Vélemények a cigarettázásról! (beszélgetés)
biztos a végtelen empátiám miatt.
:)))
Szépen összefoglaltad, amit szajkózunk itt egy ideje. Nem az a kérdés, hogy dohányzom, vagy nem dohányzom, hanem az, hogy sikerült-e belém nevelni a szüleimnek valami kultúrát, vagy bunkó vagyok :))
Én nem dohányzom, kvázi, nem ülök be egy dohányzó vonatfülkébe, egy dohányzó társaság közepébe. De ha belülök egy taxiba, ahol én fizetek, ne gyújtson rá a taxis, amíg én ott ülök, ne gyújtson rá a szomszéd asztalnál még az étteremben sem, amíg eszem, de legalábbis kérdezze meg, hogy rágyújthat-e?
Na, ezt a csontot is lerágtuk :))
nézd, fiatal vagy,és nincs gyerek.nem tudom hogy van-e párod, de ha őt nem érdekli akkor tényleg azt teszel amit akarsz :))
és tényleg senkinek semmi köze hozzá.
ha kultúráltan dohányzol ugy hog pl. egy buszmegállóba félre tudsz állni hogy ne menjen más arcába a füst, vagy felszálláskor egy tömött busz ajtajában felméred hogy mást is zavarva esetleg fogod és inkább nem szívsz még egy utolsót bele akkor tényleg senkinek semmi köze hozzá. viszont a dohányosok védelmében is szólok, hogy bizony nemcsak a dohányzóknak kell alkalmazkodni, hanem a nemdohányzóknak is. tehát ha a megállóba odaáll mellé egy dohányos, akkor ha zavar félrállok.
tehát el lehet fogadni egymást kölcsönös alkalmazkodás esetén.
és ez máshol is igaz. munkahely, étterem stb.
utálom azt hogy a dohányos a nemdohányzótól várja el hogy félreálljon, a nemdohányzó meg a dohányostól. pedig igazábból kölcsönösen kéne.
Inkább ez a legbutább hozzászólás, hogy lőnék fejbe valakit??:-)
Kicsit hülye összehasonlítás:-)
Azzal, hogy cigizek nem ölök meg senkit:-)
Nevetséges!!!
OFF:
Megérne egy fórumot:))
Melyik használati tárgyaidat nem használod,csak ,hogy megóvd,az állagát és olyan maradjon ,mint újkorában?:)))))
:DDDDDDDDD:))))))))):DDDDDDD
jajjjjjjjjjjjj
ez is off:
bőrkanapén huzat. azon pedig pokróc, mert a huzatot is kíméljük???! :DD nem mesélték, láttam.
:DDDDDD
Bennem is mély nyomott hagyott az emberi hülyeség:DDDD
:)))))
Birom az ilyen embereket:))
A tesoja pölö' képzeljétek,ha könyvet olvas csak annyira nyitja ki ,hogy ne törjön meg,magyarul max 90 fokos szögben olvassa.....bocs az offért:))
ez igy van:)
egyszer eljönnél látnád hogy aztán nálunk is minden haználva van rendesen:)
sokszor nem ia arra amire kéne de mindegy.
néha a gyerek a falat füzetnek használják,a párom 1 év alatt 10-szer festette át, mára beleunt. a padló meg autópálya stb...
de mindegy. kit érdekel
ez egy egészen normális hozzáállás.
:)
anyám példájából okulva (Ő a lábtörlőt nem engedte használni, merthogy koszos lesz.)
mi sem tekintünk szent tehénnek dolgokat.
Amikor leszokott, utánna nemsokkal megvett egy autót.Természetesen én nem gyújtottam rá a kocsiban,Ő erősködött ,hogy francba vele ,azért van az autó ,hogy használjuk,nem azért ,hogy óvjuk mint egy kirakati darabot.
Szóval nem a tárgyakért és a szerzeményekért él ,amiket megvesz azt használja és nem csak mutiban van ,így vagyunk a házzal is:))Használjuk rendeltetésszerűen:)))
Tényleg egy kincs:))
a felhasználó köz a család.
hát igen:)
engem sem zavart volna:)
nem piszkáltam volna hogy jajj :))
a férjed egy közkincs akkor myly.
További ajánlott fórumok:
- Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Letettem húsz év után a cigarettát!
- Aki le akar szokni a cigarettáról, fogjunk össze, biztassuk egymást és sikerülni fog!
- Hogyan, mivel lehet meggyőzni egy mai tizenévest, hogy ne szokjon rá a cigarettára?
- Egy doboz cigaretta ára ennyit jelent