Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Veletek megesett vicces sztoryk fórum

Veletek megesett vicces sztoryk (beszélgetős fórum)


1 2
35. fincsi5 (válaszként erre: 34. - Gevi1931)
2017. febr. 3. 20:31
Oh, bájos gyerekszáj.
2013. ápr. 7. 12:54
A kislányom 3-4 éves lehetett, megnéztük a Hófehérke mesét a szinházban, mikor vége lett a szinészek ki jöttek meg hajpolni - és ekkor a lányom hangossan kiabálta mars vissza hófehérke te megdöglöttél!!!!!!!!!!!
2012. jan. 18. 08:12

Szintén a 3 éves lányom.

Szoktunk beszélgetni a cigiről. MI nem dohányzunk, de a családban vannak dohányosok. Szoktuk mondani, hogy nem jó, büdös, egészségtelen, stb.

Sétáltunk az utcán, és az egyik ház ablakában egy férfi dohányzott. Lányom szinte ordítva, ujjal mutogatva az emberre mondja: "Anya nézd, cigizik! Nagyon buta ez a bácsi!"

Én meg persze próbáltam meg se hallani, oda se nézni. Erre megismétli! :D

2012. jan. 18. 08:08
3 éves lányommal vásároltunk. A pénztárnál bedobtam a kocsiba egy doboz óvszert. Állunk a sorban, lányom kikotorja a dobozt, felemeli, és hangosan megkérdezi: "Anya, ezt a rágót kinek vetted? Nekem?"
2012. jan. 17. 18:26

Nemrég történt, hogy reggel mentünk az iskolába, kiszálltunk és keresem a fiam táskáját, erre ijedtem rámnéz és közli, hogy nem hozta el a táskáját. Gyorsan hazamentem érte, már becsöngettek, a tanító néni kérdezte, hogy zűrös volt a reggel? Eléggé:)


Egyszer meg indultam el otthonról , közben a férjemmel beszéltem telefonon. Amkor bekötöttem a kislányt az autóba a telefont rátettem a kocsi tetejére. Elindultam. Elmentünk a mamához, onnan meg bevásárolni. Amikor kanyarodtam valami koppanást hallottam, de nem foglalkoztam vele. Aztán beugrott. A telefon. Visszamentem, kerestem de nem volt ott. Hazamentem és felhívtam a számomat, kicsörgött és felvették. Egy pasi megadta a lakcímet ahol visszaadta a telefont. Semmi baja nem lett kis karcoláson kívül.

2012. jan. 17. 18:15
Jaj, ez nem rossz ötlet. :)
2012. jan. 17. 18:14
Derítsük jobb kedvre egymást! :)
28. vakri
2010. febr. 2. 12:14
Épp tegnap történt. Az S betűvel kezdődő szupermarketben vödrös narancs akció van. Épp válogatom a lányommal a narancsot, mire a szomszéd is odajön ő is válogatja a narancsot. Utána még mentünk erre arra a boltban, de a kocsit leraktam a hűtő mellett, mert rossz volt a bolygókerék, alig lehetett fordulni vele. Összeszedtünk mindent, megyek vissza a kocsihoz, nem találom. Gondoltam, talán rosszul emlékszem hol tettem le, mentünk egy kört. Látom ám ott van egy sorral odébb a szomszéd kocsija, ugye abban is vödrös narancs meg ásványvíz. Mondom a lánynak, te a szomszéd elcserélte a kocsinkat. Megyek a pénztárhoz, látom ám, hogy épp kipakolta a szalagra a cuccokat. Mondom neki, helló összekeverte a kocsikat. Nézi, hát tényleg ő nem vett tömlős sajtot, túrót. Aszongya elnézést, igazam van. Mondtam neki, köszönöm, hogy kipakolt a kocsiból, elég nehéz a narancsot felemelni a szalagra... Nem tudom mikor vette volna észre, ha nem szólok neki XD
2008. nov. 17. 17:39

pár éve történt hogy a férjem nagybátyja egy délután nálunk volt.Már készülődött hazafelé , mondta a férjem hogy lekiséri. Én közben kihúztam a szemeteskukából a szeméttel teli zacskót és poénosan odaszóltam a férjemnek : hogy kisérd már le a szemetet...

először csend , aztán röhögés amikor leesett hogy milyen kétértelműen fogalmaztam....

azóta is emlegetjük, a nagybátyját még véletlenül sem bántanám meg ,mert nagyon rendes ember, szerencsére vette a poént..

2008. nov. 9. 16:09

Bemásolom ide, amit egy másik topicba írtam:Gyerekkoromban történt:


Egyszer a szlovák hegyekbe nyaraltunk a szüleimmel és az unokatesómékkal. Libegővel mentünk fel a hegyre és vissza. Nekem akkor egy olyan vacak szemüvegem volt, amiben mindig kilazult a csavar és kiesett a lencse. Unokahugommal épp' felültünk a libegőre, mikor az a vacak szemüveg szétjött. Gyorsan utánakaptam a kibucskázó lencsémnek. Gondoltam, ha leérünk összerakom. Igen ám, de mivel elég erős lencse volt benne sokmindent nem láttam. Előrekiabáltunk az elöttünk ülő anyukámnak és nagynénémnek, hogy lent várjanak meg, segítsenek a kiszálásnál navigálni, mert elég homályosan láttam. Megjegyezném unokahugom már akkor dőlt a nevetéstől, apu pedig (aki mögöttünk volt) csak mondta a magáét, hogy milyen béna vagyok. Mikor végre leértünk olyan voltam, mint a vakegér, mentem a hangok után. Kicsit zavaró volt, hogy valakik szlovákul karattyoltak, de hát ugye nem értettem és csak mentem töretlenül a hangok után. Kiderült már kézzel-lábbal hadonásztak, hogy ne arra menjek, de erre csak azután jöttem rá, mikor nekimentem valamilyen karnak. Gyorsan a szemem elé kaptam a kezemben szorongatott lencsét, mire azt láttam, hogy apu és nagynéném férje riadt tekintettel néznek, veszettül kapaszkodnak és előre-hátra himbálóznak a libegőn a kiszállóhelytől kb. fél méternyire, alattuk pedig a hatalmas szakadék. Beletelt kis időbe, míg újraindították a szerkezetet. Azóta szállóigévé vált a családba, hogy 'Nem utazunk libegővel?' . . . . Ja és azóta kontaktlencsém van! :)

2008. nov. 9. 00:48
Kb. 1 éve történt, hogy jön velem szembe egy vak emberke. Látom, hogy neki fog menni az oszlopnak ha nem szólok, mondom hangosan, hogy jobbra, persze az Neki balra lett volna, na én sokkot kaptam hirtelen, és elkiáltottam magam, hogy ÁLLJ VÁRJON EGY KICSIT!!! szegény biztos megijedt én meg szégyeltem magam a járókelők előtt, mivel buszmegállóban történt ez az egész.
2008. nov. 9. 00:14

Egyik alkalommal teszem fel a függönyt a mi szobánkba. Látom, hogy sokkal rövidebb, mint volt, csodálkoztam, leültem a fotelba és néztem, hát ilyen és kész, biztos összement döntöttem el.

A lányom szobája következett. Érdekes, miért kell ezt 2x visszahajtani? De azért felcsipeszeltem. Úgy volt vagy 2 hétig, mire rájöttem, hogy miújság. Én csinálok ilyen dolgokat, aztán könnyesre nevetem a szemem.


Még kertesházban laktunk. Húzom ki a kukákat hétfő reggel. Mire a másodikat nagy nehezen kihúztam, sompolyogva azonnal húztam is vissza, mivel hétfő volt és kedden vitték. Öreg szomszédaim csak néztek, hogy mit tornázok össze-vissza:)

2008. nov. 8. 23:43
Edit, Kati: folyik a könnyem és próbálok halkan nevetni(nehogy felébredjenek a többiek) és persze nem bepisilni!!!!
22. 70a5a27405 (válaszként erre: 15. - Katalin1962)
2008. nov. 8. 23:17
hát ez nagyon tetszett!
2008. nov. 8. 21:19
a kislányom még egészen pici volt,talán még nem is ment,néztük a tvt ,én montam neki,néééézd,majom...mire a pici:-apaaaaa...
2008. nov. 8. 16:09
Kislánommal olyat játszodtunk melyik állatnak ki a párja.Mondom neki a kakasnak ki a párja?mondja:A felesége !:)Gyümölcs felismerés.Mutatok neki sárgabarackról egy képet.Ez milyen gyümőlcs?Azt mondja őszibarack.Mondom nem!Azt mondja:Akkor téli!:)
2008. nov. 8. 15:36

mentünk ma be a városba,elöttünk csilli villi X5ös BMW,elcsodálkozom rajta,hogy milyen szép...jaaa,mi egy 9 éves suzukiban feszitünk,...

kicsike kislányom elszólja magát:

"miiiilyen csúúúúúnyaa....a mienk jobb"...mondom egy suzukiba ültünk...de az én kislányom nem érné be egy BMWvel,mert ő egy suzukibam űl...olyan kis szerény,de ha ő felnő neki nem kell BMW..."csak a suzukit szereti,csak az kell neki..."igy szólt valaha a reklám is...

2008. nov. 6. 18:14

a kislányom ,aki 6.5 éves tévét néz...elkezdődik a reklám...mondja a tvben a kislány,hogy anya ruháit szeretem felvenni,mert olyan puhák....mire az én lánykám:

-miért a tiédet nem azzal mossák????

a párom a hálószobában volt,de majdnem lefordult az ágyról,úgy nevetett,rólam már nem is beszélve...:D

2008. nov. 6. 18:14

a kislányom ,aki 6.5 éves tévét néz...elkezdődik a reklám...mondja a tvben a kislány,hogy anya ruháit szeretem felvenni,mert olyan puhák....mire az én lánykám:

-miért a tiédet nem azzal mossák????

a párom a hálószobában volt,de majdnem lefordult az ágyról,úgy nevetett,rólam már ne is beszélve...:D

2008. nov. 6. 18:06
ma a kolléganőm talált a cégnél egy hatalmas papir dobozt,de akkorát,hogy simán belefeküdt,lecsuktuk...jött arra a másik kolléga,és mondtuk neki,hogy elkellene rakni ezt a nagy dobozt az útból,elkapta félkézzel és elkezdte húzni,erre a kolléganőm kiugrott belőle...na látni kellett volna a pasi arcát...úgy meg ilyedt,azt hitük bepisil...persze mindenki rajta nevetett...szegény..
2008. nov. 6. 17:59

Szüleim ezüstlakodalmára egy elegáns étterembe foglaltatott asztalt a család.

Öt éves fiam is jött velünk. Egy idő után fészkelődni kezdett, hogy vécére kell mennie.

El akartam kísérni, de azt mondta, nem kell egyedül is menni fog.

Hú de büszke voltam a nagy fiamra. Egészen egyedül pipil! Örömöm csak addig tartott,

amíg át nem totyogott az éttermen letolt gatyával és kakás hátsóval :

-"Anya, kész vagyok, jöhetsz kitörölni!"

2008. ápr. 26. 22:26
Az SZTK-ba történt, hogy a WC-re vártunk. Az előttünk bement Nő nagy sokára jött csak ki, én mentem utána és én a megszokott hangomon jó hangosan ki kiabáltam a lányomnak, hogy NEM KAKÁLT, NINCS BÜDÖS, jöhetsz majd nyugodtan. Mikor végeztem, látom, hogy a lányom a nevetéstől a falnak támaszkodik, alig tudta elmondani, hogy a Nő még mindíg itt van, igazitja a haját, ruháját az előtérben. Hát én olyan csöndben surrantam ki az ajtón, ahogy csak lehetett.
13. Csigusz 79 (válaszként erre: 7. - Kalmár Edit)
2008. ápr. 23. 23:59
:)))))))))))))))
2008. ápr. 23. 23:44
Ez akkor történt,mikor még piáltam.A gyárban eltünt az öltözőszekrényemből a pénzem,mentem a rendészetre,megnézték a szekrényt,mondták,hogy menjek el,és tegyek feljelentést a Zsombolya utcában a yardon.Bementem,behívtak egy szobába,előadtam,hogy miért jöttem,felvették a jegyzőkönyvet,aztán haza.Otthon anyám azt kérdi,fiam,hol a jóistenben voltál ennyi ideig? Már este hét óra volt,mondom,ellopták a pénzem,és a rendőrségen voltam.Na,ekkor jött a hidegzuhany !!Azt mondja anyám,hogy fiam,nem emlékszel rá,hogy tegnap kivettem a tárcádból a pénzedet,mert be voltál rúgva,és hogy el ne idd,megmentettelek az ujabb berúgástól.Na,akkor jöttem rá,hogy feljelentettem anyámat a rendőrségen.De a pénzem meg lett.Azóta nem iszom semmit,csak néhanapján.
2008. ápr. 23. 23:30

Szoktunk énekelni is ilyen gyerekdalokat. Törpés tikk-takk-os mókuskás házikósat.

1x csak mondja

- ana akkoj mojst a kocskásat

-milyen kockásat?

-hát a mokocskásat

Hát besirtam vazze

2008. ápr. 23. 23:28

Fiam 2,5 éves. Ha após telefonál mindig mondja adjuk neki is kicsit beszéljen vele. Gyerek mondja is ami épp eszébe van mikor épp valami érdekes volt és tévébe és felkiált.

-Papa nézd papa nézd

:))

2008. jan. 14. 18:45
Fogászatról hazafelé ültem a kocsimban. Mellém állt egy autó nagyon helyes srác ült benne. Rám mosolygott nagyon tetszett és én vissza mosolyogtam csak azt felejtettem el, hogy az első két fogamat vámpírosra csiszolták. Sajnos nem randiztunk már sárgánál kilőtt.
8. Tabipoczak (válaszként erre: 7. - Kalmár Edit)
2007. nov. 12. 19:01
Ez jó :)))))
2007. nov. 12. 18:27
Ez még régen történt. Vártam a buszra, már majdnem felszáltam, mikor dudált egy kocsi mögötte, meg voltam győződve, hogy ez nekem szól. Örültem, hogy nem kell a tömött buszra szálnom s ezzel a lendülettel be is ugrottam a kocsiba, a vezető csak nézett, aztán én is, mivel akkor láttam előszőr.
2007. nov. 12. 18:11
Amikor lakásból családi házba költöztünk, át kellett alakítanunk a házat. A másfél szobás lakásban csak két cserépkályha volt, rossz volt a beosztás, és hozzá is kellett építeni egy szobát és étkezőt. Tavasszal költöztünk, és mivel jött a nyár, a két kályhával kihúztuk az fűtést a nyárig. Őszre lett kész az átalakítás, de a cirkó még nem üzemelt. Kénytelenek voltunk egy régi típusú fa-szén tüzelésű kályhát kölcsönkérni, azt betettük a folyosóra, és onnan fűtöttünk minden helyiséget. El is neveztem "központi fűtésnek". Egyedül voltam otthon, fát kellett volna tenni a kályhába, de elfogyott. Kénytelen voltam kimenni, és fát vágni. Mivel nem volt nagy gyakorlatom benne, így nehezen ment. Próbálkoztam egy darabik, de nemigen tudtam hasábokat vágni. De nem adtam fel. Addig vágtam a baltát a rönkbe, amíg egyszer csak sikerült egy darabot lehasítani belőle. Mivel ezt a műveletet a kerítés mellett végeztem, a lehasított darab átrepült a szomszédba. Leírhatatlan érzés fogott el, először sírtam, majd nevettem a magam bénaságán. Aztán, mivel nem repült túl messzire a kerítéstől, addig piszkáltam, amíg sikerült visszaszereznem. Hamár nagy nehezen levágtam, akkor maradjon az enyém.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook