Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van profi séf közöttünk? fórum

Van profi séf közöttünk? (beszélgetős fórum)


18. o.andi
2010. jan. 19. 04:58
jó kis fórum:_)
2009. dec. 29. 00:49

Megéheztem!

Nyáron nagyon szeretem a pácolt,grillezett húst,kovászos uborkával,héjjában sült burgonyával.

16. zebracsikó (válaszként erre: 15. - D4b0dd2692)
2009. dec. 29. 00:26
vajas tört krumplit vagy steak-burgonyát
15. d4b0dd2692 (válaszként erre: 14. - Zebracsikó)
2009. dec. 29. 00:20
Milyen köretet készítesz hozzá? Fűszeres sztékburgonyát,salátával?
14. zebracsikó (válaszként erre: 13. - D4b0dd2692)
2009. dec. 29. 00:09

abszolút.

kapható minden nagyobb közértben, kotányi is-talán üveges verzióban inkább.

13. d4b0dd2692 (válaszként erre: 11. - Zebracsikó)
2009. dec. 29. 00:08
Finom lehet! A mustáros,borsos dolgokat nagyon szeretem!Könnyen hozzájutok a zöldborshoz? A Kotányinak van?
2009. dec. 29. 00:01
de többféle receptet találsz a neten, van paradicsom-alapú is
2009. dec. 29. 00:00

én így szoktam kb:


Zöldbors mártás

Mártás:


1-2 evõkanál mustár

8 cl konyak

4 dl tej

4dl tejszín

A zöldbors mártáshoz serpenyõben vajat olvasztunk, ebben a zöldborsot kipattogtatjuk (addig pirítjuk, míg elkezd pattogni). Kevés liszttel megszórjuk, tejjel és tejszínnel felengedjük, kiforraljuk. Sóval, mustárral, kevés konyakkal ízesítjük

10. d4b0dd2692 (válaszként erre: 9. - Zebracsikó)
2009. dec. 28. 23:57
Leírnád?
9. zebracsikó (válaszként erre: 7. - D4b0dd2692)
2009. dec. 28. 23:57
én szoktam csinálni
8. d4b0dd2692 (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2009. dec. 28. 23:57
Közepeset is szokott sütni.
7. d4b0dd2692 (válaszként erre: 2. - 480a1bea09)
2009. dec. 28. 23:56
Tudod,hogy készül a zöldbors mártás?
6. zebracsikó (válaszként erre: 5. - D4b0dd2692)
2009. dec. 28. 23:55

amit gordon csinál, az mindig véres

én medium well szeretem

2009. dec. 28. 23:53
Szoktam nézni Gordon Ramzit,de nem tudom elhinni,hogy puha és omlós lesz a marhahús,(vagy kacsa)pár perc sütés után!De nem is pácolja elő.Próbálkozni kell,azt hiszem.
2009. dec. 28. 23:52

már én is gondoltam hogy megkérdem a szakácsot, de tuti úgyse mondja el :)

Én a champion nevű sport pubban vagy étteremben ettem isteni stéket.

3. zebracsikó (válaszként erre: 1. - D4b0dd2692)
2009. dec. 28. 23:50

na, ez engem is !!

egy heti pácolás után is sikerült keménynek maradnia


a kedvenc éttermünkben, a Pampas-ban (AJÁNLOM!) szarvasbélszínt szoktam enni, olyan puha omlós, mint a vaj, pedig én nem véresen kérem!


Rejtélyes nekem is.

2009. dec. 28. 23:47
hát én nem vagyok profi, sőt még séf sem, de ugy tudom igaz finom stéket marha bélszínből lehet készíteni És nagyon forró serpenyőben ici pici olajjal kell megsütni, hirtelen. És ami tuti hogy zöld bors (és nem borsó :)) mártással nagyon isteni!!!
2009. dec. 28. 23:33
Az igazán finom szték titka érdekelne,többek között!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook