Mi az értelme az életnek? (beszélgetés)
Csengjen pohár, zengjen ének,
Köszöntsétek az Új Évet,
Hozzon nektek jó ízű kenyeret,
Hozzon egészséget,
csendes szeretetet.
B.Ú.É.K!
Két kacaj között kedves embert ölelni sem tűnik egészen értelmetlennek:-)Egy igazi ölelés helyreteheti az életben kapott kellemetlenségek okozta defektek hatásait.
Egy halk szívdobbanás a te szíved is csodás táncra késztetheti :-)
Véget ért egy év, ezernyi élménnyel.
Kezdődik egy új, millió reménnyel.
Remény van örömre, vidámabb jövőre.
Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!
BOLDOG ÚJ ÉVET Kívánok!!!
Milyen igazad van!
Mintha a Bibliában is olvastam volna ezt.
"Legyél azzá, amiért születtél, merd vállalni önmagad, és boldog leszel!"
Böjte Csaba
Meg kell találni az apró-cseprő örömöket az életbe.
Vmi hobbi kedvtelés ami kimozdít a mindennapok szürkeségéből. Persze a kibicnek könnyű...
Kellemes ébredést kedves Lara!
Nekem már ezért érdemes volt megérni a mai reggelt. Szeretet sugárzik tőled. ahogy olvastalak. Tudod e mily jó érzés így kezdeni a napot?Sokszor észre sem vesszük a kicsi örömöket az életünkben, pedig összerakva látjuk milyen nagy melegséget ad e kihülő világban. Ha másért nem,ezért is érdemes élni.
Szerintem a kicsi öröm vonzóerő hozzánk a nagyokat. Ha adunk, kapunk is.
Az új nap új reménnyel közelít.
Valami megsugta nekem. Küldtem neked az enyémből. Ez is olyan,mint a szeretet. Minnél többet adunk belőle, annál több lesz nekünk.
Kérsz hozzá egy mosolyt? :-)Kűldöm :-)
Söt olyan napok, idöszakok is vannak, amikor az ember nemcsak megkérdöjelezi, hanem egyenesen tagadja, hogy az életnek bármi értelme is lenne...
E témával kapcsolatban eszembe jutottak Dumas szavai:
"Van-e értelme annak az életnek, amelybe akaratlanul lépünk és akaratunk ellenére távozunk?"
Úgy tünik, hálás vitatéma!...
hát nem értek egyet
inkább nem
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- Mi értelme van az életnek?
- Ha az embernek nincs párja, gyereke, családja, akkor mi értelme az életnek? Csak a létfenntartás?