Van itt valaki Nagytarcsáról vagy Kistarcsáról? (beszélgetés)
Ha minden jól megy mi is költözünk Párommal Nagytarcsára, olvasgattam lentebb, hogy nyugis, aminek nagyon örülök, vidékről megyünk fel, itt is nyugalom van, ez van megszokva. :)
A közlekedés jó arra felé?
Na, jó későn találtam erre a fórumra...
Remélem, Hercegnő, még benézel ide :)
Nagytarcsán lakunk, kisgyerekkel. Ti mikor költöztök? Vagy már itt laktok? Melyik részen?
Gratulálok. Igen akár hányszor megyek én is segíteni Páromnak Nagytarcsán ott is mindig nyugalom van, jó levegő.
Bármiről írhatsz amiről van kedved.
Szia,
Remélem leszünk egy páran, mert én se nagyon futottam össze még környékbeliekkel hoxán...
Mi kistarcsán építkeztünk, 2007ben lett kész a ház. szeretünk itt lakni. Csendes, nyugis, jó levegő és jó közlekedés :)
van egy 4 éves lányom és jól látod, májusban érkezik a kisöcsi :))
Nem tudom mit írjak még... :P
Facebookom van, de elég ritkán használom...
Szia Kedves Judy!
Mi a Párommal most építkezünk Nagytarcsán, most még inkább Gyöngyösön lakunk, de már nem sokáig. Remélhetőleg idén vagy ha nem akkor legkésőbb jövő nyáron kész lesz a házunk. Gondoltam addig szeretnék ismerkedni a környékbeliekkel, mert senkit nem ismerek még ott. Köszönöm, hogy írtál, ha van kedved írj magadról egy pár mondatot. Facebook-on is fent vagyok megtudsz találni ha van Neked.
Szia,
Kistarcsáról vagyok :) Te merre laksz? Üdv, Judy
Szia!
Én ugyan nem kistracsán lakom,de sokat vagyok ott,ott dolgozom.Ugyanolyan kutyusunk van:-)Fekete törpetacskó:-)
További ajánlott fórumok:
- A kistarcsai kh.-ban tud e valaki JÓ nőgyógyászt ajánlani?
- A Kistarcsai kórházban ha nincsen orvosod, akkor már egy semmi vagy?
- Valaki szült már Dr. Alexander Wamalánál a kistarcsai kórházban?
- Volt valakinek Kistarcsán Sárközi Anikó a fogadott szülésznője a közelmúltban?
- Uzsoki - Bajcsy avagy Kistarcsa Szülészet?
- Kistarcsa Auchan liget vagy Nagytarcsa a jobb hely?