Vehetek én be 1 Xanax-ot? (tudásbázis)
A heti fél mg az messze nem függőség.
Ha viszont ennyire foglalkoztat a halál, és ennyit idegeskedsz, nem ártana szakember tanácsát kérni, mert ez nem természetes.
sziasztok!
Én 17 évesen vettem be az első xanxomat. Persze csak úgy elcsentem szüleimtől... Elég szuicid alkat vagyok és rettent korán már 12 éves korom óta gondolkodom az öngyilkosságon. Aztán jött a xanax és mikor beszedtem egyszerűen nem érdekelt a halál (legalábbis leblokkolt annyira h ne tudjak semmi hülyeséget csinálni). Akkoriban gyakran szedtem (akár fejfájásra is), de mindig csak 0,25 vagy 0,5 mgot. aztán kiapadt a családi készlet (és a szüleimnek fel se tünt h vajon mitől fogyott el ilyen gyorsan...). Ekkor volt egy "tiszta" fél évem. Aztán újra vettek, ekkor már egész jól kontrolláltam csak akkor szedtem ha már nagyon a halál gondolata foglalkoztatott. aztán áttértem a frontinra és most van úgy h csak beszedek mert már minden fel tud idegesíteni és ekkor csak bosszankodom meg tépelődöm és egyre inkább felemészt ez az érzés. de tényleg csak heti max 0,5 mgot szedek be. ez is függőség már? Mert a szert kívánom csak uralkodni tudok rajta.
Sajnálom, pedig azt hittem jó hírekkel jössz!
Így viszont ennek az egésznek nem sok értelme van...
És nincs más alternatíva, mint ez, vagy ez se.
Lehangoló és elkeserítő.
megint kimenős vagyok.Már volt nálam a pszihológus, beszélettünk vagy fél órát.Tök általános dolgokról szerintem, bár lehet, h ő ebből valami nagyon okosat szűrt le.mondta h még 3 alkalomra van ideje aztán megy szabira.
Orvosomnak panaszkodtam, h szédülök, rémálmaim vannak meg aluszékony vagyok.Cserébe az andaxint kicserélte 3x0.5 rivotrilra...csodás, szarabbul nézek ki sosak kerint mint amikor bekerültem.
Szia Overmind, hát eléggé lehangoló amit írsz....
És még mindig rengeteg az a mennyiség amit szedned kell.
Mi az hogy a pszichológus nem megy fel, hát nem azért ( is) vagy bent hogy az alap-okot felderítsék és azt igyekezzenek orvosolni?????????
Mindenképpen írj, nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyire jutottál, remélem ennél azért többre.
jelentkezem!
Kimenőt kaptam a kórházból, pár órát csak.
A kaja tűrhető, a kezelés semmit sem ér...Napi 4x2 andaxin 2x1 tegretol éjszakára zopergin(altató) remeron-nal(mirtazapine, antidepresszáns).
A pszihológus még nem óhalytott feljönni hozzám, már 2 hete, az orvosok hanyagok, az ápolók tűrhetőek, általában sokat olvasom, mászkálok a kórházban és a parkban.Ha kijöttem jelentkezem!
Értem, így már kicsit világosabb, hogy is történt, akkor ténylegesen nem vallották be, csak kiderült hogy ami volt az nem volt helyes kezelés.:(
Okés, feltétlenül írd meg mire jutottál, én személy szerint nagyon szorítok hogy gyógyulj meg!
A dokik nem valloták be a hibájukat,hanem a kerületi pszihiátrián ahova ambulánsan járok nem volt bent a saját orvosom, hanem a főorvos volt bent, neveket nem akarok írni, de ő vette a fáradtságot, hogy elolvassa a zárójelentésemet, meg azt, hogy mit szedtem előtte és mondta, hogy nevetséges, hogy andaxinnal akarták pótolni a kriminális mennyiségű benzot, ssri-t, maoe-gátlót.Míg a saját orvosom csak elolvasta a javasolt terápiát majd nem volt rest egyből felírt 6 doboz andaxint, mivel látta, hogy bent azt kaptam, aztán bedugta a kartonomba a papírt, hogy ki, mit, miért és hogyan csinált velem bent nem igazán érdekelte.Én ki is használtam, csak szólnom kellett, hogy nem elég az andaxin, rögtön adta a xanaxot, pedig tudta, hogy gyógyszerfüggő vagyok, sőt 3 hétig felírta a havi gyógyszeradagomat, 100 db-os 0,5mg-os xanaxot.
Sikeresen megnövelte a betegségkódjaimat 10-re.mint recurens depresszió, generizált szorongás, szorongás, paranoid skizofrénia, meg ilyenek.
Szóval a főorvos beutalt normális beutalóval, normális vizsgálatokat írt elő, sőt meglepődtem, hogy 30 percet beszélgetett velem.Ez egyébként röhelyes mert amit adnak elszámolási nyilatkozatot azon olyan vizsgálatokat tüntetnek fel, hogy talán életükben nem végeztek olyat.PPl szerepel rajta, hogy 30 perces beszélgetés, ez nálam 5 percre szokott korlátozódni, a "Van gyógyszere?" kérdéssel általában ki is merül a vizsgálat.Természetesen megosztom a bent történő dolgokat, de biztos, hogy kiengednek majd 1-2 hét után hétvégékre.
És ki se engednek az egy hónap alatt még hétvégi eltávra se?
Csodálkozom hogy bevallották a hibájukat, nem szokása egyik dokinak sem az ilyesmi.
Azt még én laikus is tudom, hogy a BZD-t nem lehet azonnal leépíteni, csak nagyon lassan és fokozatosan, gondolom a többi szerrel is így van.
Mit kívánjak, tudod mit, nem kívánok semmit, csak arra kérlek, a tapasztalataidat majd oszd meg velem, ha nem túl nagy kérés.
Azért vigyázz Magadra te is, ne csak a Dokik vigyázzanak Rád, okés?
Én nem magyarázom, ugyanis nem tartozom magyarázattal senkinek, aki érdekli olvassa, akinek nem tetszik ne olvassa.Szerintem ez elég egyszerű még én is fel tudom dolgozni.
Kórházba holnap vonulok, minimum 1 hónapot kell benttöltenem, beküldési diagnózisok:érzelmileg labilis személyiségzavar, alkoholabusus, gyógyszerabusus, paranoid skizofrénia.
A főorvos pedig közölte, hogy nem csodálja, hogy visszaestem, sőt romlott az állapotom a legutóbbi kórházi kezelés óta ugyanis bent tökéletesen félregyógyszereztek és nem nagyon ismerik a xanax és egyéb benzok leszoktatásának módját, azt, hogy heti 1mg-al lehet csökkenteni...tőlem rögtön megvonták a napi 8mg-ot plusz az antidepreszánst, altatót és invegát.
Szóval mondták, hogy ne nagyon csodálkozzak, hogy xanaxhoz és alkoholhoz nyúltam, bár nem mentesít teljesen, mert tudom, hogy gyenge voltam, de kissé megnyugtat, hogy az orvosok is jól elbaltázták.
Hiába is magyarázod neki, Ő most éppen ezt a topikot szúrta ki egy kis piszkálódásra, mert ettől érzi piszok módon nyeregben magát.
Csak nehogy egyszer is megbotoljon alatta a "csodaparipája", mert akkor úgy jár mint Hajas-barátunk a Nemzeti Vágtán, aztán lesheti a nagy öntudatát.
Ezért írtam azt, hogy rossz helyre tévedtél, itt ugyanis csak ilyen kis "önsajnáltató buzeránsok" vannak, mint mi.
Ha az a fene nagy öntudatod s életcélod a napszámos kapálástól lett, javasolom hogy ezen topik látogatása helyett is a kapanyelet szorongassad szorgalmasan.
12l töményet 100 xanaxot 60 seroquelt...
ennek nem sok köze van az önkontrollhoz.ez függőség.államilag támogatott függőség.ez olyan mint a narkó, ha rákattansz szépen lassan felemészt és beledöglesz.
Az orvosok pedig nem segítenek, xanaxról andaxinnal szoktatnak le, az is függőséget okoz, izomgörcsökre meg kemadrint adnak, az se piskóta.lehet tényleg kapálnom kéne de amikor 12 órát dolgoztam 6 nap egy héten akkor sem tudtam aludni.
Miért is???
Mert nem vedelek, és nem zabálom a nyugtatókat és az antidepresszánsokat, mint ti?
Mert van életcélom, és nem sajnálom magam ezerrel?
Menjetek el kapálni napszámba reggel 5-től este 9-ig, aztán kemikália nélkül el tudtok aludni!
Rohadtul ráértek..!!!
Rettenetesen sajnállak!!!
Egész pontosan 12l MIT ittál meg egy hét alatt??
A Xanaxot cukorkának nézted?
Jééézusom....!
Önkontroll?????
Sajnálom hogy így jártál...:(
Nincs senki aki vissza tudna fogni Téged az "önmérgezésben"?
Másrészről igazat kell adjak , a BZD-hez hozzászokni valóban nagyon gyorsan megy, lejönni róla viszont annál keservesebb.
Akkor jár az ember a legjobban, ha egyáltalán el se kezdi szedni.
A Mirzaten tájékoztatójában csak az szerepel, hogy MAO gátlókkal nem lehet együtt adni, a Xanax ( Frontin) pedig nem ilyen típusú szer, hanem BZD.
Cymbaltát nem szedtem, de amiket írsz róla , azt hiszem nem is szeretnék.
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál!
Tegretol CR200:este 2;
Lamolep 100:reggel 1.3/4, de ezt most emelik még, egy hét múlva már 2-t fogok szedni 1-1-0.
Cymbalta 60: reggel 1, de az orvos azt mondta, hogy emelni fogja csak előbb hozzá kell szoknom(volt: hányás,hasmenés,remegés(most is),szapora szívverés, pupillatágulás,rossz alvás(most is),fejfájás,szájszárazság(most is)).
Xanax 0.5:ebből elméletileg este a Tegretollal együtt 1, de ez nekem kevés, van, hogy napközben még 2-3 db-ot simán elfogyasztok (mert muszáj).
Az mit jelent, hogy szétzilálja az idegpályákat? Ha sokáig szedem hülye leszek? Ezelőtt Fevarint szedtem, napi 350mg-ot. Amikor hipománia után jött a major depresszió, akkor nagyon gyorsan, 3 nap alatt cserélték le a gyógyszert. Túl vagyok már 1-2 gyógyszerváltáson, de egyik sem történt ilyen gyorsan. Igaz akkor nem akartam meghalni sem... Mindkettőt két hete szedem, a javulás annyi, hogy az emberektől már nem félek az utcán, de közlekedni még most is nehéz, és nem szűnnek a halál-gondolatok sem. Ráadásul állandóan bántani akarom magam...:(
tegretol:bipoláris zavarra adják, illetve epilepsziás rohamok megelőzésére.általános kezelési dózis napi 600-800 mg.Reggel-délben-este veszel be teretolt?
cymbalta:általlában 60-120mg-ig terjed a kezelési dózis, de úgy tapasztaltam h 60 mg bővel elég belőle.Ez egy mono-amino-oxidáz gElég jókedvű leszel től.A pupillatágulás, a nyugtalan végtaogk, az szájrágás a fő tünetei.Legalábbis nálam, nálad kijött valameik?
a cymbalta,lamolep hatása áltaqlában 2 hét utén jelentkezik, de ez le van írva a betegtájékoztatóban is, hogy 2 hét után várhtó javulás.Mien dózisokat szedsz ezekből?A xanax 2x1 fél miligrammos tök általános dózis és marha nagy.major depresszióm nekem is van.igazából semmeik gyógyszer sem fog meggyógyítani, hanem a 22-es csapdájába esetl, mert előbb dózist emelnek ha nem vagy jobban.ha nem mutatsz javulást akkor gyógyszert cswerélnek lamolepet v cymbaltát lecserélik valszeg ha nem hat.lamolep barátságos gyógyszer, de a cymbalta nagyon erősen szétzilálja az idegpályáidat!
Szia!
Ahogy olvasgattam a fórumot, úgy vettem észre, hogy elég tapasztalt vagy gyógyszerügyben. 4 éve kezelnek depresszióval, és 3 héttel ezelőtt megállapították, hogy bipoláris II. depresszióban szenvedek (ez tényleg szenvedés). A gyógyszereimet gyorsan "átprogramozták", ettől kissé megijedtem...
Eddig Fevarin (350mg)-Tegretol(200mg)-Xanax (0,5) volt az adagom. Ezt lecserélte az orvosom Lamolep-Cymbalta-Tegretol- Xanax (ebből van, hogy3-4-et is beveszek egy nap) kombinációra. Még "csak" két hete, az adagok folyamatosan növekszenek, mert picit sem vagyok jobban (major depresszió). Véleményed szerint nem sok ez a gyógyszer? Mert számomra tényleg ijesztő...
Köszi, ha válszolsz.
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?