Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A kistarcsai kh.-ban tud e valaki JÓ nőgyógyászt ajánlani? fórum

A kistarcsai kh.-ban tud e valaki JÓ nőgyógyászt ajánlani? (beszélgetős fórum)


1 2
37. mel81 (válaszként erre: 36. - Judy1974)
2010. dec. 9. 15:49
Én ott egy színesbőrűt ismerek, aki az az igazi étcsoki bőrszínű. Nyáron érkezett a kórházba állítólag Komlóról. Nagyon kedves, mosolygós, nekem is nagyon szimpatikus volt.
2010. dec. 9. 12:05
A húgom 10.29-én szült Tarcsán. Ügyeletre estünk be, nem volt orvosa, az ügyeletes doki egy szinesbőrű orvos volt.... le a kalappal előtte, úgy viselkedett mintha 9 hónapig járt volna hozzá a testvérem. Sajnos nem tudom a nevét, de ha vkit érdekel megkérdezem. Tesóm kontrollra is hozzá ment, és mostantól ő a nőgyógyásza. Csak jó tapasztalat!
35. Butterfly4444 (válaszként erre: 30. - 48bf8c027e)
2010. dec. 4. 11:53
Most úgy tudom 5000 ft.
34. ildi88 (válaszként erre: 25. - Katus3)
2010. nov. 23. 11:12
Sziasztok! Én nemrég szültem második gyermekemet Kistarcsán és a szülőszobai tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Nem volt fogadott orvosom, csak szülésznőm (Éva), úgyhogy, mikor magzatvízcsorgással jelentkeztem a szülőszobán, kissé tartottam a fogadtatástól. Szerencsémre a szülésznőmet ott találtam, az ügyeletes orvos is kedvesen fogadott. Megvizsgált, elmondta, hogy nagyjából mire számíthatok, mi fog történni az elkövetkező órákban. Nagy meglepetés nem ért, hiszen nem először szültem. Viszont az ügyeletes orvos (dr Takács) nyugalma, alapossága meglepett, hiszen akkor éppen 4 szülőszobán is vajúdtak és még a mentősök is sorban álltak az ajtóban. Nem jópofizva, viszont szimpatikusan annyi tájékoztatást adott nekem és a szülésznőmnek, amennyi ideje volt, azután ment tovább. Aznap éjszaka négy szülés volt, mindegyiket ő vezette, néha szinkronban, 2 szülésznővel. Semmilyen kapkodást, ordibálást nem hallottam ezalatt, a doki és a szülésznők, csecsemősök profi módon, összehangoltan végezték a munkájukat. Néha annyira belefeledkeztem a csodálkozásba, hogy saját fájásaimat percekre el is felejtettem. Hiába akartam a doktor úrnál megszülni, sajnos az én vajúdásom nem haladt olyan gyorsan, hajnalban bekötötték az infúziót és csak délre tudtam megszülni. A doki reggel még időt szakított rá, hogy megnézzen, (pedig akkorra már ismét telt ház lett a szülőszobán) sajnálkozott, hogy át kell adnia. Délben szültem meg, gyakorlatilag két szülésznőnél, meg egy gyakornoknál, de ezt nem akarom részletezni, a kisbabám gyönyörű és jól van. Takács doktor viszont meglepetésemre következő nap meglátogatott az alapítványi szobában, megkérdezte, hogy érzem magam, van-e valamilyen panaszom. Ez igen jól esett. Mint utóbb megtudtam, a nem kezelt hüvelygyulladásom volt a korai burokrepedés oka és emiatt volt az elhúzódó, infúziós vajúdásom. Ezt utólag is megköszönöm majd az állami orvosnak. Ha szülök még egyet, valószínűleg nemcsak szülésznőt, hanem orvost is fogok választani.
33. katus3 (válaszként erre: 32. - 48bf8c027e)
2010. okt. 19. 15:01
Akkor jó, én is arra válaszoltam,csak én úgy tudom,az alapítványi szoba az,ami a PUR részleg mellett van,közvetlenül a szülőszoba részleg előtt. Én ott voltam.
32. 48bf8c027e (válaszként erre: 31. - Katus3)
2010. okt. 19. 09:16
Igen arra.
31. katus3 (válaszként erre: 30. - 48bf8c027e)
2010. okt. 19. 07:37
Te most a privát szobára gondoltál ugye???
30. 48bf8c027e (válaszként erre: 29. - Katus3)
2010. okt. 19. 07:11

Köszi!

Remélem valaki tudja majd, hogy idén mi a tarifa.

29. katus3
2010. okt. 18. 14:57
6 éve 3000 volt,most sajnos nem tudom.
2010. okt. 18. 12:22

Sziasztok!

Tudja valaki hogy mennyibe kerülnek az alapítványi szobák?

27. katus3 (válaszként erre: 26. - Andi6020)
2010. szept. 15. 10:57
Így van. Akkor Te is erre laksz valahol,amerre én?
26. andi6020 (válaszként erre: 25. - Katus3)
2010. szept. 14. 16:15

Én is ott szültem, Fábián Istvánnál. Szuper doki. Akkoriban Ő is rendelt Gyömrőn.

De igazad van, a koraszülött osztályon dolgozó nővérek FANTASZTIKUSAK!!!! Nem tudom, hogy csinálják, emberfeletti a munkájuk. Nem is munka az, elhivatottság! Le a kalappal előttük!

25. katus3
2010. szept. 14. 10:50

Sziasztok! Én kétszer szültem ott,ügyeletes orvosnál! Első alkalommal egy fiatal dokit kaptam(Gonda Zoltán), le a kalappal előtte! Segítőkész,kedves volt,szülés után is minden nap érdeklődött,és megpróbált másik szobában helyet keresni,mert én voltam a "kisebbség" abban a bizonyos kórteremben,kinéztek onnan.

Fiamat is ott szültem,szörnyű volt.Valami Erika volt az orvos,le sem sz..tak. Egyedül voltam a vajúdóban,férjemet hazaküldték,mert úgysem lesz szülés, kaptam infúziót hogy leállítsák,mert csak 30 hetes voltam,és otthagytak. Hiába mondtam hogy egyre jobban fáj,azt mondta a szülésznő,ez a monitoron nem látszódik. Mikor már nagyon azt éreztem hogy wc-re kell mennem,kikötötték az infúziót,és kiengedtek. Az már a tolófájás volt,mire a mosdóból kijöttem,a gyerek feje már félig kint volt. A vizsgálóban szültem meg! Jött a szülésznő,és lecseszett hogy miért nem szóltam. Persze egy forintot sem kapott,onnantól a köszönésemet sem fogadta! Tudjátok miért szülnék mégis ott újra? A koraszülött osztály miatt! Tőlük kötelességtudóbb,segítőkészebb emberekkel még nem találkoztam. Kedvesek,rendesek,imádják a gyerekeket mind a heten. Többel még 3 év után is tartom a kapcsolatot. A két szülés között eltelt 3 év,és felismertek azonnal,ami jól esett.:-) A gyerekorvos is egy tünemény,most rendel Gyömrőn is ,és ha kell,oda viszem a gyereket,mert tudom hogy ő érti a dolgát.

24. doresz88 (válaszként erre: 23. - 000Évi000)
2010. szept. 14. 10:40

Mondjuk a kicsikkel tudom hogy gyorsan végeznek. Nálunk is amikor vinnem kellet dokihoz (házi, vagy Heim Pál) akkor gyorsan végeztünk.

Szülészetet azt tényleg nem tudom milyen, én elhiszem Neked hogy jó. Azt hallottam, hogy állítólag nagyon szép, és modern lett.

Én konkrétan az urológián voltam felfázásommal, és majdhogynem ki nem mondta a doki, hogy tényleg csak emiatt jött ide??? Szóval nagy ívben tojtak rám. A másik ilyen negatív meg a sebészet, vagy nem is tudom. Apósommal jártam sokat, érszükület, uh, meg ilyesmik miatt. Botrányos volt. A nővérkétől nem lehetett semmit se kérdezni, mert föl volt háborodva, hogy 6 óra várakozás után kicsit türelmetlenek lettünk. Szép körülírt szavakkal elküldött a fenébe, hogy vagy megvárjuk, vagy menjünk haza, és ha majd ráérünk, jöjjünk vissza. Teljesen ki voltam akadva. Pedig amikor baromi ideges vagyok, akkor se szoktam ilyen helyen csunyán beszélni, meg agresszívan kérdezni, meg beszólogatni, és ehhez a nőhöz se szóltam így, mégis ilyen bunkó menj a pics-ba választ kaptam...

Nekem ezért nincs jó véleményem. De elhiszem ha más mást mond, lehet nem a legjobb napot fogtam ki, vagy nem tom...

23. 000Évi000 (válaszként erre: 22. - Doresz88)
2010. szept. 14. 10:31
De furcsa, én ott szültem, és sebészeti műtétem is volt, úgy mentem oda, hogy húúú mi lesz, és minden nagyon tökéletes volt. Szülésznő száz százalék, doki 95:) A nővérek nagyon rendesek voltak, és még a rettegett csecsemősök is. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim voltak. Bár a hatos szobát nem vállaltam be én sem, a Nálad is említett ok miatt. A sebészeti műtétem meg még jobb volt. Azóta a picurkát is vittem már oda Uh-ra, egy percet sem kellett várni, szinte kikapták a kezemből mikor odaértem, aranyos doktornő, aranyos nővérke. Két perc alatt végeztünk.
2010. szept. 14. 10:27

Én is oda tartozom, de nem ott szültem. Viszont állítólag a szülészetet pár éve újítoták fel, és sok pozitívumot hallani, bár magáról a kórházról nekem nincs jó véleményem. Voltam már ott betegként, meg kísérőként, és nagyon útálom. Rengeteget kell várni, nem hajlandók normálisan tájékoztatni, hogy nyogadtan menj és vegyél egy szendvicset, mert a doki műt, és két óra múlva lesz megint rendelés. És nem számít milyen bajod van, akkor is várni kell. Nőgyógyászaton nem voltam, arról nem tudok nyilatkozni, de azt is hallottam, hogy sok a kisebbség (nem akarok bántani senkit ezzel). De az az egész kórházban. Nem tudom ez pl mennyire befolyásolja az orvosokat a munkájuk elvégzésében, de én nem vagyok megelégedve! Nekem olyan érzésem volt ott, mint akinek leszarják a fejét. Vagy jobban leszel, vagy nem.

Persze ettől lehetnek jó tapasztalatok is, lehet én fogtam ki a szar napom van dokikat! :D

Amúgy én a Péterffybe szültem, oda is jártam, arról tudok mesélni ha érdekel.

2010. szept. 14. 08:47
Három hónapos terhes vagyok és körzetileg oda tartozom. Sajnos nem ismerem se a kórházat se a orvosokat, és azok véleményét kérném, akiknek vannak tapasztalatai akár jók, akár rosszak.Biztos vagyok abban, hogy vannak mások is akik hasonló cipőben járnak.
20. mamika2 (válaszként erre: 16. - Momo65)
2010. febr. 12. 11:01

Bocsi, hogy csak most!

A magánba járok hozzá!

Hidd el megéri,ha ki tudjátok gazdálkodni, mert a kórházban őrültek háza van és órákat kell várnod!

19. mesy83
2010. febr. 11. 14:28

Sziasztok!

Én június végén fogok szülni Kistarcsán remélem, de nincs fogadott orvosom, mert sajnos nem ismerek ott senkit. Szerintetek ha majd egy ügyeletesnél szülök mennyire fognak velem foglalkozni?

Az a baj, hogy amikor vizsgálatra megyek az ambulanciára mégsem kérdezhetem meg az éppen ott lévő dokit aki vizsgál, hogy elvállal-e.

Nektek van fogadott orvosotok?

Nekem ez a második terhességem az első baba császáros volt, de sajnos azóta elköltöztünk.

Mi a véleményetek? Jobb ha van fogadott orvosom mivel elsőre császárral szültem?

18. momo65 (válaszként erre: 17. - 3905593a64)
2009. nov. 30. 18:55

Kedves Anyatigris!

Nagyon köszönöm, de megvan a jelöltem.

És köszi a jelet is!

Üdv.,M.

2009. nov. 28. 06:56
dr.Szentágotai Ferenc.Retenettesen lelkiismeretes és nagyon rendes aranyos.Irj privit ha érdekel.
16. momo65 (válaszként erre: 15. - Mamika2)
2009. nov. 28. 06:04

Szia!

A kórházban voltál, v. magánrendelésen?

Köszi,M.

2009. nov. 27. 14:48

Erdélyi a nyerő nálam, kedves, nyugodt, megbízható, körültekintő és meghallgat minig és kedvesen válaszol nem sérteget nem lekezelő!

Megbízom benne 100%-osan, hozzám Balatonról indult el hajnalban, amikor megindult a szülés és igencsak a végére, de beért és akkor sem volt bunkó vagy kedvetlen!

Tavasszal szülöm nála a másodikat!:)))

2009. nov. 27. 14:13
Én Dr Várkonyi Péterhez járok, és nagyon elégedett vagyok vele.
13. müzmüz (válaszként erre: 12. - Momo65)
2009. nov. 27. 14:00
Írtam privit:-)
12. momo65 (válaszként erre: 11. - Momo65)
2009. nov. 27. 11:53

Bocs, privibe szántam:(.

És.." már szülni"...helyesen:).

11. momo65 (válaszként erre: 10. - Müzmüz)
2009. nov. 27. 11:52

Szió!

Köszi szépen, megnéztem a honlapját, tök jó lenne, mert közel van, csak hát mennyi a vizit?( nem akarok má szülni-44 vagyok, csak ki kéne kezelnie, de ha beválik, hozzá járnék)

És ha a kórházba megyek, ott mennyit illik adni?

Üdv,M.

2009. nov. 27. 11:38
Szia! Én Erdélyi Zsolthoz járok. Magánrendelése van az Örsön, oda járok, de a kórházban is dolgozik. Szerintem jó fej, nem paráztat, lényegretörően elmond mindent, amit kérdezel. Ő volt az első doki, aki úgy vizsgált meg, hogy nem volt szinte fájdalmasan kellemetlen. Kollegám neje szült nála 2szer, és még csak tervezek:-) de meg voltak elégedve vele:-)
2009. nov. 27. 09:57

Ja értem, nem vagyunk egyformák, én jobban el tudom magam engedni minden szempontból nőnél.


További sikeres keresést!

8. momo65 (válaszként erre: 7. - VTünde)
2009. nov. 27. 09:57

Köszi, de női dokihoz nem tudnék menni ( még beszélgetni igen, de hogy nekem odanyúljon..).

Sajnálom, ezt előre nem mondtam.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook