Veletek megesett vicces sztoryk (beszélgetés)
Szintén a 3 éves lányom.
Szoktunk beszélgetni a cigiről. MI nem dohányzunk, de a családban vannak dohányosok. Szoktuk mondani, hogy nem jó, büdös, egészségtelen, stb.
Sétáltunk az utcán, és az egyik ház ablakában egy férfi dohányzott. Lányom szinte ordítva, ujjal mutogatva az emberre mondja: "Anya nézd, cigizik! Nagyon buta ez a bácsi!"
Én meg persze próbáltam meg se hallani, oda se nézni. Erre megismétli! :D
Nemrég történt, hogy reggel mentünk az iskolába, kiszálltunk és keresem a fiam táskáját, erre ijedtem rámnéz és közli, hogy nem hozta el a táskáját. Gyorsan hazamentem érte, már becsöngettek, a tanító néni kérdezte, hogy zűrös volt a reggel? Eléggé:)
Egyszer meg indultam el otthonról , közben a férjemmel beszéltem telefonon. Amkor bekötöttem a kislányt az autóba a telefont rátettem a kocsi tetejére. Elindultam. Elmentünk a mamához, onnan meg bevásárolni. Amikor kanyarodtam valami koppanást hallottam, de nem foglalkoztam vele. Aztán beugrott. A telefon. Visszamentem, kerestem de nem volt ott. Hazamentem és felhívtam a számomat, kicsörgött és felvették. Egy pasi megadta a lakcímet ahol visszaadta a telefont. Semmi baja nem lett kis karcoláson kívül.
pár éve történt hogy a férjem nagybátyja egy délután nálunk volt.Már készülődött hazafelé , mondta a férjem hogy lekiséri. Én közben kihúztam a szemeteskukából a szeméttel teli zacskót és poénosan odaszóltam a férjemnek : hogy kisérd már le a szemetet...
először csend , aztán röhögés amikor leesett hogy milyen kétértelműen fogalmaztam....
azóta is emlegetjük, a nagybátyját még véletlenül sem bántanám meg ,mert nagyon rendes ember, szerencsére vette a poént..
Bemásolom ide, amit egy másik topicba írtam:
Gyerekkoromban történt:
Egyszer a szlovák hegyekbe nyaraltunk a szüleimmel és az unokatesómékkal. Libegővel mentünk fel a hegyre és vissza. Nekem akkor egy olyan vacak szemüvegem volt, amiben mindig kilazult a csavar és kiesett a lencse. Unokahugommal épp' felültünk a libegőre, mikor az a vacak szemüveg szétjött. Gyorsan utánakaptam a kibucskázó lencsémnek. Gondoltam, ha leérünk összerakom. Igen ám, de mivel elég erős lencse volt benne sokmindent nem láttam. Előrekiabáltunk az elöttünk ülő anyukámnak és nagynénémnek, hogy lent várjanak meg, segítsenek a kiszálásnál navigálni, mert elég homályosan láttam. Megjegyezném unokahugom már akkor dőlt a nevetéstől, apu pedig (aki mögöttünk volt) csak mondta a magáét, hogy milyen béna vagyok. Mikor végre leértünk olyan voltam, mint a vakegér, mentem a hangok után. Kicsit zavaró volt, hogy valakik szlovákul karattyoltak, de hát ugye nem értettem és csak mentem töretlenül a hangok után. Kiderült már kézzel-lábbal hadonásztak, hogy ne arra menjek, de erre csak azután jöttem rá, mikor nekimentem valamilyen karnak. Gyorsan a szemem elé kaptam a kezemben szorongatott lencsét, mire azt láttam, hogy apu és nagynéném férje riadt tekintettel néznek, veszettül kapaszkodnak és előre-hátra himbálóznak a libegőn a kiszállóhelytől kb. fél méternyire, alattuk pedig a hatalmas szakadék. Beletelt kis időbe, míg újraindították a szerkezetet. Azóta szállóigévé vált a családba, hogy 'Nem utazunk libegővel?' . . . . Ja és azóta kontaktlencsém van! :)
Egyik alkalommal teszem fel a függönyt a mi szobánkba. Látom, hogy sokkal rövidebb, mint volt, csodálkoztam, leültem a fotelba és néztem, hát ilyen és kész, biztos összement döntöttem el.
A lányom szobája következett. Érdekes, miért kell ezt 2x visszahajtani? De azért felcsipeszeltem. Úgy volt vagy 2 hétig, mire rájöttem, hogy miújság. Én csinálok ilyen dolgokat, aztán könnyesre nevetem a szemem.
Még kertesházban laktunk. Húzom ki a kukákat hétfő reggel. Mire a másodikat nagy nehezen kihúztam, sompolyogva azonnal húztam is vissza, mivel hétfő volt és kedden vitték. Öreg szomszédaim csak néztek, hogy mit tornázok össze-vissza:)
mentünk ma be a városba,elöttünk csilli villi X5ös BMW,elcsodálkozom rajta,hogy milyen szép...jaaa,mi egy 9 éves suzukiban feszitünk,...
kicsike kislányom elszólja magát:
"miiiilyen csúúúúúnyaa....a mienk jobb"...mondom egy suzukiba ültünk...de az én kislányom nem érné be egy BMWvel,mert ő egy suzukibam űl...olyan kis szerény,de ha ő felnő neki nem kell BMW..."csak a suzukit szereti,csak az kell neki..."igy szólt valaha a reklám is...
a kislányom ,aki 6.5 éves tévét néz...elkezdődik a reklám...mondja a tvben a kislány,hogy anya ruháit szeretem felvenni,mert olyan puhák....mire az én lánykám:
-miért a tiédet nem azzal mossák????
a párom a hálószobában volt,de majdnem lefordult az ágyról,úgy nevetett,rólam már nem is beszélve...:D
a kislányom ,aki 6.5 éves tévét néz...elkezdődik a reklám...mondja a tvben a kislány,hogy anya ruháit szeretem felvenni,mert olyan puhák....mire az én lánykám:
-miért a tiédet nem azzal mossák????
a párom a hálószobában volt,de majdnem lefordult az ágyról,úgy nevetett,rólam már ne is beszélve...:D
Szüleim ezüstlakodalmára egy elegáns étterembe foglaltatott asztalt a család.
Öt éves fiam is jött velünk. Egy idő után fészkelődni kezdett, hogy vécére kell mennie.
El akartam kísérni, de azt mondta, nem kell egyedül is menni fog.
Hú de büszke voltam a nagy fiamra. Egészen egyedül pipil! Örömöm csak addig tartott,
amíg át nem totyogott az éttermen letolt gatyával és kakás hátsóval :
-"Anya, kész vagyok, jöhetsz kitörölni!"
Szoktunk énekelni is ilyen gyerekdalokat. Törpés tikk-takk-os mókuskás házikósat.
1x csak mondja
- ana akkoj mojst a kocskásat
-milyen kockásat?
-hát a mokocskásat
Hát besirtam vazze
Fiam 2,5 éves. Ha após telefonál mindig mondja adjuk neki is kicsit beszéljen vele. Gyerek mondja is ami épp eszébe van mikor épp valami érdekes volt és tévébe és felkiált.
-Papa nézd papa nézd
:))
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Megoszthatom Veletek...?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :)
- Írnátok vicces-cikis sztorikat, amik veletek megtörténtek? Szeretnék kacagni egy jót. :)