Vehetek én be 1 Xanax-ot? (tudásbázis)
Én a Stilnoxal jártam egyszer így...
Bevettem 5 perc múlva nem tudtam a lábamon megállni. Éppen elértem az ágyig. Az nagyon kiütött, mondjuk azért altató. Én mostmár csak vitaminokat szedek. kb 1 vagy 2 hónapja vettem be utoljára eleniumot. Azt mondta a kineziológus ha nagyon szükségét érzem, akkor azt vegyem be.
Én a xanaxtól kifejezetten fogytam.
Ennyire mások vagyunk.
Igen a Mizapin hatóanyag hízlal...persze, ez is "betegfüggő"!
Valakit meg a paroxát hatóanyaga hízlal...szóval mindegyiknek van kehéje...azért én mégis azt gondolnám, h váltani kellene...
Lehet hogy nagyon naiv vagyok, de én elhiszem amiket írsz.
Ekkora adag gyógyszert valóban isteni csoda túlélni, valószínüleg időben megtaláltak,gyomrot mostak és adtak ellenszert, ezért maradtál meg.
A metroról ( vonatról) pedig egészen eddig azt hittem hogy bomba biztos módja az önkinyírásnak, most ebben a hitemben is meginogtam. :(
Overmind! Jelzem (bár tudom nem rám vonatkozik) én nem kritizállak. Tehát nem én ingem nem veszem magamra:)
1 évvel vagy nálam fiatalabb ha jól láttam az adatlapod. Igazából fogalmam sincs mi késztet egy 24 éves fiatal életerős férfit arra, hogy feladja és a halálba meneküljön, de hidd el hogy nem oldana meg semmit. Van (volt) az ismerőseim között olyan aki öngyilkods lett. Egy 2 éves gyereket hagyott maga után, ja meg a másik 2 gyerekét. És azt is tanultam hogy az öngyilkosok X százaléka figyelemfelkeltésből teszi amit tesz. Tudom ez nem nyugtat meg. Biztos oka van hogy véget akarsz vetni az életednek, megértem én egyetlen egyszer éreztem ilyet, mikor anyukám elment Izraelbe. De mindegy. Ha gondolod olvasd el a naplóm. És szerintem ne csinálj butaságot! Ha valamit pedig nem jól értettem nyugodtan javíts ki! És mégegyszer nyomatékosítanám hogy ÉN NEM AKARLAK BÁNTANI ÉS NEM ITÉLLEK EL, CSAK HA TUDOK SEGÍTEK!
Mondtam az orvosnak, de türelemre intett, illetve írt fel egy másik szert, amitől egy hónap alatt 8 kilót felkaptam.( Mirzaten a neve) Akkor azt mondta hogy mégiscsak a Cipralex a nyerő és ezt szedjem továbbra is.
Szerinte a szorongásom csak lassanként és fokozatosan fog elmúlni, de az is lehet hogy el nem múlik soha, csak csitul, ezzel számoljak.
Jó orvos, de őszintén megvallva ennél kicsit pozitívabb változásra számítottam 4 hónap alatt.
Kedves overmind!
Te azt írsz, amit akarsz, mi azt olvasunk, amit akarunk, Te vállaltad ezt, mikor hozzászóltál a témához. Sajnálom, hogy aki nem ért veled egyet, azt ellenségnek nézed.
Ja és még azt hiszünk el, amit akarunk! Tudod, sok mindent elbír a net!
Üdv
néhány válasz....
Nem árulok gyógyszert már régen.
A metró nem elment hanem nekemment, pontosaban még olyan gyorsan jött az alagút torkolatánál, h nem maga alá lökött hanem maga mellé szóval a fal adta a másikat.
A cipralex igen jó gyógyszer, éppen csak nem működik tőle a cerka...akárcsak a serotortól, anafraniltól...aki meg nem hiszi amiket írok olvasson másik fórumot ne kritizáljon.
azonkívül pedig elég jól tudom mitől lehet meghalni, h nem sikerült sose az isten csodája tényleg.Nem hiszem h 1000mg rivotrilt alkohollal olyan könnyű túlélni, vagy szívgyógyszert...esetleg mikor 40/20-as vérnyomással és 10-es pulzussal száguld velem a mentő.tudom én mit kell bevenni mégsem sikerült sosem.
Megkérdezhetném Tőled hogy mennyi ideig szedtél Cipralexet?
Én is azt kaptam, már 4 hónapja szedem, de a szorongásomra és szoc. fóbiámra bakfittyet sem ér, úgy veszem észre.
A xanax jó volt, csak az volt benne rémisztő hogy drasztikusan emelni kellett az adagot ahhoz hogy hasson.
Ezért is tettem le.
Üdvözlet MIndenkinek aki jelen van:)
Amúgy külön a pánikolásra anno én nem kaptam gyógyszert mert a Cipralex erre is "jó" volt. Mindig a Xanaxot mondta a doktornő. Napi 3X1 a 0,5-ből :S:S:S Lónak való adag, de sose így szedtem. Csak régen, amikor még a rabja voltam:(
Akkor volt, hogy egyszerre 3-at! És nem volt jó!!!
:):):)
Ki tudja, kinek a tanácsát fogadta meg?:)
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?