Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Velőropogós recept

Velőropogós recept

A Velőropogós hozzávalói:
60 dkg velő
2 kisebb vöröshagyma
2 tojás
30 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
kevés vágott petrezyelyemzöldje
törött bors

zsír a sütéshez


A Velőropogós elkészítési módja:
A velőt hártyáitól megtisztítjuk majd 15 percig sós hagymás vízben főzzük.Jól lecsepegtetjük.Ha kihűlt összevagdaljuk,hozzáadjuk a tojást a reszelt sajtot a lisztet a petrezselymet.Összekeverjük és törött borssal sóval ízesítjük.A velőmasszát evőkanállal a forró zsírba szaggatjuk.minkét olalát pirosra sütjük.kiváló feltét főzelékekre, burgonyapürével is fogyasztható.


Kategória: Húsételek receptjei


A velőropogós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook