Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit! (tudásbázis)
Szia!
na igen ebbe az egybe nem:( Még szerencse!!!!
Ugye akkor nem kuldhet megint el azzal, hogy majd ha ujra szulok, akkor kell vele foglalkozni?
De amikor voltam, akkor is mondtam, hogy verezget, sak most folyamatosan szivarog, meg hat mar majdnem kilog az egesz!
Szia!
Nekünk ebben nem hibáztak.....
Reméljük...
Puszi
de az hogy lógna a hüvelye felé??
Nekem is régóta van ill.szokott lenni aranyerem,de ez nem annak tűnik nekem..
Naa ebbe nem tudok segiteni,mert császáros voltam:)
(szerencsére,legalábbis nekem)
Szerintem menj el dokihoz és mutasd meg újra a panaszaiddal együtt,valamit csak kellene tenni,mert ez igy nem normális szerintem.
Itt a diko annyit mondott, hogy a kovetkezo gyerek utan szebben kell osszevarrni.
Tenyleg ennyi?
Lassan 8 honapos lesz a kisfiam, igy a gatsebem is. Nem igazan gyogyult meg, 6 honaposan latta egy nogyogyasz, aki annyit mondott, hogy el lett cseszve a varras. Folyamatosan valami valadek jon belole, idonkent ver is, es belul ilyen fura nyulvanyok vannak. Mar egesz megszoktam, de 3napja szinte folyamatosan, enyhen verzik, es tapintasra is megvaltozott. Es persze nagyon faj, sugarzik a labaim koze mindenhova. Amennyit sikerult latnom belole, az az, hogy az egyik ilyen nyulvany, ami verzik, valahogy kintebb kerult a huvelyemben, majdnem "kilog" belolem. Igy lathattam is, hogy ez a bizonyos valami ugy nez ki, mint a...nem is tudom. olyan a szine, mint az alvadt vernek, majdnem sotetebb, az allaga meg olyan nagyon puha, lottyedt, mint a máj a hartyaja nelkul. Ahol ez hozzam csatlakozik, ott faj a legjobban. Ebbol az izebol jon a ver is valahol.
Mondtam, hogy nem lesz szep!!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Ajánlanátok egy jó zeneszámot? Kicsit gyorsabb kellene, nem lírai, és a refrénje pedig nagy durranás legyen
- Mit kellene tegyek? Én kellene kicsit nyomuljak?
- 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál, mostanában panaszt okoz.Ki kellene venni.Lehet a műtétnek valamilyen komolyabb következmény
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?