Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vénségemre lett egy eltartott családtagom. Férjemnek két... fórum

Vénségemre lett egy eltartott családtagom. Férjemnek két... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
57. Cukiboszi (válaszként erre: 51. - Loch ness)
aug. 15. 07:36
Akkor csak simán munka nélkül teng-leng a felesége nyakán. Nem tudom.
56. Regin_a (válaszként erre: 55. - Komor)
aug. 14. 20:22
Gyereket meg B.B. Kaukázusi krétakör alapján döntik el ki az anya :)
55. komor (válaszként erre: 53. - Regin_a)
aug. 14. 19:53

Meg voltam győződve az igazamról. Mindig tanul az ember valamit.

Jó, ha nem a saját kárán... :)

54. Regin_a (válaszként erre: 53. - Regin_a)
aug. 14. 19:09
A gyerek az közös :)
53. Regin_a (válaszként erre: 52. - Komor)
aug. 14. 19:05

Nem lesz közös minden

[link]

52. komor (válaszként erre: 49. - Liliom10)
aug. 14. 18:15

Biztosak vagytok ebben?

Mintha lenne olyan törvény, hogyha x évig együtt éltek, akkor minden közös lesz, hacsak nem kötöttek szerződést.

51. loch ness (válaszként erre: 40. - Cukiboszi)
aug. 14. 11:39
Nem védem az illetőt, de idegi alapon leszázalékoltatni valakit... Szerintem könnyebben tudnék jachtot venni a havi fizetésemből, mint indokolt esetben leszázalékoltani valakit az idegeivel. Legalábbis ez a tapasztalatom.
50. Enissa (válaszként erre: 49. - Liliom10)
aug. 14. 07:05
Igen, és az is, amit ajándékba kapott, vagy örökölt
49. liliom10 (válaszként erre: 47. - Komor)
aug. 13. 22:43
Ami megvolt neki a házasságkötés előtt, az az ő különvagyona. Az a közös, amit együtt szereztek.
48. Enissa (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 13. 22:08

Sok erőt, kitartást a váláshoz! Ne is engedd hülyének nézni magad senkinek, még ha az a férj is!

Gyerekek vannak, ha igen mit szólnak hozzá?

47. komor (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 13. 20:32

Nem akarlak megijeszteni, de mintha lenne egy olyan törvény, hogy ha nem kötöttetek házassági szerződést, akkor mindennek a fele illeti a házaspárt bárkié is volt a tulajdona eredetileg.

Nem 100 %, de inkább nézz utána, mintsem hogy eless.

46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 33. - Enissa)
aug. 13. 12:31
Kutyát nem érdekli. Én is végig burcsaztam az életem. Megmondtam ha én csoszom szét az életünket az szét lesz csoszve.A ház az enyém és beadtam a válópert.Ket és fél éve tartom el. Nincs betegsége, a lustasagon kívül.
45. liliom10 (válaszként erre: 44. - Cukiboszi)
aug. 11. 23:29

Örülök, hogy boldog anyuka lettél ! 🙂 Senkivel nem cserélnék, akinek nincs gyereke ! Nekem már unokáim is vannak.

Remélem, egyszer betoppan az életedbe a nagy Ő is! Akkor jön, mikor nem számítasz rá.

44. Cukiboszi (válaszként erre: 42. - Liliom10)
aug. 11. 22:51
Az igazira nem válaszoltam: nem keresem. Könnyebb egyedül kettesben a kisfiammal.
43. Cukiboszi (válaszként erre: 42. - Liliom10)
aug. 11. 22:48
Igen, lett. Utolsó lombik spermadonoros volt. Amikor sikerült, azaz pozitív lett a teszt, másnap lelépett. “Meggondolta magát, neki ez a gyerek nem kell.” Nem bírta elviselni ezt sem az egója, pedig előtte alaposan átbeszéltük, mindent tudott, megígért, aláírt. Közel 1 év volt a szervezés, egyszer sem mondta, hogy “stop”.
42. liliom10 (válaszként erre: 41. - Cukiboszi)
aug. 11. 20:17
Sajnálom, hogy így jártál vele! Lett végül gyereked tőle vagy mástól ? Sikerült megtalálnod az Igazit ?
41. Cukiboszi (válaszként erre: 34. - Liliom10)
aug. 11. 19:55

Jaj, hát nem is kell messze mennem: a volt férjem egyik felemlegetett sérelme az volt, hogy amikor az ő meddősége miatt a sokadik kínkeserves lombik közepén voltunk, akkor ő rájött, hogy utálja a munkáját és fel akar mondani. Erre mertem neki azt mondani, hogy csak úgy mint a majmok, addig nem engedheti el az egyik ágat, amíg nem fogja biztosan a másikat, keressen felmondás előtt egy másik munkát. Merthogy ha sikerül a lombik, akkor az én táppénzemből, meg terhességhez kapcsolódó ellátásaimból nem fogunk megélni hárman egy gyerekkel. (Mondjuk baromi tehetségtelen egy f@sz volt marha nagy egóval, tudtam, hogy nem kapkodnak utána a munkáltatók.)

Lelki sérült lett a lelkem ettől. Később elváltunk, de addig is emlegette ezt több alkalommal, hogy milyen szívtelen voltam vele, nem néztem az ő érdekeit.

40. Cukiboszi (válaszként erre: 34. - Liliom10)
aug. 11. 19:47

Itt a lakóparkban, ahol lakom is van egy 50 körüli férj, akit kirúgtak. Évekig nem dolgozott, mert nem talált olyan kellemes munkát már, mint ahol előtte ellébecolt (vmi helyi rádió), és most már állítólag pszichésen nem képes dolgozni. A hülye felesége meg eltűri. Gyerekek is vannak.

Gondolom rokkantosítva lett az idegeivel azóta és vígan elvan, pedig csak egy lusta here. Még köszönni is lusta, csak bámul az arcomba, mint egy birka, pedig 20+ éve a szomszédom.

39. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 11. 10:29
Mi az, hogy nem hajlandó?
38. liliom10 (válaszként erre: 37. - 55Judit)
aug. 10. 21:24
Csak azért írtam, hogy diplomás létükre nem strapálták magukat, jól elvoltak úgy, hogy a nejük eltartotta őket.
37. 55Judit (válaszként erre: 36. - Liliom10)
aug. 10. 21:01
A diploma nem tartotta egyben a családot?😉
36. liliom10 (válaszként erre: 35. - 55Judit)
aug. 10. 20:58
Egy nő multinál volt jó állásban, kettő vállalkozó volt. Mindhárom diplomás férjjel.
35. 55Judit (válaszként erre: 34. - Liliom10)
aug. 10. 20:57
Válással fújtak a nők ébresztőt.
aug. 10. 20:31
Hirtelen három ismerős nő jut eszembe, akiknek a férje, miután munkanélküli lett, nem csinált otthon semmit, munkát se nagyon keresett. Egyszer csak a nők megelégelték a helyzetet és elváltak. Érdekes, ezután mindhárom férfi el tudott helyezkedni, találtak munkát.
33. Enissa
aug. 10. 19:50
Érdekes, hogy ahelyett, hogy megértenénk valakit, aki kimerült, inkább találgatunk a múltjáról. Senki nem tudja, hogy ki mennyit dolgozott, keresett vagy áldozott korábban és őszintén, nem is a mi dolgunk. Most arról van szó, hogy egy ember magára maradt a feladatokkal, miközben a társa nem segít. Ha valaki nem tud együttérezni, talán jobb, ha csendben marad, mert a bántó szavak nem oldanak meg semmit.Nem a múltját osztotta meg, hanem a jelen nehézségét. Legalább mi legyünk iránta empátiával.
aug. 10. 19:00

Kedves FI!

Voltál gyesen? Voltál munkanélküli? Ha igen, akkor miből éltél meg?

Te kerestél mindig többet? Ha kevesebbet, akkor miből éltél meg?

31. 55Judit (válaszként erre: 30. - Regin_a)
aug. 10. 16:35
Nem is számolgatja azt az ember, érzi. Az én szüleimnél se volt egyenlő vagy ahhoz közeli munkamegosztás.
30. Regin_a (válaszként erre: 28. - 55Judit)
aug. 10. 16:07

Eszembe nem jutott volna számolgatni ki mennyit tett egy kapcsolatba, mégis ez az igazság

Láttam én is anyám mennyit melózott, munkahelyen és otthon, míg apám csak a munkahelyén "lazáskodott", otthon max nagytakaritásbsn vett részt sz meg kétszer/?/ egy évben,. Akkor még parkettát kellett felmosni beereszteni felkefélni

29. komor (válaszként erre: 26. - Görögtánc)
aug. 10. 16:03
Én is ezt mondom, hogy képesek vagyunk mindenre, kivéve gyerekszülést. Az a nők privilégiuma.
28. 55Judit (válaszként erre: 19. - Amaunet)
aug. 10. 15:59

Az is lehet hogy az évek során megkopott az összhang. Az is lehet sosem volt az igazi. nem tudhatjuk ki tett többet a házasságba ki kevesebbet. Az is elképzelhető hogy kölcsönösen mennek már egymás agyára. Innen, ennyi információból semmi előzménnyel csak találgatni lehet.

Valóban, én reflexből a magam kapcsolatából indultam ki, ezért alapból a férj semmittevésére ugrottam. de ez tudom hogy nem biztos hogy nekem van igazam. Itt senki nem tudhat valójában semmit.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook