Véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna...? (beszélgetés)
Szia Sweet Rainbow!
Az írásodból úgy hiszem,hogy jóval fiatalabb vagy nálam /én 38 éves vagyok,17 éves gyermekkel/ és ezért merek "beleugatni" a témádba.
Én egyetértek "mágnes74" hozzászólásával /és a jobbik eset,ha tévedek/... Nem nehéz a pasikat kiismerni,bár tény,hogy kell hozzá némi tapasztalat. Szeretik elhitetni veled,hogy ők aztán NEM AKARNAK,áhh,dehogy rontanának meg... Aztán szépen addig csűrnek-csavarnak,amíg már OTT tartasz...vagy már utána vagy a dolognak,s aztérzed: DE HÜLYE VOLTAM!!!
Légy óvatos! A szép szavak nem mindig valósak...
Üdv.: egy anyuka
Ez akármi lehet, de valszeg kommunikációs hiba, nem értitek meg egymást.
Sok mindent nem tudsz tenni. Ez nem egy kapcsolat, hiszen nem ismeritek egymást, csak fényképről, az meg sajnos semmit nem jelent. Ha visszajön msn-re, próbálhatod tisztázni a szitut, de ez így elég rosszul indul szerintem.
Szia!
Én úgy gondolom, tovább szeretett volna jutni a puszi, ölelésnél. De a neten.
Mivel te nem értetted, vagy nem akartad érteni a célzásait, csalódott lett.
Voltam hasonló helyzetben, engem ridegnek tituláltak, mert nem éltem nemi életet a neten.
Én ezt olvasom ki a történetből, ám ez nwem jelenti azt, hogy valóban ez az ok.
2 hónappal ezelőtt kezdtem el msn-ezni egy sráccal. Jól elbeszélgettünk meg minden, aztán volt képcsere, majd további beszélgetések. Aztán nemrég újabb képet kért rólam, amikoris mondta, hogy milyen szépnek tart meg tetszem neki. Kissé elcsodálkoztam mert még soha senki nem mondta hogy tetszem neki. Aztán részemről is következett egy vallomás, hogy Ő is tetszik nekem. Utána elkezdtünk személyesebb dolgokról beszélgetni, hogy ha majd egyszer találkozunk, akkor lesz puszi, ölelés... Ekkor kérdezte, hogy tényleg benne lennék-e egy találkozásban. Azt feleltem, hogy nem tudom, lehet. Erre ő elkeseredetten, hogy azért ha nem is lesz tali, nagyon örül neki, hogy legalább egyszer beszélhetett velem ilyesmiről. Mondtam, hogy ne keseredjen el, mert még bármi lehet. Aztán következő napokban is hasonló volt a téma, tehát hogy kedvel, meg akár többet is el tudna velem képzelni. Utána újból semleges témák, kicsit mintha nem érdekeltem volna már, rideg lett az elmúlt napokhoz képest. Aztán ma olyanokat mondott, hogy hatalmas falakat építettem magam köré, meg nagyon távolságtartó vagyok, és lehetetlen hozzám közelebb kerülni. Mondtam, hogy mert senki nem is akar közelebb kerülni hozzám és mondta, hogy Ő igenis szeretne, csak nem hagyom...Mondtam, hogy pedig már mióta várok arra, hogy ilyesmit mondjon, tehát hogy akarna tőlem valamit komolyan (mert eddig csak poénosan adta elő). Majd újra a zárkózottságom került terítékre, kialakult köztünk egy kisebb vita, olyan szinten hogy mindketten vittük a magunkét. Majd ezt írta: "na jó látom hiába beszélek. nemérek vele semmit.
akkor zárkózz be teljesen zárj ki mindenkit az életedből ha neked ez jó úgy tuti nem koppansz majd,csak épp egyedül fogod egész életed végigszenvedni,a végén már késő lesz sírni,mert akkor már nem lesz kiút..."
Erre én: attól hogy nem igenlem minden percben amit mond, attól még igaza van a dolgokban, hogy tényleg nem vagyok túl nyitott ember, meg hogy nem hiába beszélt. Erre rá 2 perc múlva kilépett...
Ja és még jóval előtte mondott olyat is, hogy úgy látja már felesleges feljárnia msn-re, és persze mondtam hogy nem felesleges mert szeretek vele beszélgetni.
Félek, hogy tényleg nem lesz már fent. És ezen kívül semmi elérhetőségét nem tudom. Nem akarom, hogy ennyibe maradjon a dolog. :( Mert amúgy elképesztően jófej srác meg kedves, meg nem az a tipikus mai csávó, aki bármit megtesz egy nőért, hanem egyet akar, de azt az egyet komolyan. Tehát nem csak szédítés volt a részéről.
Sosem lépett ki sértődés miatt csak úgy szó nélkül, csak esetleg ha telóról volt fent, és lemerült vagy rohant órára. De most rendesen gépről volt. Tehát nem tudom. :S
További ajánlott fórumok:
- Véget is ért, mielőtt elkezdődhetett volna
- Szeretnék megismerkedni vele, de már azelőtt elszúrtam, mielőtt beszéltünk volna. Mit tegyek?
- Sosem gondoltam volna... mielőtt anya lettem
- Manapság a legtöbb gyerek már azelőtt eladósodik, mielőtt egy fillért is keresett volna.
- Ha felvettem valakit msnre, de letöröltem, mielőtt visszaigazolt volna (nem tiltottam le) akkor megkapta a "kérelmet”?
- Ma mielőtt felmentem volna a netre, google drive-os megerősítést kért a rendszer. Mit jelent ez?