Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vannak-e még házias otthonszerető lányok? fórum

Vannak-e még házias otthonszerető lányok? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
101. Living Dead (válaszként erre: 99. - Gribedli***)
2013. aug. 22. 11:42
Pontosan, először a külsőm nyeri el a tetszését, csak aztán eszik a főztömből. Hogy mindkettő a kedvére van, az már az uram szerencséje :)
100. gribedli*** (válaszként erre: 96. - Kszb)
2013. aug. 22. 11:40

Te ceda! Deliiig??:D

En 7:30, hetvegen 8:00, kulonben a kutya szegeny ehen doglik, ha en nem kelek fel. Viszont cserebe 10-ig van 2 nyugis oram reggel amig senki sem zavar hetvegen es megnezhetem a musorokat gyorsban, amiket het kozben felvettem, vagy csak kiulok a teraszra es elvezem a csendet;)

99. gribedli*** (válaszként erre: 97. - Living Dead)
2013. aug. 22. 11:38
Igen, mellesleg tudok dolgokat de erdekes modon, nem ezekre figyelt fel a parom anno, hanem a labaimat es a cipomet nezte ki maganak...sajna, en nem tudom nem realisan latni ezt az oldalat, hiaba is romantikus meg minden, csak a kulso volt a lenyeg, ahol kattant a mechanizmus:))))) persze, ha semmi mas nem lenne mogotte, akkor cseszhetnem, viszont egy jo kulso nelkul meg cseszhetnem amit tudok, mert a kutya se lenne ra kivancsi. Szerintem. Aztan mindenki gondoljon errol amit akar, en szemely szerint vizualis tipus vagyok, hiaba vagyok no, szoval meg a nokben sem lehet bizni ilyen teren:D
98. gribedli*** (válaszként erre: 95. - Tücsimücsi)
2013. aug. 22. 11:34
Basszus, kezded megdonteni a hitem! En is azzal foglalkozom mindig...csak nem cicababanak kellett volna mennem?:DDD
97. Living Dead (válaszként erre: 95. - Tücsimücsi)
2013. aug. 22. 11:28
Még az sem gáz, ha a férj nem vár el mást, csak azt, hogy "szép legyen". Amíg mindkét fél elégedett az adott életstílussal, nincs gond :)
96. kszb (válaszként erre: 83. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 11:22

te, én évek óta vagyok a párommal, egy ideje együtt is élünk. Bizony, ha szabin vagyok, akkor szép számmal előfordul, h délig, vagy késő délelőttig alszok :) Délután is van idő, és bizonyos dolgok nme szaladnak el, megvárnak, míg megcsinálom :) Ráfeszülni nme fogok semmi ilyenre. Ha este 9-kor mosogatok el, kinek ártok vele?

Sőt, amikor dolgozok, és hazaérek a munkából, van, h ledőlök 1-2 órára- van, h szundizok is- és utána kezdek el pakolászni, mosogatni, stb.

Ezek annyira mellékes dolgok, ha 2 ember amúgy meg jól megvan.

Nálunk pld rendszeres, h a párom porszívóz fel, és mos fel a lakásban. Meg tudja csinálni, az idejébe belefér, uhogy ha olykor rinyál is érte, gyorsan belefojtom a rinyát. Sok más dolgot meg kizárólag én csinálok meg. Pakolok utána én is, meg ő is pakol énutánam. Ezt az együttélésünk során alakítottuk ki így, vagyis a sors így alakította. Ettől még nme érzem, és nme is gondolom magam trehány disznónak, vagy háziatlannak, mert a párom is végez házimunkát. Hol van az kőbe vésve, h ezek csak női melók?

95. tücsimücsi (válaszként erre: 94. - Gribedli***)
2013. aug. 22. 11:21

Én úgy értettem, hogy állandóan azzal foglalkozik, hogy ő hogy néz ki.

Ez nem egyenlő azzal, hogy a feleségnek csúnyának kell lennie:)

94. gribedli*** (válaszként erre: 93. - Tücsimücsi)
2013. aug. 22. 11:14

Ezt kikerem magamnak:))))

Es feleseg vagyok, szoval nekem nem egyertelmu, hogy aki szep az ne lenne felesegnek valo. Meg mindig azt gondolom, hogy valamit takargat a srac, amugy is, nem mindent szoktak anyuval megbeszelni es ez igy jo. Keresgeljen es majd talal.

Es a kulsorol annyit, hogy igen, fontos, hogy akivel agybabujsz, elvezd a kulsejet is. Persze, van egy rakas mas fontos dolog is, de ha neki szamit a kulso akkor keressen olyat, nem kell alabb adnia ebben

93. tücsimücsi (válaszként erre: 92. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 11:07
Nem lehet hogy a fiadnak a külső is a legfontosabbak közé sorolható? Gondolok itt arra, hogy talán eddig cicababákkal próbálkozott. Legalábbis amilyennek leírtad a lányokat, úgy képzeltem el. Az olyanok tudod nem feleségnek valók.
2013. aug. 22. 11:03
Hát ez az...hol keresgéljen? Nem csinálhat műsort, hgy "Házasodna a ....!"
91. be749d73f9 (válaszként erre: 1. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 10:52

Vannak, csak azokat nem sokba nézik...

Nem jó helyen keresgél!!

90. gribedli*** (válaszként erre: 85. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 10:21

En azert meggondolnam az osszekoltozest a helyeben, es ha pedig annyira szeret vkit es az a vki meg annyira ruhell takaritani, felvesz egy takaritonot, akinek megmondja, hogy jojjon reggel 8-9-re, igy aranyszive a csaj sem tud delig aludni mert "meglepeteeees!!!":DDD

De tenyleg, ha jon valaki idegen,pl kisebb a kesztetes a bugyit sarokba dobni...

89. Living Dead (válaszként erre: 88. - Gribedli***)
2013. aug. 22. 10:19

Jawohl, én is így gondolom.

Meg manapság szerintem ezen az anyagiasságon nem is kéne annyit rugózni, hiszen azok az idők rég elmúltak, amikor az asszonynak otthon volt a helye és kuss a neve; bizonyos elvárásai, szükségletei mindenkinek vannak, akár nő, akár férfi. Más, hogy ezek a szükségletek előteremthetőek-e, vagy sem.

Az is gáz, ha már egyezkedni kell, alapjáraton az az optimális, amikor sakkozás helyett csak úgy lazán összeszokik a pár :) De persze jobb tisztázni, mielőtt pofáraesés lesz.

88. gribedli*** (válaszként erre: 84. - Living Dead)
2013. aug. 22. 10:10

Ez igaz, minden korosztalyban van ilyen. Amugy meg en nem tartom akkora hatranynak, en is anyagias vagyok, sot, a szakmam is penzzel kapcsolatos. Nincs ebben semmi rossz, a penz az egy eszkoz es kesz, oda kell tenni, ahol a helye van:)

En inkabb azt mondom, akinek van penze, megnezi mire/kire kolti, es ha egy anyagias kozpontu kapcsolatrol van szo, barmelyik korosztalyban legyen is az, ha mindket fel megtalalja az elvarasait, teljesen oke.

Ha ferfiszemmel neznem, ugy gondolnam, ezt az elejen kozolnom kellene, hogy hajlando vagyok fizetni minden biszbaszt, de cserebe legyen meg az is amit en elvarok, ennyi. Sztem hulyeseg is osszekoltozni valakivel, akivel ezt nem tisztaztuk.

87. Living Dead (válaszként erre: 86. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 10:01

Nem gond, csak hisztis vagyok az általánosításokra :)

Az meg természetes, hogy Neked az a fő, hogy a fiad boldognak lásd,- és ne csak lásd, hanem tényleg az is legyen.

A lényeg, hogy (saját ismeretségi körömből kiindulva, ahol van mindenféle végzettségű 20 és 30 közt) főként nem az említett kategóriába tartozó lányok vannak, úgyhogy a fiadnak is van még remény :)

86. gyöngyi (válaszként erre: 84. - Living Dead)
2013. aug. 22. 09:55
Bocsi:tényleg nem akartam így fogalmazni, én is utáltam ezt 30 éve...csak nem tudtam jobban körülírni a problémát.
85. gyöngyi (válaszként erre: 81. - Gribedli***)
2013. aug. 22. 09:54
Tudod nekem nincsenek elvárásaim csak látnám boldognak a fiamat. Én elfogadtam a menyemet is,együtt jártunk vásárolni, fodrászhoz stb. Nem nekem kellett megfeleljen, de mégsem ezen múlott.(Nyilván egy rossz házasságnál mindkét fél hibás necsak őt hibáztatom.)
2013. aug. 22. 09:53

Úgy amúgy sikítófrászt tudok kapni ettől a "mai lányok" sztereotípiától. Én is annak mondhatom magam, és tény és tagadhatatlan, hogy szép számmal vannak anyagias és csak a külsőségekre adó hölgyikék (de melyik korosztályban nem? Egy negyvenes nő nem lehet ilyen?) Az ismeretségi körömben pl. egy sincs, habár egy kivételével mind el is keltünk.

Nem lehet, hogy az említett fiatalember mégiscsak a "mai lányokra" bukik?

2013. aug. 22. 09:51

Nem mos rájuk, azt azért mégsem...de takarít és pakol az után is aki nem is dolgozik, mert mondjuk nyári szünet van a főiskolán.Nem arról van szó, hogy cselédet keres csak olyat aki a munka felét legalább megcsinálja. Nem 1-2 hét alatt lesz vége a kapcsolatainak, egy darabig szelíden próbálja rávenni őket néni rendrakásra.

Ő reggel korán (4) elmegy dolgozni ezért viszonylag hamar haza is ér, a legtöbb nő dél körül még aludt, mire ő hazaért.

82. gribedli*** (válaszként erre: 80. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 09:25

Szoval akkor nem rogton ilyenek csak nem annyira szerelmesek, hogy a dologert megerje ennel jobban pedalozni. Azert remelem, a fiad csak nem mossa ki a bugyijaikat??:))))

Masik dolog, hogy ennyi ido alatt mar ossze is is cuccolnak, hogy szembesul mindezzel? Nem tul korai?

81. gribedli*** (válaszként erre: 78. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 09:22

Ertem, de ha vannak anyagi elvarasai amit pedagogusi fizubol nem tud eloteremteni, akkor van valami csere-ajanlata, ugy ertem, valami olyan, amivel ezt kompenzalni is tudja, hogy csoro?? Ertem ez alatt, nagyon intelligens, vagy nagyon jo az agyban, nagyon szep, vagy nagyon jo a tarsasagaban lenni vagy nagyon hazias stb.?

Mert elnezest kerek, de ha valaki kimagaslo egy dologban, es az elvarasaihoz talal is egy "szponzort", en nem tudom elitelni. Az olyanon szoktam kiakadni, amikor valaki egy atlagon kivuli pasasra vagyik de sajat maga meg nagyon is csak atlagos...

Neked az jelent problemat, hogy nagyok az elvarasaik, vagy az, hogy ehhez kepest ok nagy nullak?

80. gyöngyi (válaszként erre: 77. - Gribedli***)
2013. aug. 22. 09:11
Igazad van volt is átváltozás, de 2-3 hét alatt vissza is változik olyanná, aki még a saját bugyiját sem mossa ki és a meleg kaját is csak a gyrosostól ismeri.Tényleg nem szakácsnőt meg mosónőt keres...
2013. aug. 22. 09:08

Biztos, hogy vannak. Az is lehet, hogy a kedves fiad rossz helyen keresgél, vagy egészen egyszerűen nem is azok jönnek be neki. :)

Nem csak te szeretnél neki más stílusú nőt?

2013. aug. 22. 09:08
az a fura, hogy vannak az ismeretségi körömben, munkahelyemen egyedülálló lányok, de be sem merem őket mutatni, mert tudom, hogy milyen igényeik vannak főleg anyagi téren és a szórakozás tekintetében.Van olyan, aki elvárja a pasitól és ezt hangoztatja is: a külföldi nyaralást, vacsorákat elegáns helyen, welness hétvégéket...Közben ő ugyanolyan keveset kereső pedagógus, mint én vagyok.
77. gribedli*** (válaszként erre: 74. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 09:05

Azert valami biztos van a hatterben, valami olyan, amirol nem beszel. Nem hiszem, hogy a mai lanyok ennyire lustak lennenek, ez annyira nem korfuggo, amugy is, ha egy no szerelmes, barmit meg fog tenni, hogy kedveskedhessen neki, szoval akar egy nem hazias csaj is hirtelen" atvaltozik" legalabb arra az idore, amig nagy a szerelem:)))

Ilyenek vagyunk. Gondolom, van a hatterben valami, ami elkeruli a figyelmedet, vagy o nem tudja rendesen felmerni a szitut, vagy inkabb valami mas, a viselkedeseben, amivel azt a tipust vonzza be, vagy keresi, amelyik pont csalodast okoz neki mindig. Bar ezt sem ertem, mert mint mondtam, rovid idore, amig vki szerelmes, tud nagyon maskepp is viselkedni, ertsd, egy nem hazias csaj tud nagyon pedalozni. Az, hogy mar az elejen sem ilyenek, nekem furcsa...

76. gribedli*** (válaszként erre: 72. - Mazsinka)
2013. aug. 22. 08:56

Ez egy marha nagy sztereotipia, hogy elsore, kulsorol ki lehetne szurni, ki a hazias es ki nem...

Nehany randi utan, abban benne vagyok, jol celzott kerdesekkel oke:)

Pam Anderson spec maga takarit, es tele van szilikonnal...

De hetkoznapi peldak is akadnak, a legtobb hazias no ma mar eleg trendi is, nem otthonkaban szoktunk fozni, takaritani, bevasarolni:DDD

75. Fiúsmami (válaszként erre: 74. - Gyöngyi)
2013. aug. 22. 08:22
Tény és való nincs könnyű helyzetben.Sem ő sem a vele egykorúak.Nekem van 4-5olyan 30on felüli egyedülálló ismerősöm akik hasonló szituban vannak.Sajnálom őket.Nincs jó recept.
2013. aug. 22. 07:52

Nem jár bárokba, sem discoba...nagyon kevés a hely ahol ismerkedni lehet manapság. Az működne, ha ismerősök bemutatnának egymásnak fiatalokat, de az ő barátai már mind házasok vagy ők is egyedülálló pasik.

Leehet indítok egy új fórumot hol ismerkedjenek a fiatalok címmel...(Vicc volt!)

73. Fiúsmami (válaszként erre: 72. - Mazsinka)
2013. aug. 21. 21:23
Tényleg csak viccből,és a fórumindító meg ne sértődjön,nem a fián viccelődök csak a szitun.Ismerkedés első estélyén megkérdezi te mivel szeded ki a málna foltokat,rossz válasz esetén dobja a csajt :).
2013. aug. 21. 19:31
Elképzelem a helyzetet, amint a fiad egy szórakozóhelyen, bárban, akárhol ismerkedik, felméri a terepet, kiszúrja az esélyes lányokat, majd kezdeményez, ismerkedik. Ha eddig olyanok akadtak a horgára, akik pénzéhes macák, nem tudnak, nem szeretnek főzni, mosni, takarítani, nem háziasak, akkor valószínűleg nem látja a fától az erdőt. Azért már többnyire elsőre ki lehet szúrni, ki az, aki otthon érzi magát a konyhában, ha már ilyet keres. Nyilván nem az agyonszolizott, műmelles, sekélyes nők ezek. Néhány randi után azért ez mégiscsak kiderül, még akkor is, ha adott esélyt az ilyen nőknek is. Van egy sanda gyanúm, miszerint a fiad mégiscsak jobban szereti a cicákat, mint a háziasszonyokat. Aztán utólag kapálózik, hogy zsákbamacskát vett. Bár nem szeretnék sztereotípiákba belemenni...
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook