Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie? (tudásbázis)
Schüssler szerint minden betegség vagy negatív tünet egy bizonyos ásványi anyag hiányára vezethető vissza. Ezért létrehozta a homeopátiás hígításban használandó sótablettáit, amit szerinte minden betegségre, kellemetlenségre lehet használni. Van 12 alapsó (ezeket nyelv alatt szétolvadni kell hagyni), meg mindegyikhez tartozik egy krém, amit külsőleg kell használni. Nem homeopátiás amúgy, csak hígításában hasonlítanak a sók a homeopátiás bogyókra. Nyálkahártyán átjutva sejtszinten pótolják a hiányzó ásványokat. A narancsbőr pl. silicea hiányra utaló jel,amit ha pótolunk, elvileg eltűnik a narancsbőr. Persze sok folyadék, kevés állati eredetű élelmiszer és rendszeres torna is bejátszhat.
A Silicea jó narancsbőrre, ráncokra, hajhullásra, lógó bőrrészekre.
scüssler-sok.com honlapon bővebb infó van rajta.
Én még most ismerkedem vele, de nagyon meggyőzőnek tartom.
nem az a lényeg??? :)
szép a kutyád! nekem is buldogom van, csak az enyém csajszi
elektromos?
hát lehethogy rázni rázod,de mit???
faxa...:(((( ajándék lónak...
azt hittem későn szóltam és lejárt a garancia! pedig a műszaki dolgokra 2év gari van....jahh..hogy nem vagyok elektronyos....
ajándékot nem illik visszavinni,igy szépen rád ragadt!
mármint a narancsbőr
Tetszik ez a fórum:)
Visszatérve a narancsbőrre... a sok folyadék és a torna nekem miért nem használ??? Mióta szedem a fogamzásgátlót azóta van a hátsó combomon narancsbőr:( (fél éve)
és én???
kimaradok?
hát énis korán szültem!!!
látod??? tudtam mikor kell az urammal kettecskén pihizni:)
korán jött a szerelem:)))))
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti divat?
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kinek tűnt el a narancsbőr és hogyan? Akinek 2.-3. fázisú volt.
- Avonos narancsbőr elleni krém, a terhességi csíkokra való krém valakinek hatásos volt?
- Van valaki, akinek a paleolit táplálkozástól megszűntek a depressziószerű tünetei?