Véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna...? (beszélgetés)
azért van olyan pasi amelyik azt mondja, amit hallani akarsz, hogy aztán megtedd amit akar!!
én belefutottam már nem egy ilyenbe!
Nem is féltem, hogy meg akar dugni. Csak nem tudom, akkor még nem akartam volna talizni, annyi idő után.
Attól nem féltem, hogy nem fogok neki tetszik, mert elméletileg tetszem neki, legalábbis kép alapján.
Azért van bűntudatom, mert nem adtam normális tudtára a közeledésemet. Túl rideg voltam, ezek szerint. Miközben éppen azt gondoltam, hogy nyomulok...
Hát igen, ha érdeklem akkor úgyis keres. Tenni már nem nagyon tudok semmit. Csak ez a fene várakozás...
Én nem értem, h miért kell minden pasiról a legrosszabbat gondolni. Gyerekek még! Az, h találkoznak napközben egy mekiben vagy egy plázában, semmi rossz nincs!!! A fiú osztálytársaidtól, barátaidtól nem félsz, h meg akarnak dugni?
Hát hogy ismerkedjenek meg, könyörgöm??? Nem minden pasinak a dugás az első! De persze óvatosnak kell lenni, pláne az elején, ezért nyilvános helyen talizzatok. És megsúgom, ők jobban félnek sokszor, mint mi lanyok, ha szexre kerül a sor.
Tényleg nem értem, h mitől féltél 2 hete? Hogy nem fogsz neki tetszeni? Akkor 2 hónap múlva sem. Nem jobb, ha hamarabb kiderül?
:)
Lehet,hogy én "naon" maradi vagyok,de nekem az sokk,hogy mi a túróért kell ágyról+sexről pont egy csajnak előhozakodni. Aztán meg "vége,mielőtt elkezdődne"... :) Basszus! Mekkora ellentmondás!
Valami mégiscsak elkezdődött,ha már sex a T'ma. :)
Nem leszek bármire hajlandó, ez biztos.
Az igaz hogy bűntudatom van, de ettől nem fogok neki pitizni ha úgy adódik.
Lehet, hogy csak találkozni akart. De még akkor túl korainak tartottam volna. Most már nem.
Egyébként bennem is az van, hogy én toltam el a dolgot. Éppen ezért bánt annyira, hogy elcsesztem. :S
Ő már felhozta kb 2 héttel ezelőtt a tali lehetőségét, de még akkor nem igazán lettem volna benne. Most már közelebb állok ahhoz, hogy beleegyezzek egy taliba, viszont ha már nem fogok tudni vele beszélni, akkor már tali sem lesz. :S
Ezért is kéne dumálnunk még.
Szerintem ezt te rontottad el. Nem akarok a lelkedbe taposni, de elég jól ismerem a pasikat, barátom is volt rengeteg (barát-barát). Ez a srác csak talákozni akart veled. Egyik pillanatban még húzod az agyát, h mellette alszol, puszi, ölelés, a másik pillanatban meg az sem biztos, h találkozol vele. Miért nem??? Mi rossz van abban??? Ha nem jöttök be egymásnak, akkor az derüljön ki minél hamarabb, amíg nem lesz fajdalmas valamelyiknek, ha vmi nem stimmel. Ez a srác csak meg akart veled inni egy kólát, és te falakat építesz magad köré. Nem küzd tovább érted, mert fogalma sincs, h miért küzdjön. Szerintem 100%-osan igaza volt, bocsi, de ez a véleményem.
Ja, 33 éves vagyok, ha ez számít!
Nemnemnem. :)
Éppen Ő mondta, hogy nem akarna velem lefeküdni csak egy bizonyos idő elteltével. Tehát nem én voltam aki visszakozott a dologtól. Én inkább nem is mondtam erre semmit, csak egyfajta próbaként hoztam fel az ágyas dolgot. És akkor mondta Ő, hogy szó sem lehetne róla még jó darabig.
Én nagyon ajánlom neked,hogy akarj vele személyesen találkozni! Nem buliban,az nem gyere be játék...persze a Te korodban még igen. :) De én akkor is azt mondom,hogy ha kapható kultúrált módon talizni Veled,sőt akarjon Ő TALIZNI,akkor talán megéri a folytatás... De semmiképp sem a neten /max.ha már takarodót fújtak a szülők :)/
HA EZT NEM LÉPI MEG,AKKOR KÁR PAZAROLNOD RÁ AZ IDŐT!
Sok sikert!
Megérzésem: A srác a "mézesmadzag" módszert alkalmazza. Szépen elhúzta az orrod előtt, aztán miután "tisztáztátok" hogy nem ugranál rögtön az ágyba, gyorsan eltűnt. Te izgatott, ideges lettél és kezded magad hibáztatni. Ezek után ha újra közeledik, akkor mostmár simán belemész majd olyan dolgokba is, amit igazándiból nem is akarnál, hogy nehogy megint eltűnjön...
Szóval játszik azért, hogy megkapja amit akar.
Persze nem biztos hogy jók a megérzéseim...
Aki a neten próbál társat találni, az legyen nagyon türelmes.
Ugyanakkor kalkulálja be azt is, de jó vastagon, hogy egy csomó idejét elpazarolja olyan dolgokra, amiknek a valóságtartalmáról soha az életben nem fog tudni meggyőződni.
Szia!
Valóban jóval fiatalabb vagyok Nálad. 16 vagyok. Hát nem tudom... volt már olyanban részem nem is egyszer, hogy kibukott 1-2 nap elmúltával, hogy dugni akar a csávó, és aztán nyilván lapát. Meg nem is beszélnék vele ha ilyennek tűnne. Vagy bármi jelét adta volna. Ma is nagyon kedvesen próbálta magyarázni, hogy legyek nyitottabb ember meg stb. Persze ettől még benne van a pakliban az is, hogy tényleg olyan mint az átlag... Nem tudom. De ha nem beszélünk már többet, akkor nem is fogom megtudni. Viszont ha beszélnénk akkor meglenne az esélye, hogy kiderüljön, tényleg rendes srác, és nem a szex lenne a célja, és még akár bármi lehetne is belőle...
További ajánlott fórumok:
- Véget is ért, mielőtt elkezdődhetett volna
- Szeretnék megismerkedni vele, de már azelőtt elszúrtam, mielőtt beszéltünk volna. Mit tegyek?
- Sosem gondoltam volna... mielőtt anya lettem
- Manapság a legtöbb gyerek már azelőtt eladósodik, mielőtt egy fillért is keresett volna.
- Ha felvettem valakit msnre, de letöröltem, mielőtt visszaigazolt volna (nem tiltottam le) akkor megkapta a "kérelmet”?
- Ma mielőtt felmentem volna a netre, google drive-os megerősítést kért a rendszer. Mit jelent ez?