Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
A bajok nem értek véget. Erzsébetke keservesen sírt, mert az anyja érte jött és el kellett mennie. Miki is zokogott, egymás kezét fogták és próbáltam megértetni vele hogy Erzsébetke egyelőre nem jöhet. Remélem az anyja elhozza.
Miki most eszeveszettül írja az új novelláját, az Add vissza a tévémet! és aggódok érte. :(
Szerintem ők tudják mennyi mindent nem írtál le, amit megosztanak veled. Mi nem tudjuk mi szokott még történni ilyen összejöveteleken.
De szerintem nem is bánjuk. Így sem tudom elképzelni, hogy tudtál szert tenni ennyi emberre, aki fullba nyomja a kretént.
Ja, te is azért írogatsz?
Ezek a hülye nemszabadjaid,
Dehogynem szabad lebeszélni. Főleg ha meg is akarja osztani, annál inkább le kell beszélni. Szénné égeti magát, de ha ez a fontos...
"Én is büszke vagyok az én fiamra, pedig nem is próbál verset írni.
Ha megtenné és ilyesmit írna, én lebeszélném róla."
Bárki aki akar azt ír amit akar, és erről nem szabad lebeszélni. Főleg ha meg is akarja osztani.
Taxi Taxi
Én is büszke vagyok az én fiamra, pedig nem is próbál verset írni.
Ha megtenné és ilyesmit írna, én lebeszélném róla.
Van az úgynevezett költői szabadság, hogy a nyelvvel játsszon a költő, de ehhez költőnek kell lenni.
Mikinek jobban hasznára válna, ha megmagyaráznád neki, hogy maradjon a reális magyar szókincsnél. Hátha ezzel viselkedésben is közelebb jutna a valósághoz.
Ez a vers úgy készült, hogy adva volt egy mű, amit lefordítottak egy bizonyos külföldi nyelvre, majd azt a google segítségével ismét magyarra?
Csak azért, mert nagyjából ilyen a hangulata és a nyelvezete is.
Ha a sziklás hegységek, ügyek, betegségek itt vannak.
Akkor ám ügy is van, nem kevéske.
Világos, ha a Sziklás Hegység idejött, akkor van ügy. Amíg nem jön (vagy még nem ért ide), akkor nincs ügy.
Marginális Margit, ezt amúgy is te ötlötted ki.
A varrónők jának a varrodába dolgozni, se nem irammal, hanem busszal.
A szfultens, az a konzulens unokaöccse?
Nagyon kevés filmnek nézhető a második része, a többiről nem is beszélve.
Ne kisértsük a sorsot.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?