illeszkedik?
esetleg a Dora házáról van valakinek véleménye? azt meg kislányomnak szánom, de ő már 5,5 éves, neki az már nagyon "gagyi"? tényleg a mega bloks inkább kisebbeknek való?
sziasztok! mi csak most csöppentünk bele ebbe mesébe(pár hónapja), de kisfiamnak nagyon tetszik, utánanéztem az ezzel kapcsolatos játékoknak. Abban kérném a segítségeteket, hogy akinek van akár lego duplo akár a mega bloks kivitelben, mondja el a véleményét, melyik jobb! (vagy amelyiket használja, az jó-e??) Mindkettő szerintem elég drága, akkor már a jobbat szeretném megvenni, több készletet is láttam, mindegy melyikkel kezdjük, most lesz a szülinapja, aztán karácsony...A lego mégiscsak lego, és duplonk van is(sima kocka, meg a vasút készlet, az nagyon jó), de a mega bloks meg jobban tetszik, főleg, hogy ott a kocsik szétszedhetőek(a legonál is?) viszont a mega bloksról általánosságban rosszakat olvastam, hogy nem szépen illeszkedik, silány stb. (mega bloks-ból még sima kockánk sincs és így egyáltalán nem tudom az milyen)
előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- ÚJ! Verdák -Kerekeken a világ matricás album
- Milyen típusú autók Villám McQueen és Sally a Verdák című rajzfilmben?
- Kisfiamnak kellene valami jó autós mese.A verdák megvan.Tud valaki ajánlani valamit?
- Szeretném megszerezni a Verdák Walt Disney filmet dvd-n vagy vhs-en. Tud valaki segíteni? Köszi!
- Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kapható Budapesten Verdák mintás anyag (falvédőnek kellene)?
- Kinek van verdák laptopja?