Van/volt-e gyerekeiteknek valamilyen tárgy(pl.maci, takaró), ami nélkül nem tud/tudott elaludni? (beszélgetés)
Szióka!
Nálunk is dettó ugyan így megy!
Maci+újszopi szinkronban. Mosás+szárítás csak alvás alatt, különben balhé van! A múltkor hamarabb ébredt, mint ahogy maci kijött volna a mosógépből, ebből rettenetes ramazuli lett!!! Nálunk a mosást és szárítást fésülés követi, akkor jó sima lesz! Ja, és kellemes illatú öblítővel "puhítom" a macibundát! :)))
Sziasztok!
A kisfiam 6 hós kora óta(most 17 hós)alszik a macijával,bár akkor még nem volt függő,de rá pár hónapra már igen.Egyre jobban nem bírja hanyagolni,mindenhova visszük,ha vész van macika segít=megfogja a bojtját a sapiján és szopizza az ujját.Ha nem az ujját,akkor a bojtot,ami a lassan 1 év alatt kb a 4.,mert a sok szájbavételtől brutál módon nézett ki.Kimosni úgy tudom,hogy megszáradjon mire alszik.Nélküle nem megy neki:)
Szerintem ez aranyos dolog:)
Lányomnak egy zsebkendője volt. Az az egy volt csak jó, az évek során pókháló vékonyságúra kopott.
A fiam egy valaha jobb napokat látott felgombolható szőrmegallérral (cica) volt összenőve. Vinni kellett gyerekkel együtt bölcsibe, oviba. Első osztályos volt a fiam, amikor nem rég megboldogult Néró kutyánk hozzánk került mint kis félénk, síró-rívó kölyök. Istvánka annyira sajnálta a kutyust, hogy neki ajándékozta féltve szeretett, az akkorra már inkább egy sodrott kötélre hasonlító "cicát".
Az én fiam áprilisban múlt 16 éves, de még mindig azzal a kispárnával alszik, amivel tipegő kora óta.
Ne tudjátok meg hányszor lett megvarrva, mosva...stb.
Többször hozta vissza a szemetesből! :DD
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Óvodakezdés előtt adtok valamilyen vitamint a gyerekeiteknek?