Vélemény érdekelne! (beszélgetés)
Ha neked ez tetszik használd így!
Szerintem tök jó!
Minden ember általában saját magának akar megfelelni nem másoknak.
Én is így vagyok vele!
az a bajom vele, hogy nagyon sok olyat látok, hogy (a múltkori élményemet idézem, jó? )
egy csajszi kék kabát, alatta sárga pulcsi... sárga-fekete csíkos harisnya (eleve méhecske feeling, nem húznám fel, de ez én vagyok) és mindehhez ZÖLD rövidnaci. a csaj haja meg piros volt...borzalmasan nézett ki :S
Gothok? :P Az meg mi fán terem? Az emot ismerem, de ez új...:)
Csatlakozom a többiekhez, ez a lábszárvédős-csizmás dolog nem tetszik. Egy apró megjegyzés: csinos vagy, és jó alakod van, de ettől a lábszárvédőtől kicsit husinak látszik a lábad:( Mármint arányaiban vastagabbnak.
De ami a te szemedbnek ízléstelen, nem biztos hogy mindenki szemében az. Épp ez a szép benne, hogy különbözőek vagyunk:-)
Amúgy mi bajod a csíkos harisnyával?
Nekem nem igazan tetszik igy, ahogy a kepen van, de ha neked igen, hordd!
Nem tudom elkepzelni, hogy emiatt kevesbe legyenek segitokeszek, sokkal furcsabban oltozkodnek emberek.
nem téged kritizáltalak :) neked elmondtam a véleményemet, ennyi :)
a kritika az ízlésficamos fele országnak szól. A gyomrom felfordul szó szerint, amikor olyanokat látok, hogy tipeg-totyog a tűsarkúban, pofára esik benne, de azért hordja...megszégyeníti a tűsarkút (fetisiszta vagyok, igen :D )
a másik, amikor a stílusok keverednek. pl a mini a sportcipővel...és most nem a sportos miniről beszélek... meg a mindenféle színes kutyahajak, nem tudom máshogy fogalmazni, sorry. A színekről és a csíkos harisnyákról már ne is beszéljünk...
Nincs bajom azzal, ha valakinek nem egyféle stílusa van...csak azzal, ha borzalom ránézni... nem tehetek róla, az ízléstelenség böki a szememet.
bár őszintén szólva most én is kritázáltam azokat, akik saját ízlésnek hiszik az aktuális trendet, vagy épp az antidivatot (tudjátok, emok, goth-ok...), a legkönnyebb úgy vásárolni, hogy adva van neked a stílus és csak magadra kell hajigálni a legújabbat :)
szóval mivel kritizáltam, bocsánat, meg azért is, mert eltértem a témától .)
a képemen éppen egyik sem különleges darab, a stílusban meg szerintem nincsenek "szabályok" csak sablonok...
amúgy soha semmi baj nem volt az ízlésemmel, csak azért tettem fel a kérdést, mert ezt a darabot nem igazán ismerem (csak annyira mint amit a kirakatokban látok, de ott minden egyforma)
ízlésficamról még annyit, hogy e kérdésben mindenki egymásra mutogathat, én a mai divat 70%-át borzalmasnak tartom, kezdve a répaszárú nadrágtól az emofrizuráig...
nem azért tettem fel kérdést, hogy bárki is a másik ízlését kritizálja, hisz lehet a kritizálónak nincs is saját, mert nem ezt látja maga körül a "divatdiktátoroktól" :)
végülis, nem én nézek ki ízléstelenül :D
azért a stílusszabályokat ha már felveszek egy bizonyos különlegesebb-érdekesebb ruhadarabot, nem árt betartani :D
bár amennyi hülyén öltözött embert ebben az országban látni lehet. a fele ízlésficamos :D
Most nagyon divatos de nem sportos, hanem magassarkú csizmához is, ha az rövidszárú-vagy bokacsizma:-)
Én is szeretem:-)
miért kéne mindenkinek egysíkúan öltözködnie?
a szokatlan dolgok feldobják kicsit a hangulatot :)
viszont mégiscsak az a fontos,hogy jól érezze magát a bőrében :) nem utolsó sorban a lábszárvédőjben!
én is szoktam extra módon felöltözni, néztek, bámultak, én meg röhögtem rajtuk :D
hát ez van :)
Nekem nem jön be így, én nem venném fel.
Nade mindenkinek más az ízlése :)
az a "baj", hogy állandóan azt teszem :D ezt is be fogom vállalni, csak azért kérek többnyire véleményt, mert ha holnap a szerkesztőségben esetleg visszatetszést kelt az írónőkben, nem segítenek olyan készségesen újságom kiadásánál (a nők erre is képesek) :)))
Köszönöm a válaszokat amúgy!
előre szólok,nem kötekedni akarok, és nem beszólni!!
DE!!! valakit látsz:
miniszoknya, sportcipővel... neki bejön. te meg röhögsz, mert tök ízléstelen :D
ha valaki ilyen kérdést tesz fel, valószínűleg érdekli, hogy hogyan megy ki utcára...
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Debreceniek a véleményetek érdekelne
- Önéletrajz fotó!Érdekelne a véleményetek!Szerintetek milyen?
- A véleményetek érdekelne!!
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)