Vehetek én be 1 Xanax-ot? (tudásbázis)
ha elolvasod a mizapin,mirzaten-q vagy mirtel betegtájékoztatóját ott leírják, hogy a mirtazapin-hidroklorid nem adható együtt benzo-kal mert "jó" jobban alszoltőlük, viszont nem hiszem, hogy véletlenül íírrták bele.
A cymbalta iszonyat káros, majdnem olyan erős a hatásmechanizmusa mint az amfetaminnak, vagy legalábbis nálam majdnem olyan nagyot "ütött".
Rágtam tőle a szám, óriásira tágult a pupillám olyan tág volt tőle álandóan, hogy félelmetes.
Legjobb a lamolep volt, annak nagyon kevés mellékhatása volt de viszonylag stabilizálta az állapotomat.
Érdekes amit írsz, mert nekem meg a Dokim a lelkemre kötötte hogy éjszakára együtt kell szednem a Mirzatent plusz a Benzot, mert így altat jól. ( és valóban így van)
A cymbalta sok betegnek jó, olvastam róla több cikket és látom hogy sokaknak beválik.
Sajnos a bzd-hez baromi gyorsan hozzá lehet szokni, ezt tapasztaltam magamon is, én is akkor mentem dokihoz, mikor már az esti 10 mg sem volt elég. :(
Sose hittem volna hogy eddig jutok a kezdeti 0,25 mg-ról.
Most viszont 1,5 mg Xanax plusz 30 mg Mirzaten elég, úgy alszom tőle mint a bunda.
nem igazán, nem is igazán próbálkoztak.Ha panaszkodtam, hogy nem javulok vagy javultam de emelnem kellett hozzá a dózist és már a napi fentartható csúcsdózissal sem javulok tovább akkor felírtak valami mást.
lamolep és cymbalta volt az amit eltaláltak és tartós javulást hozott.De a nyugtatókat mind végigpróbálva sem sikerült tartós javulást hozni.Aludni egyre nehezebben tudtam pedig már 6mg SR xanaxot szedtem 6mg rivotril és 45mg mizapin társaságában.Ez érdekes volt mivel a mizapint tilos benzodiazepin-ek mellé adni mert marhára fokozzák egymás hatását.
Régóta szedsz gyógyszert?
Egyáltalán milyen betegséged van: depresszió, hangulatzavar, pszichózis, vagy mi?
A gyógyszerek szedése önmagában még nem ok arra hogy megpróbáld kinyírni magadat.
Nem tudom hogy a Rivotrilben lévő klonazepám miért jobb mint a xanax-ban lévő alprazolám, de az áterek nagytöbbsége ha mindenképpen szorongásoldó kell, akkor Rivotrilt ír, nem pedig Frontint vagy Xanaxot.
Nálam a Rivotrilnak semmi hatása nem volt, nem nyugtatott és nem kábított, semmit se csinált velem.
A mellékhatások azért vannak olyan részletesen és drasztikusan feltüntetve, hogy utólagosan ne legyen perelhető a gyártó cég. A fesz. oldóknak és antidepresszánsoknak csak azért magasabb az öngyilkossági rátája mint a többi bogyónak, mert eleve nem egészséges pszichéjű embereknek írják fel.
De nem ez a bökkenő, hanem az hogy Te miért akarsz(tál) 24 évesen meghalni???????
Igen, sajnos tényleg így van, bármikor bárki bármit felír amit csak akarsz, anélkül hogy megkérdeznék mi is a bajod, és vajon mi a büdös fenének neked egyszerre ennyi dilibogyó. Aki "kontrollra" jön, gyakran nem is kerül az orvos elé, csak leadja a listát a kért gyógyszerekről, és kis idő után kézbe kapja a receptet--ahogy írod is.
(Másrészről viszont minden beszerezhető a netről ez is tény.)
Aztán csodálkoznak ha valaki egy rossz pillanatában benyeli a legálisan feliratott készletét egyszerre....
hát nekem van 10 féle BNO-kódom, meg 1 rakás zárójelentésem.gyakorlatilag bámihez hozzájuthatnék.épp, hogy methadont nem ír fel az orvos bár ha dzólnék neki lehet kapnék receptet:D
Viszont azért elég durva a helyzet.átlag 50 beteg jut 1 rendelésre abból a fele csak annyit mond a kartonozóba h gyógyszerért jött.Nővérke beviszi a kartonokat és fél óra múlva kiosztlya a recepteket.
Régen nem volt receptnyomtató sem, mindent kézzel írt az orvosom, sőt azt sem tudták mikor voltam utoljára és mit irattam fel.
így sikerült hozzájutnom 4 üveg 2-es rivotrilhoz 6 doboz félmilis xanax-hoz 4 doboz SR xanaxhoz természetesen 2mg-os...na meg ienek.
Igen, elég erősek, és nem így kéne mennie hogy csak úgy felírják, hanem esetleg megkérdezzék hogy vajon miért is van rá szüksége az illetőnek, mi az alap problémája.
De erre nincs se idő, se türelem, sem pedig kellő hozzáértés, tisztelet a kivételnek!
hát eléggé futószallag jellegű a dolog.3 kérdés szokott elhangzani."Hogy van?" "van gyógyszere?" ja és ha mondom h nem vagyok jól felírnak valami mást a következő mondat kíséretében:"Ezt próbálta már?"
Gyakorlatilag megmondom az orvosnak mit írjon fel és felírja.2mg-os rivotril, 2mg.os SR xanax, vagy bármi...és ezek már elég erősek azthiszem.
Nagy káosz van, az biztos, mert a magánorvost egészen más cél vezérli mint a kórházit.
Az "sztk" alapú, azaz ingyenes rendelésen futószalag van, egy ember fél perc rendszer, a magándoki meg ráér kísérletezgetni a Pácienssel, vagy ha nem is kísérletezik, de abszolút nem érdeke , hogy csak egyetlen vizit erejéig legyen nála valaki.
Szkeptikus vagyok az egész szakmát illetően, pedig az én jelenlegi orvosom a ritka pozitív kivételek közé tartozik .
a seroquelt orvos írta fel nekem ekkora dózisban.Én nemtom csinál e valamit az a gyógyszer lehet igen, lehet nem én nem érzek változást.andaxint már elhaqytam.
Egyébként az orvosok is elég elvarázsoltak.a kórházban aszonták h gyógyszerfüggő vagyok...nagy ötlet volt, már tavaj amikor bentvoltam tudták, h gyógyszerfüggő vagyok.kórházban nem írtak fel semmit, a pszihiáterem meg felírt megint mindenfélét.Én nemtom ezek egymás ellen dolgoznak vagy mivan velük???
Ezt a Seroquel-t áter írta fel Neked ekkora mennyiségben?
Hát ja, a legtöbb munkahely nem a nyugalom szigete, de a fesz. oldó szedés se megoldás semmire.
Nekem a xanax nem nyugalmat adott hanem elbódított, és el tudtam aludni tőle.
Az egykori 10 mg-os adagomat mostanra levittem 1,5 mg-ra, ez emberibb, bár a Doki ezt is szeretné elhagyatni velem.
már nem szedem.régebben főleg a munkahely miatt szedtem...merugyebár a meki nem egy nyugodt hely, ez hamar ki is derült mikor a fél étterem hozzám járt nyugtatót kérni.
Azt már énis beláttam, hogy a gyógyszerezés nem vezet sehova.Mégis azt a földöntúli nyugalmat amit a xanax ad nem lehet elérni másként.Esetleg ketaminnal...de az már súlyosabb.
Szóval igyexem letenni a gyógyszereket.már az andaxint is elhagytam, maradt a seroquel estére 800mg.
Én nem gondolom hogy ez kizárólag "állatkertes téma" lenne, inkább az érdekelne, miért csinálod?
Mi az, ami elől menekülni akarsz?
Vagy csak a szerek okozta "bódulat" az, ami miatt újra és újra beveszed ezt az ipari mennyiségű mérget?
Hogy mindenhez hozzá lehet jutni, abban egyetértünk, pár éve volt az életemnek olyan időszaka mikor magam is rendes mennyiségű benzot meg klonazepamot nyeltem, nem ennyit mint amennyiről te írsz, de a letalis dózis többszörösét.
Én egy idő után úgy láttam, mindez nem vezet sehova,ugyanis sem megdögleni, se könnyebben élni nem lehet a szerek segítségével.
Ezért is érdekel, Téged mi motivál hogy szedjed, s főként hogy ennyit...
gyógyszer nekem nem nagyon árt.1x bevettem 400db rivotrilt öngyilkossági szándékkal.az ugye 800mg...én voltam az egyetlen ember a detoxba aki járni és beszélni tudott sőt kértem 1 dormicumot is h tudjak aludni.
sajnos ez nálam rendszeres szokott lenni, de próbálom ezt is abbahagyni.
uhhhhhhhhhh, akkor azért nem tudtad hogy közben merre jártál....
De ugye azért ebből nem csinálsz rendszert?????????
Nagyon fiatal vagy, ne tedd tönkre Magadat.
Tudom hogy mindez közhelyesen hangzik, de én komolyan gondolom, hogy féltelek.
Az Andaxin meg az a másik szer amiből napi 400 mg-ot nyelsz is sok már önmagában is....
na elég nagyot buktam az elvonással, felirattam xanaxot és mire észbekaptam betoltam mind a 100db félmiliset.elintéztem rgy csomó dolgot, jártam a városba, munkaügyi bíróságon stb vannak jegyek lyukasztva meg papírok nálam de egyetlen halovány emlékképem sincs, hogy hol és merre járhattam...
rgyébként ettől független az elvonó megyeget.3x1 andaxin és 400mg seroquel amit szedek de ezt is hébe hóba kihagyogatom.
Az elvonót lehet csinálni csak akaraterő kell hozzá.egy ideig én is féltem, hogy nem tudok elaludni,aztán azt mondtam ha már nem tudok aludni egész éjjel tévézek.azóta nyugodtan alszok.tény hogy az emberek 90%-a pszihoterápiával gyógyítható lenne eltekintve a súlyos esetektől.
Ma mondta a pszichiáterem, hogy Ő soha senkinek nem ír fel semmi benzodiazepin tartalmú fesz. oldót, mert nagyon nagy a hozzászokás veszélye, ráadásul a tartós használata kimutathatóan rombolja az agyat, magyarán szólva "hülyít".
Elkeseredtem, mert este alváshoz már évek óta szednem kell, különben ébren pislogok, igaz hülyébb már nem nagyon lehetek annál, amilyen most vagyok....
Mindenesetre vigyázzon vele Mindenki, ez lett volna a hsz-em lényege.
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?