Veletek megesett vicces sztoryk (beszélgetés)
Az unokatesómékhoz grillpartira voltunk hivatalosak.Már javában ettünk, mikor a műanyag szék a metlakin, és persze alattam elkezdett süllyedni. Egy nagy reccsenés és én a földön ültem. Mondanom se kell mindenki röhögött, na meg persze én is.
Mórágyon a kőbányánál leparkoltunk az unokatesóm, a haverja és a mi családunk együttesen, hogy egy napot eltöltsünk ott. Ment a hülyeség meg a röhögés is. A halászlé megfőzése majd elköltése után megmásztuk a dombot. Na persze felfelé még úgy ahogy sikeresen ment. De a másik oldalon nagyon meredek volt. Na fostam is rendesen, hogy megyek le ott. Végül megoldottam a helyzetet. Leültem a földre és megindultam seggel lefele. Na aztá n volt röhögés, az unokatesóm, majd megfulladt mögöttem a röhögéstől, na meg akik utánam voltak azok is. Na aztán leért mindenki. Az öcsém meglátta hogy milyen a seggem, elkezdte leporplni a port rólam, de aztán lett porfelhő! Akkor meg azért röhögtünk!
Hirtelen ötlettel alapítottam ezt a topicot. Nemrég értem haza, de még most is nevetek, ami történt velem. Vásárolgatni voltam, és hazafelé jövet összefutottam a Jáksó Lacival. Full lazán köszöntem neki, aztán ugyanilyen lazán eldumálgattunk kb 5 percet. Gondolom ritkán van hogy normálisan dumcsiznak vele, mert e rövid idő alatt is 2 ember szólt be neki elég durva stílusban.
Na de a vicces az, hogy pont egy évvel ezelőtt meg a nyugatinál futottunk össze, akkor is egy röpke dumcsi, és megegyeztünk 1 év múlva 2008-ban ugyanitt, vagy a nyugatinál... :D
Írjátok le a veletek megesett vicces, vagy nem mindennapi történeteket.
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Megoszthatom Veletek...?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :)
- Írnátok vicces-cikis sztorikat, amik veletek megtörténtek? Szeretnék kacagni egy jót. :)