Veleszületett anyajegy, csecsemőkori anyajegy, újszülöttön anyajegy, anyajeggyel született (beszélgetés)
Nem tudom mekkora anyajegyrol van szo. A kisfiamnak a konyoken van egy. Nem vettem eszre, hogy nagyon megnott volna (bar meg csak 2,5 eves).
Arra figyelj, hogy nyaron mindenkepp kend be az anyajegyet, ne erje a nap!
Azt nem ertem pontosan, hogy a kinezete miatt aggodsz vagy amiatt, hogy esetleg problema lehet vele?
Kedves Anyukák, Családok!
Kislányom egy elég sötét anyajeggyel jött a világra, ami a lábán található. Anyaként engem teljesen lesokkolt, máig nem tettem túl rajta magamat és ahogy hízik a baba picit nyúlik, mintha nőne.
A védőnő is elültette a bogarat a fülembe, hogy ez majd nagy lesz mire megnő és figyeljem állandóan
Kérlek írjatok akik hasonló cipőben jártok, hogy mennyit változik ez 10-15 év alatt, tényleg kell félnem, vagy csak kicsit nő???
Gondoltam leszedetem pár év múlva, de mindenki lebeszélt, hogy akkor a heggel együtt nő a gyerek.
Írjatok tapasztalatokat esetleg küldjetek képet.
Nagyon köszi a válaszokat előre is
Egy nagyon aggódó anyuka :(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Vesebeteg újszülöttek és csecsemők szülei beszélgessünk
- Újszülött és csecsemőkor
- Ausztriában hogy működik az újszülöttek/csecsemők ellátása? Milyen kötelező vizsgálatok vannak?